- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.380
- 248
- Konu Sahibi MissGamzeli
selamm hoş geldinnn
selamm hoşbulduk ne güzel olmuş burası Nasılsınızz :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamm hoş geldinnn
ben mimarım da canım, proje yapıyorum bi ofise yardımcı olarak o proje :126:
yok canım erkek arkadaşım degil benden hoşlandıgını düşündüğümüz bi çocuk vardı da o
2 hafta daha sık dişini, sonra bakarız duruma göre :26:
hımm anladımmm kolayyy gelsin sana
hoşbuldum canım naber :))hoşgeldinnnn
2 hafta daha sık dişini, sonra bakarız duruma göre :26:
ben mimarım da canım, proje yapıyorum bi ofise yardımcı olarak o proje :126:
yok canım erkek arkadaşım degil benden hoşlandıgını düşündüğümüz bi çocuk vardı da o
selamm hoşbulduk ne güzel olmuş burası Nasılsınızz :26:
teşekkür ederimm
valla o 1 ay muhabbetini beyefendi de biliyor yani, paşa keyfi bilir, ben biraz daha beklerim sonra kendi yoluma bakarım
hoşbuldum canım naber :))
hıı o zaman sana zarf atıyor galiba Bak ben burlardan bulayım sanada bulalım dyip bakalım tepkisi ne olucak diye ölçüyor gibi hayırlısı olsun sende hoşlanıyomusunki ondan:26:
evet yaa herkesciklerr geldi ne güzell sohbet ediyoruz iyiyimm teşekkür ederim siz nasılsınız :):26:
hıı o zaman sana zarf atıyor galiba Bak ben burlardan bulayım sanada bulalım dyip bakalım tepkisi ne olucak diye ölçüyor gibi hayırlısı olsun sende hoşlanıyomusunki ondan:26:
evet evet kesinlikle tam benlik Bizde iyiyiz teşekkür ederim Bizde derken ben yani
nurdanımm, bak gördün mü o da aynı şeyi söylüyooo
aklın yolu bir işte, bilerek yapıyo diyorum da inanmıyosun ya bana, bak tarafsız biri daha aynı şeyi söyledi
iyidir canım, senden naber
aklın yolu bir işte, bilerek yapıyo diyorum da inanmıyosun ya bana, bak tarafsız biri daha aynı şeyi söyledi
biz tanıştık mı ya hatırlamıyorum o kadar çok konuştum ki burda karıştıı hep
valla önceden tanışmışız sanırım arkadaş listemde varsın çünkü ama nerden tanıştıgımızı hatırlayamadım
ama kısaca özet geçeyim kendimden 29 yaşında, mimar olan, geçici olarak ankarada yaşayan asıl ikameti sakarya olan bir genç kızım
iyidir canım, senden naber
valla gönlümden geçeni söylüyorsun tam olarak ama bu ara abarttı biraz tepki ölçmeyi, yolacam kafasını o olacak sonunda
yani ben de sanırım birazcık hoşlanıyor olabilirimmm çok emin degilim ama
bende hatırlıymadım
sen benden büyüksünnn neyse sorun değill büyük olman sohbet ederizz yinee
bende 19 yaşındayım okumaya çalışıyorum inşallah türkçe öğretmenliğini kazanacam seneye
mersindee yaşıyorum bendee
inşallah gönlüne göre olur herşey
ayyy nasılsa utanırmış Belki senden birşeyler bekliyordur, ''arkadaşçamı düşünüyor acaba,açılırsam arkadaşlıgınıda kaybederim'' gibi sorusu vardır kafasında belkide.Hani tam konunu bılmıyorum ama sana böyle espiri falan yaptıgında ayy çok hoşsun canım falan bişeyler yazsan belki anlar az biraz seninde boş olmadıgını Ama buda çokmu büyük adım olur bilemedim valla ben :26:
inşallah bekarsın heralde :))