- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.380
- 248
- Konu Sahibi MissGamzeli
ben paket aldım, indirimdeyken.
tüm kol, koltukaltı, tüm bacak, genital --- 8 ana seans, 8 kontrol seansı --- hepsi 1500 lira
güzel bir ücret almışsın bana denk gelmiyorki hiç öyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben paket aldım, indirimdeyken.
tüm kol, koltukaltı, tüm bacak, genital --- 8 ana seans, 8 kontrol seansı --- hepsi 1500 lira
Amin canım kalbindekine kavuş inş tez zamanda
beni hep terk ettiler bugune kadar
bekledigini fade etmenin daa güzel yolları vardır sanki be sultanım, bu ara biraz kaş yaparken göz çıkartıyor sankim :26:
tamam tamam 28 hazirana kadar zaptedecem söz
aaa niye kii
aman sanki dünyada erkek yokkk onlaramı kaldın hıhhhh
hee ben de öyle diyorum zaten kendi kendime sürekli
valla daha geçen gün neden herkes beni terk edip gitti depresyonuna girdim, anladım ki sonucu yok bunun, sonra girdigim gibi çıktım bende
beni hep terk ettiler bugune kadar
bekledigini fade etmenin daa güzel yolları vardır sanki be sultanım, bu ara biraz kaş yaparken göz çıkartıyor sankim :26:
tamam tamam 28 hazirana kadar zaptedecem söz
sizin olsunn ben almıyım deseydinn
iyi yaptınn
onlar seni kaybetti diye depresyona girsin benceee nasıll kaçırdıkk böylee kızı diyeee
28 hazıranda ne varki Ne meraklıyım bende şaşırmıştır canım o ne yapacagını ama çok canını sıkarsa vur kafasına
28 hazıranda ne varki Ne meraklıyım bende şaşırmıştır canım o ne yapacagını ama çok canını sıkarsa vur kafasına
yok canım aman 6 seans gıtsem 1200 tl onların olsun bulurum elbet bende kampanyası olan biyer
valla hiç de girmiyorlar sanırım
eski nişanlım 2 ağustosta evleniyormuş, 2 ay önce ayrıldıgım rahmetlinin de pek umrunda gibi durmuyorum
biri gider biri gelir elbet karşına seni gerçekten seven biri çıkar seni hak eden biri çıkar
benn kaçar artıkk kızlarr bugünlük bu kadar yeterr
iyi gecelerr iyi sohbetler sizee öptümmm
iyi gecelerrbenn kaçar artıkk kızlarr bugünlük bu kadar yeterr
28 haziran benm ankarayla baglarımın temelli kopacagı zaman bi de falcı 1 aya kadar gelecek sana dedi, ben de kendi kendime bi tarih belirlemeye çalışıyordum bahanem oldu
anladım canım bence bak buraya yazıyorum o zman gelmeden açılır bu çocuk sna
yaa hepiniz bunu deyince ben umutlanıyorum amaa
benn kaçar artıkk kızlarr bugünlük bu kadar yeterr
iyi gecelerr
anladım canım bence bak buraya yazıyorum o zman gelmeden açılır bu çocuk sna
uzaktan bakınca öyle gözukuyor canımm
di mi di miiii
valla hayırlısıysa olsun istiyorum canım yalan degil, umarım yanılmam da güzel olur herşey moralin ve destegin için de teşekkür ederim
inş canım kısmet hiç umulmadık kişilerden umulmadık yerlerden geliyor her zaman ben buna inanıyorum :)
gizem bigun bu güvensizligim yüzünden beni döveceksin degil mi