Gizemli İş Arkadaşı !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok tuhaf bir konu anlamak için bir kaç kez okudum ilk mesajı. Özellikle demir kısmını hiç anlamadım. Kız sizin psişik olduğunuzu anlayıp enerjinizddn korkmuş olabilir mi? Yani siz onun size negatif etki yaptığını düşünürken, nazar gibi; o da aynı şekilde sizin enerjinizle ilgili aynı düşünüyor olabilir mi? Kendince araştırıp bir şeyler buldu belki de. Siz de bu konuların içindeymişsiniz var mı bu tip aynalı ritueller merak ettim ben de? Nazar boncuklu bileklik alması da ilginç geldi bu arada. Bazı inanışlarda nazar boncuğunun kötü etkisi de var mesela hangi niyetle aldı kimbilir

eskiler hep der kötü düşünme kötüyü çekme diye. Canlilar arasinda Enerji akımı hayati. Cok dikkat ceken ozelliklerinizi insanların gözüne sokmayin da denir. Nazar hak. Peygamber asm.ada seni az daha gozleriyle devireceklerdi diye koruyucu ayet indi. Bu kadindaki enerjiyi farkedip de gormezden gelmeniz mümkün degil artik. Resmen goz göre göre yapiyor tuhaf harekleri. Boyle bisey benimde dikkatimi çeker ve tepkisiz kalamazdim. Guzellikle konusmakda fayda etmediyse her yolu denerdim kendimi korumak adına

Boynuna sarımsak as bacım ısırmaya falan kalkmasın seni.Şaka bir yana nasıl tiplerle uğraşıyoruz.Şu an bantladığı şey rahatsız seni rahatsız etmiyorsa bırak takılsın kendi çapında.

Hah işte tamda yukarıda yazdiginiz sebeplerden dolayı kız sizden korkuyor ve kendince korunmaya çalışıyor.

Biri durup dururken suran ağrıyor mu, üzerinde bir ağırlık var mı dese, bende rahatsız olurum. Napıyor bu, büyü mü yapıyor bana, falan derim.

Siz böyle kimsenin normalde bilemeyeceği şeyler söyleyip kızı korkutmussunuz. Size bir şey yapmıyor aksine sizden korunmaya çalışıyor.

Gördüğünüz eğitimleri insanlar üzerinde denemeyin, boş yere tedirgin etmeyin kimseyi.

İnsanların üzerinde denediğim bişey yok açıkçası ama sanırım haklısınız. Ben gayri ihtiyari beni rahatsız ettiği için o ağrı dillendiriyordum ama söylememek en iyisi. Farkındalığımı arttırdığınız içn teşekkür ederim.

Bugün kıyafetinin üzerine aynalı bişey takmış hfhjdfhhjghfjg şuan itibari ile bu konu benim için bitmiştir. Ayağa kalkınca fark ettim. Benden bu kadar çekinen kendini sakınan birinin varlığı beni ancak güldürür ömrümde ilk defa böyle bişey yaşıyorum, görüyorum ve duyuyorum Allah "beni" ıslah etsin.

Gözümde canlandıramadım bunu Nasıl bişey ya
Ne tuhaf bi kız

Benden kötü enerji alan biri neden ağzıma girmeye çalışıyor. Kendi içimde cevabı bulmam gerekiyor sanırım. Ne ararsan içinde ara, dedikleri böyle bişey.
dostunu yakın düşmanını daha yakın tut derler şaka yapıyorum bilemiyoruz tabi kızın aklındakini. belki bir yandan da size özeniyordur. giyim kuşam duruş vs.. en iyisi konuşmak aslında. belki sebebi çok farklı bişi. burda yazılanlar hep teori.

Siz yine de kendinizi olumlama,dua,telkinle koruma altına alın

şu yanıttan sonra ben de olsam masama ayna koyarım

Plazada tütsü yakmış öğlen arası. Diyeceklerim bu kadar. Her yer adaçayı kokusu.
kimi insan vardır kendine çok göz nazar değdiğini düşünür
muhtemelen sizin nazarınızın değdiğini düşünüp aklınca ayna ile bişeyler mi yapmaya çalşııyor nedir?

babamın eşi bizim.. biri evine geldiğinde heryeri sirkeli su ile silerdi kesin pis gözü dokunur diye
tuhaf insan çok

Kızlar konuştum.. Dedim ki benimle ilgili kötü bir enerji mi alıyosun lütfen paylaş çünkü ben 1 haftadır yaşananlardan rahatsız oluyorum. Eğer benden kötü bir enerji alıyorsan ve ben sana kötü hissettiriyorsam özür dilerim ve hakkını helal et.. Dedi ki; benimle ilgili, son zamanlarda iyi hissetmiyorum. Bakıyorum sen toparlandın. belki bana da faydası olur , bi yerden okudum ayna açmak, tütsü yakmak iyi gelir diye.Enerjimi temizlemeye çalışıyorum. Eğer ben sana kötü hissettirdiysem bundan dolayı asıl ben özür dilerim dedi. Son durum bu.

Dünden beri okuyorum konunuzu.
Acaba okurken beni de hissediyor musunuz diye bir tırsmadım değil... :)
Böyle psişiklik, enerji alışverişi yok efenim telepatlık tarzı bilim dışı şeyler bana garip geliyor.
Ama inananı, uygulayanı var mı tabii ki, bu kişilere de saygım sonsun. Muhtemelen sizden çekiniyordur ki normal.
Bu girdi ekrana sarımsak tutularak yazılmıştır.

Bu plaza calışanları da ne garip yahu.yok psişik yok tütsü.hiç duymadığım şeyler valla.

Kızlar enerji dediğiniz şeyi nasıl algılıyorsunuz bilmiyorum ama hissettiğim şey negatif hissettiğiniz. Ama burda karşındakinin ruhunu falan çekmiyosun. Araştırın bakın, access nedilen şey başa yapılan bir masaj tekniğidir. Stresi azaltır, gevşer pamuk gibi olursunuz. Bazı insanların hisleri kuvvetli benim gibi. Herkesin bir bakış açısı var ki ben şuana kadar bile isteye kimseye zarar vermiş değilim. Burda olumsuz yorum yapıldığında bu sizin ilginç bakış açınız diyorum sadece.Sevgilerimle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…