Gizemli İş Arkadaşı !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana bakarak miril miril bırseyler mi söylüyor?

Dua ediyormuş. Söyledi. Kendim için yapıyorum, mutsuzum dedi.
Yalan söylüyor. Kendi için okuyacak olsa evde sessiz temiz yerde dua ederdi. Sana bakarak yada senin resmine bakarak okuyorsa direkt sana okuyor. Senin iradeni yada enerjini etkilemek için.

Bilemedim. Konuyu kapatıyorum. Herkes iyi olsun. Belki bende de hata var ama ddiğine göre kendisini iyi hissetmiyor ve şuan üzgünüm çünkü gözlerinde resmen " biri beni kurtarsın" bakışı var. Allah yardımcısı olsun diyebilirim sadece. Hepimizin de. Yazan herkese teşekkür ediyorum.

Neden banlandınız simdi anlamadım.

Kiz sizi kiskaniyor ve bu enerji cakra olaylarina da mantikliysa enerjinizi düsürmek rahatsizlik vermek falan istiyordur.

bunda görmem nedir? bana katkısı veya hediyesi nedir? burada bilincimde açığa çıkan herseyi iptal ediyorum mod pop deyin..bu bir access temizleme cümlesidir..katkı olsun.

bence kafayı sıyırmışsın. kız da bunun farkında o da senin yüzünden sıyıracak. ben yogayaparım budist felsefesine hindu ve japon kültürleri gibi mistik doğu inanışlarına meraklıyımdır ama bacım merdivenaltı telkincilerine paralar kaptırıp psişik veya özel olduğunuza inandırılıp gönderiliyosunuz. kötü enerji, kendi içim, enerji göndermek vs hep o kişisel gelişim zırvalıklarından kalan şeyler. milletin orasının burasının ağrımasına yoracağın kafayla kitap oku az kendini geliştir farklı hobiler edin. daha az korkutucu olursun. yoksa ofis girişine sarımsaklar asmaya gider bu yol. güzel kafalar bunlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…