- 22 Ocak 2014
- 2.343
- 248
- 173
- 29
- Konu Sahibi MissGamzeli
evet bekarımaday adayım var bi tane o kadar
![]()
amann evlenmee boşver bekarlık sultanlıkmış öyle diyor büyüklerim hep

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bekarımaday adayım var bi tane o kadar
![]()
amann evlenmee boşver bekarlık sultanlıkmış öyle diyor büyüklerim hep![]()
yani evet biz yakın arkadaşız aslında, çekiniyor olabilir bunu kaybetmemek için :26: benim de adım atma konusunda pek başarılı oldugum söylenemez tabiama belli etmeyi de denedim valla da tutup da birini bulalım muhabbeti yapan birine neyi ne kadar belli edebilirim ki :26: ya yanılıyorsak
![]()
amann evlenmee boşver bekarlık sultanlıkmış öyle diyor büyüklerim hep![]()
Benim ilk gözlemim bilerek yaptıgı oldu ama tabi bayan olarak bir adım geride durmamız gerek tabiOnlar ugraşsın dimi
![]()
Benim ilk gözlemim bilerek yaptıgı oldu ama tabi bayan olarak bir adım geride durmamız gerek tabiOnlar ugraşsın dimi
yooo hiçte değil bikerem![]()
29 yaşına gelince pek de sultanlık olmuyor valla![]()
o yuzden tez zamanda versin Rabbim ruh eşimi![]()
işte ben o uğraştırma işini biraz abarttım mı acaba diyorum :26: bizi beraber gören arkadaşlarımız bile onun benden hoşlandıgını düşünüyordu, ki o zamanlar benm sorunlu da olsa bir ilişkim vardıne zamanki benim ilişkim bitti bu çocuk benm aklıma girdi, böyle anlamsız muhabbetlere başladı
sabrımı deniyor herhalde
![]()
bencede değildir yaa :)) nasıll o zaman sen evlisin heraldee![]()
Ne kaynatıyosunuz bakalımm![]()
ne yapacagını şaşırmış olmasın sakınYazık kız ne zamandır bekliyor belkide seni garibim:26:
hem sultan ım hem evliyim evetİsmim sultan o yuzden evliykende bekarkende ünvanım devam ediyor
![]()
ayy evett, gönlümüzden geçeni söyledi resmen![]()
yaa kuzum tanıdıgım kadarıyla normal degil bu hareketleri diyorum be nde zaten ama abarttı yaniibenm inadımı bilmiyor henuz o, içimdeki inatçıyı derinlerde zor zaptediyorum bu ara
![]()
topikk sahibisiii görüşemedikk yaaa bugünnn :26::26: naptın ne ettinnnn nasılsınnn![]()
o yuzden tez zamanda versin Rabbim ruh eşimi![]()
sen biraz daha zaptet onu bakiiimmm
lazer epilasyonum vardı bugün
ammiiiinnnnn![]()
yaa bende düşünüyorum epilasyon ama biri diyor kötü biri diyor iyi kararsız kaldım :26::26:
Amin canım :))))ahahahaaha ne güzellldarısı bekarlaraa diyelimmm
bizee yanii aminnnn
![]()
Amin canım kalbindekine kavuş inş tez zamandao yuzden tez zamanda versin Rabbim ruh eşimi![]()
lazer epilasyonum vardı bugün
ammiiiinnnnn![]()
ben şimdilik memnunumm
gerçi bu daha 3. gidişim ama![]()
Amin canım :))))
Amin canım kalbindekine kavuş inş tez zamanda
canım sen ne kadar öduyorsun lazere bende suan 3 bölgeye gıdıyorum ama ayrıyetden komple bacak sordum seans başına 200 tl dediler bana çok geldi :26:
canım sen ne kadar öduyorsun lazere bende suan 3 bölgeye gıdıyorum ama ayrıyetden komple bacak sordum seans başına 200 tl dediler bana çok geldi :26:
200 müüü ?? çok değil mi ya :26:
baakkk benn 19 yaşındayım 3.5 yıldırr görüştüğüm bir sevdiceğimm vaarrr![]()
ne yapacagını şaşırmış olmasın sakınYazık kız ne zamandır bekliyor belkide seni garibim:26:
ammiiiinnnnn![]()
çok geldi işte banada lazer merkezimden memnunum evet ama tek seans 200 tl fazla geldi banada. Çunku daha önce k.altı ve özel bölge+bikini 6 seans toplam sadece 300 ödedim.Kalın göbek çizgisi içinde seansına 70 tl öduyorum 200 u duyunca şok oldum bende![]()