• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gizem'li Muhabbet Topiği :)

hımmm ama olmaz kiii :20: güzel bi plan ve programla çalışmalısın bence, oldurmalısın yani, bayanlar kesinlikle okuyup altın bileziği takmalı kolunaa :34:

aminn inşallah :31:

yanlış yere bakmışsın, lafın orjinali bu :23::23: http://www.turkish-media.com/forum/blog/393/entry-1978-bosanda-semerini-ye-sozunun-asil-manasi/ :111::111::111:

hoşgeldinnnn :16::16:

merhabaa :3:
ben Gizem, 27,5 yaşındayım, askeri olan bir bekarım, ingilizce örtmeniyim :1:
memnun oldummm :54:

tişküüüüüüüüüüür :54:

hoşgeldin prensesssss :54:

tişkür ederim mutimm, hoşgeldinnn :54:

aynen öyle ablaa :) okumak istiyorum zaten kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum :16: ekonomik özgürlüğüm olsun :16: :)

Günaydın:3::3:........

günaydın canım

aynen öyle ablaa :) okumak istiyorum zaten kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum :16: ekonomik özgürlüğüm olsun :16: :)

Evet çok önemi ekonomik özgürlük

günaydın sana da :)

Günaydın canım

Günaydın, hoşgeldin, tabiki katılabilirsin

gunaydın bende katılablırmıyım sızeee

ben de emine. :16: dün katılamadım topiğe neler konuştuz bilmiyorum. bundan sonra sohbetler koyu olur inşallah :16::16::16:

bende dün katıldım yanlış hatırlamıyorsam bir topikk sahibiyle konuştum sonrada çıktım ama bundan sonra burda da olurum diye tahmin ediyorum çok konuşan biriyim zatennn :1::1: ama yaşlar biraz büyük de olsun :16::9:

Back