• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gizem'li Muhabbet Topiği :)

yok yaa eğlenceli oluyor izlemek :1:

balkondan bakınca düğün salonlarının önleri gözüküyor, işte gelin gelince falan çıkıp bakıyorum hemen, gelin arabasını gelinliği falan süzüyorum şöle bi :1:

çıkışları izlemek de güzel oluyo, çocuklar arabalrın önünü kesiyo falan :1:

O kısımlar tabi eğlenceli düşününce :D
Ben ev denince sakinlik arayanlardan olduğum için bana hareketli geldi :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O kısımlar tabi eğlenceli düşününce :D
Ben ev denince sakinlik arayanlardan olduğum için bana hareketli geldi :D

he heee :1:

işlek bi caddede olduğu için bizim ev, salon olmasa da bi ses sürekli var zaten, araba sesi :52:

Ohhhh şimdi o bunaltili hava rahatlayacak ne güzel :D

gizeemmm :3::3::3:

öncelikle topiğin hayırlı olsun şekerim :7: ben madem sözlenmeyecem bu yaz, en iyisi burada takılayım bundan sonra hepi dğer topiğe girmeyim :36::36:

gizeemmm :3::3::3:

öncelikle topiğin hayırlı olsun şekerim :7: ben madem sözlenmeyecem bu yaz, en iyisi burada takılayım bundan sonra hepi dğer topiğe girmeyim :36::36:

canımmmm, hoşgeldinnnnn :54::54::54:

öle deme ama yaaaa :20::20: yazın olmasa bile 2014 bitmeden olur inşallaaaah :23::23:

evet burdan devam edebiliriz artık geyik muhabbetimize, sözle ilgili detaylar olursa o konuda yazışırız :1:

canımmmm, hoşgeldinnnnn :54::54::54:

öle deme ama yaaaa :20::20: yazın olmasa bile 2014 bitmeden olur inşallaaaah :23::23:

evet burdan devam edebiliriz artık geyik muhabbetimize, sözle ilgili detaylar olursa o konuda yazışırız :1:

ben her yerde konuşurum yaaa :27::27: bana ne sözlenmeyecek olsam bile sözlenecekmiş gibi rol yapıp orada da takılabilirm bence ben :24:

süppeeeerrr :32::32::32:

hayatımız normale döndü şüküüüür :32::32:

tatbikat dün akşam itibariyle bitti ya, sabah gene sevdiceğimin sesiyle uyandımmm :16::16:

ayy çok sevindimmm :16::16::16:

günler geçiyor be gizemim :34: biz tanıştıgımızda 100 günden fazlaydın, iki rakamlara düştüğünü konuşmuştuk, bak şimdi 60 gün kaldı :1::1:

Back