• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gizem'li Muhabbet Topiği :)

beni hep terk ettiler bugune kadar :24:

bekledigini fade etmenin daa güzel yolları vardır sanki be sultanım, bu ara biraz kaş yaparken göz çıkartıyor sankim :26:

tamam tamam 28 hazirana kadar zaptedecem söz :23:

aaa niye kii :8:
aman sanki dünyada erkek yokkk onlaramı kaldın hıhhhh :24::24:

aaa niye kii :8:
aman sanki dünyada erkek yokkk onlaramı kaldın hıhhhh :24::24:

hee ben de öyle diyorum zaten kendi kendime sürekli :1:

valla daha geçen gün neden herkes beni terk edip gitti depresyonuna girdim, anladım ki sonucu yok bunun, sonra girdigim gibi çıktım bende :27:

hee ben de öyle diyorum zaten kendi kendime sürekli :1:

valla daha geçen gün neden herkes beni terk edip gitti depresyonuna girdim, anladım ki sonucu yok bunun, sonra girdigim gibi çıktım bende :27:

iyi yaptınn :8::8:
onlar seni kaybetti diye depresyona girsin benceee nasıll kaçırdıkk böylee kızı diyeee :24::24::24:

beni hep terk ettiler bugune kadar :24:

bekledigini fade etmenin daa güzel yolları vardır sanki be sultanım, bu ara biraz kaş yaparken göz çıkartıyor sankim :26:

tamam tamam 28 hazirana kadar zaptedecem söz :23:

28 hazıranda ne varki :53: Ne meraklıyım bende şaşırmıştır canım o ne yapacagını ama çok canını sıkarsa vur kafasına :27:

sizin olsunn ben almıyım deseydinn :1::1:

yok canım aman 6 seans gıtsem 1200 tl onların olsun bulurum elbet bende kampanyası olan biyer :31:

iyi yaptınn :8::8:
onlar seni kaybetti diye depresyona girsin benceee nasıll kaçırdıkk böylee kızı diyeee :24::24::24:

valla hiç de girmiyorlar sanırım :53:

eski nişanlım 2 ağustosta evleniyormuş, 2 ay önce ayrıldıgım rahmetlinin de pek umrunda gibi durmuyorum :ssz: :27:

28 hazıranda ne varki :53: Ne meraklıyım bende şaşırmıştır canım o ne yapacagını ama çok canını sıkarsa vur kafasına :27:

28 haziran benm ankarayla baglarımın temelli kopacagı zaman :14: bi de falcı 1 aya kadar gelecek sana dedi, ben de kendi kendime bi tarih belirlemeye çalışıyordum bahanem oldu :8:

yok canım aman 6 seans gıtsem 1200 tl onların olsun bulurum elbet bende kampanyası olan biyer :31:

bende bulursam gitmeyi düşünüyorum ama nasıl acaba acıtıyormu tamamen bitiyormu bilmiyorum :50:

valla hiç de girmiyorlar sanırım :53:

eski nişanlım 2 ağustosta evleniyormuş, 2 ay önce ayrıldıgım rahmetlinin de pek umrunda gibi durmuyorum :ssz: :27:

biri gider biri gelir elbet karşına seni gerçekten seven biri çıkar seni hak eden biri çıkar :16:

benn kaçar artıkk kızlarr bugünlük bu kadar yeterr :31::31:
iyi gecelerr iyi sohbetler sizee öptümmm :54::16:

benn kaçar artıkk kızlarr bugünlük bu kadar yeterr :31::31:
iyi gecelerr iyi sohbetler sizee öptümmm :54::16:
iyi gecelerr:3::3:
28 haziran benm ankarayla baglarımın temelli kopacagı zaman :14: bi de falcı 1 aya kadar gelecek sana dedi, ben de kendi kendime bi tarih belirlemeye çalışıyordum bahanem oldu :8:

anladım canım bence bak buraya yazıyorum o zman gelmeden açılır bu çocuk sna :16:

valla hayırlısıysa olsun istiyorum canım yalan degil, umarım yanılmam da güzel olur herşey :16: moralin ve destegin için de teşekkür ederim :16::16:

inş canım kısmet hiç umulmadık kişilerden umulmadık yerlerden geliyor her zaman ben buna inanıyorum :)

Back