- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.908
- 498
- Konu Sahibi MissGamzeli
evveeeeetttt
yaa napayım amaa nerde dengesiz var ben gidip onu buluyorumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evveeeeetttt
valla kısmetim eger bu kişiden gelirse ben de hiç ummuyor olacagım, 2 seneden uzun süredir arkadaşız biz çünkü
olur öyle hemde çok güzel olur çok çok yakın tanıdıgım birisi 3 yıllık arkadaşıyla nişanlı şuanda :)) Senden haber bekliyoruz en kısa zamanda
o zaman dua edin benim için
o zaman dua edin benim için
Dualarıma senide eklerim canım sende bana et emi bende bebiş istiyorum
dualarımdasınnnn
Dualarıma senide eklerim canım sende bana et emi bende bebiş istiyorum
canım benimmmm sen de benim dualarımdasın biliyotsun degil mi
biliyorum canımmm
İyi akşamlar kızlar
İyi akşamlar kızlar
23 canım ama bide kist falan var bende ondan endişeliyim biraz şimdiye dek olmadıbu kadar çabuk muuuu sen kaç yaşındaydın sultancım :26:
biliyorum canımmm
ayyy canım benimm inşallah Rabbim gönlüne göre verir dee minik minik bebişlerin olurr
canım benimmmm sen de benim dualarımdasın biliyotsun degil mi
İyi akşamlar kızlar
yaa gizemim düşünsenee, 1 2 hafta içinde benim iş olsaa, sonra ağustosta da sizin sözünüz olsa ne güzel geçer bu yaz bizim için
yaa gizemim düşünsenee, 1 2 hafta içinde benim iş olsaa, sonra ağustosta da sizin sözünüz olsa ne güzel geçer bu yaz bizim için
iyi akşamlaarrr
hoşgeldinnn
merhabaa
23 canım ama bide kist falan var bende ondan endişeliyim biraz şimdiye dek olmadı
Sagol canım inş herkesın gönlune göre versin Rabbim
23 canım ama bide kist falan var bende ondan endişeliyim biraz şimdiye dek olmadı
Sagol canım inş herkesın gönlune göre versin Rabbim
inşallah kuzum yaaa
çok istiyorum bunu ve bütün kalbimle diliyorum Rabbimden...
Hoşbulduk canım sayfalar ilerlemiş hepsini okuyamadım merhabalar nasılsınz :)
rabbim gönlüne göre versin o zaman canım..
ben bu gidişle evlenince 30 olcam, ama ona rağmen en az 2-3 sene düşünmem
çocuk da bana nine der artık ilerdee
ayy düşünsene, sen 24 yaşında anne olsan, benim tahmini evlenme yaşıma geldiğinde çocuğun 6 yaşında olcak, bense o yaşta belki de hala "ev"siz olcaam :18::18:
iyiyiz sen nasılsın :))Hoşbulduk canım sayfalar ilerlemiş hepsini okuyamadım merhabalar nasılsınz :)
amin canım inşalahhh
senin de daha yaşın küçük, evliliğiniz de yeni, hemen umutsuzluga kapılma, doğru zamanda olacaktır bebişler
gizemimm o ruyaların bir anlamı olmalııı
rabbim gönlüne göre versin o zaman canım..
ben bu gidişle evlenince 30 olcam, ama ona rağmen en az 2-3 sene düşünmem
çocuk da bana nine der artık ilerdee
ayy düşünsene, sen 24 yaşında anne olsan, benim tahmini evlenme yaşıma geldiğinde çocuğun 6 yaşında olcak, bense o yaşta belki de hala "ev"siz olcaam :18::18: