Belkide çok güzelsin alımlı başarılı bir kızsın seni kıskanıyor olabilir farkında bile değilsindir kendini sizden aşağıda görüyor olabilir
Enerji işiyle uğraşıp altın bilezik yaptınız ama bu kadar da kolay etkileniyorsunuz hala kadından. Boyunun mu ağrıyor diyorum evet diyor kısmını anlamadim. Aynayı ben evimde kötü enerji için kullanirim. Yani kendimizi kötü enerjiden korumak için. Bana o da sizden korkmuş gibi geldi.
Mali müşavirim. Enerji işi dediğim access bars, yaşam koçluğu vs. Yeni almaya başladım eğitimleri ki çevremdeki insnalardan çok güzel dönüşler alıyorum.. Bu aynayı bilhassa koyduğunu ilk gördüğümde hissettim ki sonrasında ısrarla stajyer koyuyor demesine de inanmadım. İçimdeki ses kameraya bak gör dedi. Gördüm ki ben kapatıyorum o gidip açıyor ve ağzını oynatarak benim masaya doğru bakıp bişeyler diyor. 10 kişiye izlettim belki inanın izleyen kim olduysa tüyleri diken diken. İnternette koysam videoyu viral olur. Ayna bana doğru, satın alma yan masamda. Kız bilerek bana doğru düzeltiyor aynayı. Ayna nasıl duruyor diye soranlara örnek koydum:
Son düzenleme: