- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MissGamzeli
evveeeeetttt![]()

yaa napayım amaa nerde dengesiz var ben gidip onu buluyorumm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evveeeeetttt![]()
valla kısmetim eger bu kişiden gelirse ben de hiç ummuyor olacagım, 2 seneden uzun süredir arkadaşız biz çünkü![]()
olur öyle hemde çok güzel olur çok çok yakın tanıdıgım birisi 3 yıllık arkadaşıyla nişanlı şuanda :)) Senden haber bekliyoruz en kısa zamanda![]()
o zaman dua edin benim için![]()
Dualarıma senide eklerim canım sende bana et emi bende bebiş istiyorum![]()
![]()
dualarımdasınnnn![]()
Dualarıma senide eklerim canım sende bana et emi bende bebiş istiyorum![]()
![]()
canım benimmmmsen de benim dualarımdasın biliyotsun degil mi
![]()
biliyorum canımmm![]()
İyi akşamlar kızlar![]()
23 canım ama bide kist falan var bende ondan endişeliyim birazbu kadar çabuk muuuusen kaç yaşındaydın sultancım :26:
biliyorum canımmm![]()
ayyy canım benimm inşallah Rabbim gönlüne göre verir dee minik minik bebişlerin olurr![]()
canım benimmmmsen de benim dualarımdasın biliyotsun degil mi
![]()
yaa gizemim düşünsenee, 1 2 hafta içinde benim iş olsaa, sonra ağustosta da sizin sözünüz olsane güzel geçer bu yaz bizim için
![]()
yaa gizemim düşünsenee, 1 2 hafta içinde benim iş olsaa, sonra ağustosta da sizin sözünüz olsane güzel geçer bu yaz bizim için
iyi akşamlaarrr![]()
hoşgeldinnn![]()
merhabaa![]()
23 canım ama bide kist falan var bende ondan endişeliyim birazşimdiye dek olmadı
Sagol canım inş herkesın gönlune göre versin Rabbim![]()
23 canım ama bide kist falan var bende ondan endişeliyim birazşimdiye dek olmadı
Sagol canım inş herkesın gönlune göre versin Rabbim![]()
inşallah kuzum yaaa
çok istiyorum bunu ve bütün kalbimle diliyorum Rabbimden...
Hoşbulduk canım sayfalar ilerlemiş hepsini okuyamadımmerhabalar nasılsınz :)
rabbim gönlüne göre versin o zaman canım..
ben bu gidişle evlenince 30 olcam, ama ona rağmen en az 2-3 sene düşünmem
çocuk da bana nine der artık ilerdee
ayy düşünsene, sen 24 yaşında anne olsan, benim tahmini evlenme yaşıma geldiğinde çocuğun 6 yaşında olcak, bense o yaşta belki de hala "ev"siz olcaam :18::18:
iyiyiz sen nasılsın :))Hoşbulduk canım sayfalar ilerlemiş hepsini okuyamadımmerhabalar nasılsınz :)
amin canım inşalahhh
senin de daha yaşın küçük, evliliğiniz de yeni, hemen umutsuzluga kapılma, doğru zamanda olacaktır bebişler
gizemimm o ruyaların bir anlamı olmalııı![]()
rabbim gönlüne göre versin o zaman canım..
ben bu gidişle evlenince 30 olcam, ama ona rağmen en az 2-3 sene düşünmem
çocuk da bana nine der artık ilerdee
ayy düşünsene, sen 24 yaşında anne olsan, benim tahmini evlenme yaşıma geldiğinde çocuğun 6 yaşında olcak, bense o yaşta belki de hala "ev"siz olcaam :18::18: