Gizemli İş Arkadaşı !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belkide çok güzelsin alımlı başarılı bir kızsın seni kıskanıyor olabilir farkında bile değilsindir kendini sizden aşağıda görüyor olabilir
Enerji işiyle uğraşıp altın bilezik yaptınız ama bu kadar da kolay etkileniyorsunuz hala kadından. Boyunun mu ağrıyor diyorum evet diyor kısmını anlamadim. Aynayı ben evimde kötü enerji için kullanirim. Yani kendimizi kötü enerjiden korumak için. Bana o da sizden korkmuş gibi geldi.

Mali müşavirim. Enerji işi dediğim access bars, yaşam koçluğu vs. Yeni almaya başladım eğitimleri ki çevremdeki insnalardan çok güzel dönüşler alıyorum.. Bu aynayı bilhassa koyduğunu ilk gördüğümde hissettim ki sonrasında ısrarla stajyer koyuyor demesine de inanmadım. İçimdeki ses kameraya bak gör dedi. Gördüm ki ben kapatıyorum o gidip açıyor ve ağzını oynatarak benim masaya doğru bakıp bişeyler diyor. 10 kişiye izlettim belki inanın izleyen kim olduysa tüyleri diken diken. İnternette koysam videoyu viral olur. Ayna bana doğru, satın alma yan masamda. Kız bilerek bana doğru düzeltiyor aynayı. Ayna nasıl duruyor diye soranlara örnek koydum:

Son düzenleme:
bunu yapan kızdı değilmi ? Gerçekten ilginç bi durum,senden hoşlanmış olabilir mi belki tercihleri farklıdır

Bence bir lafın arasında bana ayna sökmez arkadan dolandırırım enerjiyi deyin.
Besbelli sizden çekiniyor. Tam ruh hastasıymış.

Mali müşavirim. Enerji işi dediğim access bars, yaşam koçluğu vs. Yeni almaya başladım eğitimleri ki çevremdeki insnalardan çok güzel dönüşler alıyorum.. Bu aynayı bilhassa koyduğunu ilk gördüğümde hissettim ki sonrasında ısrarla stajyer koyuyor demesine de inanmadım. İçimdeki ses kameraya bak gör dedi. Gördüm ki ben kapatıyorum o gidip açıyor ve ağzını oynatarak benim masaya doğru bakıp bişeyler diyor. 10 kişiye izlettim belki inanın izleyen kim olduysa tüyleri diken diken. İnternette koysam videoyu viral olur. Tam ayna bana doğru satın alma yan masamda. Kız bilerek bana doğru düzeltiyor aynayı. Ayna nasıl duruyor diye soranlara örnek koydum:

Siz de aynısını yapsanıza, neden yapmıyorsunuz? Ben olsam niyetini anlamak için yapardım. Korkarsa anlarsınız ki kötü bir şey yapmaya çalışıyor.

ayna kötü enerjiyi püskürtmek için kullanılıyor uzak doğu ritüellerinde. metal de aynı şekilde.kötü enerjiyi içine çeker. siz bana çevirme aynayı deyince metal bantlamış. dikkat et bak onu bir süre sonra sökecek. belki toprağa gömüp 1 gece bekletip tekrar geri takacak yada atıp yenileyecek. su da kullanılır bu durumlarda. günlerce masasında su da bekletebilir. yapar mı bilmem tabi!
bi şekilde o kız sizden korkmuş. yani nazardan korkmuş olabilir vs. bilmiyorum. ama enerji ile ilgileniyorum dediyseniz yaşadığı 2-3 bişi denk gelince sizden bilmiş olabilir durumu. üstüne gitmeyip gözlemleyin bakalım. lezbiyen yada kötü büyü yaptığını düşünmüyorum üstte saydıklarımdan dolayı. aksine size zarar vermek değil korunmaya çalışıyor. ama niye onu bilemem

Dün 2, 3 gibi uyudum. Demek ki ona kendini kötü hissettiriyorum, suçu kendimde arıyorum. Ne yapmış olabilirim ne söylemiş olabilirim diye. Yalnızca bu denli rahat olması ve yalan söylemesi beni ürkütüyor. Dua ediyorum içimden, bu mübarek günde allah içine sevgi versin diye. Çünkü görüyorum ki sevgisiz büyüyen insanlar herşeyi yapabilecek kapasite oluyor.

Evin girişine ayna koyarlar uzak doğu felsefesinde gelenin kötü enerjisi direkt kendine dönsün diye mesela. Demir de kötü enerjiyi toplar yine. Sizden iyi enerji almadığını düşünüyor bence kendini size kapatıyor olabilir . Büyüfln olduğunu düşünmedim siz enerji işleri ile ilgilendim dediğiniz için yapıyor da olabilir .

Kendisine nazar ettiginizi dusunuyir. Negatif enerjiyi size cevirmeye calisiyor. 😃

Dün 2, 3 gibi uyudum. Demek ki ona kendini kötü hissettiriyorum, suçu kendimde arıyorum. Ne yapmış olabilirim ne söylemiş olabilirim diye. Yalnızca bu denli rahat olması ve yalan söylemesi beni ürkütüyor. Dua ediyorum içimden, bu mübarek günde allah içine sevgi versin diye. Çünkü görüyorum ki sevgisiz büyüyen insanlar herşeyi yapabilecek kapasite oluyor.
Siz bol bol dua edin peki o metali ordan sökemiyor musunuz yada önüne gelecek şekilde başka bir metal koyun yada değişik bir nesne bir tedirgin olsun bakalım ne yapacak :kahve:

Siz bol bol dua edin peki o metali ordan sökemiyor musunuz yada önüne gelecek şekilde başka bir metal koyun yada değişik bir nesne bir tedirgin olsun bakalım ne yapacak :kahve:

Benden kötü enerji alan biri neden ağzıma girmeye çalışıyor. Kendi içimde cevabı bulmam gerekiyor sanırım. Ne ararsan içinde ara, dedikleri böyle bişey.

benim aklıma ilk şey geldi tam durumu anlayamadım ayna nereye doğru kime doğru ama
bilgisayar ekranının görüyor mu ayna ? nereye girdiğinize kimlerle nasıl mailleştiğinize falan bakıyor olabilir mi ?

benim aklıma ilk şey geldi tam durumu anlayamadım ayna nereye doğru kime doğru ama
bilgisayar ekranının görüyor mu ayna ? nereye girdiğinize kimlerle nasıl mailleştiğinize falan bakıyor olabilir mi ?

Yok kuzucum ayna bana dönük evraklığın içine konulmuş. Öyle bişey ki tanıklık etmeniz gerekiyor inanın. Böyle yazınca ve anlatınca havada kalıyor çünkü.

Benden kötü enerji alan biri neden ağzıma girmeye çalışıyor. Kendi içimde cevabı bulmam gerekiyor sanırım. Ne ararsan içinde ara, dedikleri böyle bişey.
Kötü enerji aldığı için yaptığını düşünmüyorum ben
sizi kıskanıyor olabilir kendini bir tutuyor yazdınız ya bence enerjinizi düşürmeye çalışıyor :kahve:

Bana " sen de göz var, nazara gelme" diyerek nazar boncuklu bileklik almış bugün :KK6:
Kimin gözü olabilir acaba diye sorsaydınız.

Bir fikrim yok ne yapmaya çalışıyor.
Ama rahatsız edici, hoşlanmadım kızdan.
Uzak durun, tersleyin gerekirse

Valla ense olayından sonra bana sizde normal gelmediniz . Nasıl.hissettiniz kızın endeksindeki agroyi,içim ürperdi bu konuda benim.😐

Şöyle izah edeyim. Access barsta "bu kime ait?" diye bir soru mevcut. Daha önce siz de olmayan yahut çok sık yaşamadığınız bir ağrı, ağırlık vs durumunda sorulur. Yeni bir ortama girdiğinizde birden kendinizi kötü, enerjiniz düşmüş hissettiğinizde de uygulanabilir. Akabinde " bilinç ekleyerek kaynağına gönderiyorum" diyebilirsiniz. Şimdi bu kız arkadaş karşımda olduğu için birden ağrı hissettiğimde paylaşıyorum " şuan böyle bir ağırlık, ağrı hissediyor musun" diye. Aldığım eğitimlerde "psişik" olduğumu söylediler. Belki de bundan dolayı hissediyorum. Birine böyle olacak, şöyle arayacak vs dediğimde oluor ki. O kadar çok şeyi birebir yaşadım ki. Uzun konular.

Bence ayni odada calismamalisiniz. Ya odaniz yada masanizin yeri yönü bi şekilde degişmeli.

Sizde psişik durum varsa az cok niyetini anlamış olmaniz lazim. Bu durum sizin icin ne anlatıyor?

Bence ayni odada calismamalisiniz. Ya odaniz yada masanizin yeri yönü bi şekilde degişmeli.

Sizde psişik durum varsa az cok niyetini anlamış olmaniz lazim. Bu durum sizin icin ne anlatıyor?

İşin aslı şu ki dünden beri kendime " bunda görmem gereken nedir" sorusunu soruyorum. Ve artık yalnızca " sevgi" göndermem ve içimde halletmem gereken bişey olduğunu fark ettim. İçerde ne varsa dışarda o var. Korku kendini çok çabuk var ediyor. Bilinçatımda bana böyle bişey yapılmasından korktuğum için bunu hayatıma çekmiş olabilirim. Bakış açım olmasa, o aynaya anlam yüklemesem bunların hiçbiri var olmayacaktı. O yüzden bu durumu bruada payaşıyor olmamın da belki seçenlere katkısı olacak. İnsanlar hatalarının ve duygularının sorumluluğunu almalı çünkü. Kendine dönüp de " nerde hata yaptım" diyebilmeli. Sanırım yüzleşme gibi oldu bu olay.

Dedim ama yine kaldırmadı. yarı açık tutmaya devam etti. Bugün konuştuğumda kaldırdı. Bu kezde demir aparat yapıştırmış bantla.
demir aparatı nereye yapıştırıyor
amacı nedir ki bu kızın anlamadım
takıntılı ise ve birşeye inanıyorsa ondan yapıyor olabilir
bikaç arkadaş ve onunla kamera kayıtlarını izleyin
sonra dönün ve ciddi şekilde DERDİN NEDİR diye soru

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X