Belkide çok güzelsin alımlı başarılı bir kızsın seni kıskanıyor olabilir farkında bile değilsindir kendini sizden aşağıda görüyor olabilir
Enerji işiyle uğraşıp altın bilezik yaptınız ama bu kadar da kolay etkileniyorsunuz hala kadından. Boyunun mu ağrıyor diyorum evet diyor kısmını anlamadim. Aynayı ben evimde kötü enerji için kullanirim. Yani kendimizi kötü enerjiden korumak için. Bana o da sizden korkmuş gibi geldi.
Siz de aynısını yapsanıza, neden yapmıyorsunuz? Ben olsam niyetini anlamak için yapardım. Korkarsa anlarsınız ki kötü bir şey yapmaya çalışıyor.Mali müşavirim. Enerji işi dediğim access bars, yaşam koçluğu vs. Yeni almaya başladım eğitimleri ki çevremdeki insnalardan çok güzel dönüşler alıyorum.. Bu aynayı bilhassa koyduğunu ilk gördüğümde hissettim ki sonrasında ısrarla stajyer koyuyor demesine de inanmadım. İçimdeki ses kameraya bak gör dedi. Gördüm ki ben kapatıyorum o gidip açıyor ve ağzını oynatarak benim masaya doğru bakıp bişeyler diyor. 10 kişiye izlettim belki inanın izleyen kim olduysa tüyleri diken diken. İnternette koysam videoyu viral olur. Tam ayna bana doğru satın alma yan masamda. Kız bilerek bana doğru düzeltiyor aynayı. Ayna nasıl duruyor diye soranlara örnek koydum:
Siz bol bol dua edin peki o metali ordan sökemiyor musunuz yada önüne gelecek şekilde başka bir metal koyun yada değişik bir nesne bir tedirgin olsun bakalım ne yapacakDün 2, 3 gibi uyudum. Demek ki ona kendini kötü hissettiriyorum, suçu kendimde arıyorum. Ne yapmış olabilirim ne söylemiş olabilirim diye. Yalnızca bu denli rahat olması ve yalan söylemesi beni ürkütüyor. Dua ediyorum içimden, bu mübarek günde allah içine sevgi versin diye. Çünkü görüyorum ki sevgisiz büyüyen insanlar herşeyi yapabilecek kapasite oluyor.
Siz bol bol dua edin peki o metali ordan sökemiyor musunuz yada önüne gelecek şekilde başka bir metal koyun yada değişik bir nesne bir tedirgin olsun bakalım ne yapacak
benim aklıma ilk şey geldi tam durumu anlayamadım ayna nereye doğru kime doğru ama
bilgisayar ekranının görüyor mu ayna ? nereye girdiğinize kimlerle nasıl mailleştiğinize falan bakıyor olabilir mi ?
Kötü enerji aldığı için yaptığını düşünmüyorum benBenden kötü enerji alan biri neden ağzıma girmeye çalışıyor. Kendi içimde cevabı bulmam gerekiyor sanırım. Ne ararsan içinde ara, dedikleri böyle bişey.
Kimin gözü olabilir acaba diye sorsaydınız.Bana " sen de göz var, nazara gelme" diyerek nazar boncuklu bileklik almış bugün
Valla ense olayından sonra bana sizde normal gelmediniz . Nasıl.hissettiniz kızın endeksindeki agroyi,içim ürperdi bu konuda benim.
Bence ayni odada calismamalisiniz. Ya odaniz yada masanizin yeri yönü bi şekilde degişmeli.
Sizde psişik durum varsa az cok niyetini anlamış olmaniz lazim. Bu durum sizin icin ne anlatıyor?
demir aparatı nereye yapıştırıyorDedim ama yine kaldırmadı. yarı açık tutmaya devam etti. Bugün konuştuğumda kaldırdı. Bu kezde demir aparat yapıştırmış bantla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?