Gizemli İş Arkadaşı !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zerema

Guru
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2014
587
1.335
313
İstanbul
Kızlar selamlar. Bir kaç gündür hatta geçen haftadan beri tuhaf şeyler oluyor. Beynim durdu farklı bir bakış açısına ihtiyacım olduğu için yazmak istiyorum. Çalıştığım ofis, açık ofis ben, karşı masamda ithalatta kız arkadaş, yan masamda satın almacımız var. Cuma günü bana doğru tutulmuş bir el aynası fark ettim. Satın almacımızla paylaştım durumu çünkü ayna bana doğru bilhassa tutulmuş gibi ve rahatsız ediciydi. Sen konuşma ben halledicem dedi.

Satın almacı: -
Kız arkadaş:+

-Ayşe o ne ya öyle bişey parlıyor ?
+Kör müsün ayna!
-İyi de niye buraya dönük, sana dönük olması gerekmez mi?
-Stjayer kendine bakıyor o bırakmıştır.

Döndü önüne. Ancak takip eden diğer günler el aynası bu kez yarı açık tutulmaya devam etti. Ben kapatıyorum o açıyor. Derken dün stajyer geldi, dedim ki " hayatım bu aynayı böyle açık tutma". Ben açmıyorum ki abla dedi. İçimdeki sesi ve enerjiyi takip ettim kızlar. İş çıkış ofis kamerasını açtım. Ve gördüm ki bu kız arkadaş çıkmadan aynayı bana doğru yarı açık bırakıyor ve ofisten öyle çıkıyor. Bugün bu rahatsızlığımı dile getirdim.

+ben
-kız arkadaş

+ Ayşe o ayna geçen haftadan beri açık duruyor, neden?
-Bilmem stajyer açık bırakmıştır.
+Yok ben sordum o bakmıyor. Niye bana dönük?
-Kem küm mfmgmfmg.
+Lütfen kaldırır mısın onu.

Kaldırdı. Aradan bir saat geçti. Bu kez demir bir aparat bantlamış, bant yapıştırarak. Aradan geçen bir kaç saat sonra da beyaz bir kağıdı katlayıp (içi boş) üzerine bantlamış. Büyük demir ataçları evraklığa tutturmuş.

Nasıl bir yol izlemeliyim? Bu nedir amacı nedir?

Son düzenleme:
Aynanın ne işi var ofiste?

ay sapık mıdır nedir tövbe tövbe.. müdür, yönetici, anlatabileceğiniz biri yok mu ?

tövbe yarabbim hiç sevmem böyle şeyleri

Aynanın ne işi var ofiste?

İyi niyetle yapılmış bir şey olamaz değil mi. Küçük el aynası eski bişey. Kamera kaydını telefona aldım. Ofisteki çalışma arkadaşlarımla paylaştım. İşverene bişey söylemedim henüz. Ama cidden ilk defa böyle ayan beyan bişey yaşıyorum. Ve utanmadan stajyer çocuğa suç atıyor. Çok ilginç hiç fark etmedim aynayı diye. O açık bırakmıştır vs.

Kaldırdı. Aradan bir saat geçti. Bu kez demir bir aparat bantlamış. Aradan geçen bir kaç saat sonra da beyaz bir kağıdı katlayıp (içi boş) üzerine bantlamış.
Burayı anlayamadım ama ben olsam kamera görüntülerini gösterip “gerizekalı mısın amacın ne “ diye üstüne yürüyüp korkuturdum.

Kızlar daha öncede çekmecem karıştırılmıştı. El aynası masasında duruyordu 2,5 senedir çalışıyoruz birlikte.

Bizim ofiste herkesin masasında aynı olur küçük masa aynası gibi bana çok normal geldi

Niye manyak manyak döndürüyor o tarafa onu anlamadim.ama

Ben ofiste hiç çalışmadım o yüzden bana garip geldi. Siz herkeste var diyorsanız normal demek. Ben genelde iş yerindeki CD’leri ayna olarak kullanıyorum :))

Kızlar daha öncede çekmecem karıştırılmıştı. El aynası masasında duruyordu 2,5 senedir çalışıyoruz birlikte.

Daha önceden de böyle garip davranışları var mıydı? Hiçbir anlam veremedim yaptıklarına. Ben olsam stajyer çocuğu da getirip yüzleştirirdim sonuçta çocuk yapmamış ya kamera kayıtlarından gördüm sen yapmışsın neden yapıyorsun filan derdim.

Çok tuhaf manyak mıdır nedir geçerken yanlışlıkla olmuş gibi kırsanız mı aynayı sorunda ortadan kalkmış olsa yada sert çıkışın kendi masasında ki aynayı kendine döndürsün insan gibi olmuyorsa koysun çekmecesine kendine bakası gelince çıkarsın.

Size karşı daha doğrusu, ona göre, sizin kötü enerjinize karşı, kendini korumaya çalışıyor gibi anladım. Siz ona bakarken kendini kötü hissediyor olabilir, bu onda takıntı halini almış olabilir ve kendini rahatlatmaya çalışıyor olabilir. Bırakın hurafeleriyle takılsın.

çok ilginç insanlar var amaç ne olabilir ki stajyere suç attığına göre stajyerin ayağını kaydırmaya mi çalışıyor desem değil ,sapık desem pek sanmıyorum ,takıntılı biri heralde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…