Konuyla alakalı değil ama bişey sorcam açtığımız konuları silemiyor muyuz ?Size buyümü yapıyo nedir :) bence bi arkadaşınıza sordurun. Mesela arkadaşınız sizi kotulesin. Hiç sevmiyorum zeremayı gibi. Oda anlatır belki. Neden yaptığını.
Yer değiştirme imkanın varsa değiştir yine sana çevirecek mi biseyleri bak bakalim emin olduktan sonra gidip üstlerinle konuş uyarısı yapılsınKızlar selamlar. Bir kaç gündür hatta geçen haftadan beri tuhaf şeyler oluyor. Beynim durdu farklı bir bakış açısına ihtiyacım olduğu için yazmak istiyorum. Çalıştığım ofis, açık ofis ben, karşı masamda ithalatta kız arkadaş, yan masamda satın almacımız var. Cuma günü bana doğru tutulmuş bir el aynası fark ettim. Satın almacımızla paylaştım durumu çünkü ayna bana doğru bilhassa tutulmuş gibi ve rahatsız ediciydi. Sen konuşma ben halledicem dedi.
Satın almacı: -
Kız arkadaş:+
-Ayşe o ne ya öyle bişey parlıyor ?
+Kör müsün ayna!
-İyi de niye buraya dönük, sana dönük olması gerekmez mi?
-Stjayer kendine bakıyor o bırakmıştır.
Döndü önüne. Ancak takip eden diğer günler el aynası bu kez yarı açık tutulmaya devam etti. Ben kapatıyorum o açıyor. Derken dün stajyer geldi, dedim ki " hayatım bu aynayı böyle açık tutma". Ben açmıyorum ki abla dedi. İçimdeki sesi ve enerjiyi takip ettim kızlar. İş çıkış ofis kamerasını açtım. Ve gördüm ki bu kız arkadaş çıkmadan aynayı bana doğru yarı açık bırakıyor ve ofisten öyle çıkıyor. Bugün bu rahatsızlığımı dile getirdim.
+ben
-kız arkadaş
+ Ayşe o ayna geçen haftadan beri açık duruyor, neden?
-Bilmem stajyer açık bırakmıştır.
+Yok ben sordum o bakmıyor. Niye bana dönük?
-Kem küm mfmgmfmg.
+Lütfen kaldırır mısın onu.
Kaldırdı. Aradan bir saat geçti. Bu kez demir bir aparat bantlamış. Aradan geçen bir kaç saat sonra da beyaz bir kağıdı katlayıp (içi boş) üzerine bantlamış.
Nasıl bir yol izlemeliyim? Bu nedir amacı nedir?
Yer değiştirme imkanın varsa değiştir yine sana çevirecek mi biseyleri bak bakalim emin olduktan sonra gidip üstlerinle konuş uyarısı yapılsın
Belkide çok güzelsin alımlı başarılı bir kızsın seni kıskanıyor olabilir farkında bile değilsindir kendini sizden aşağıda görüyor olabilirDaha önce yapmış sanırım hocaya falan gitmişler, konuşmuştuk böyle bi muhabbeti. Günahını almak istemiyorum ama yaşananlar çok saçma. Bayılacak gibi oluyorum. Mali müşavirim, dediler ki aidatlarını ödeyelim giderden düşelim. Ordan diyor ki benim de okul aidatlarımı ödeyin o zaman. Yeni üniversiteye kaydoldu. İşi gücü rast gitsin ancak bana hissettirmeye çalıştığı şeyin sebebini anlamıyorum. Seninle aramızda bu kadar maaş farkı var vs muhabbeti yapıyor. Yahu kendinle beni niye bir tutuyosun? Doldurmuş kendini belli ki.
Hay sen cok yasaBazı konularda direkt bağlamak istediğim mod:
Ben ofiste hiç çalışmadım o yüzden bana garip geldi. Siz herkeste var diyorsanız normal demek. Ben genelde iş yerindeki CD’leri ayna olarak kullanıyorum :))
Silemiyoruz ama profilinizi gizleyebilirsiniz.Konuyla alakalı değil ama bişey sorcam açtığımız konuları silemiyor muyuz ?
Bende anlayamadım biraz daha açık anlatabilir misiniz acaba konu sahibi?Ben neden hiç bişey anlamadım aynayı yarım nasıl açiyo demiri neresine bağlamış hiç anlamadım gözümde de canlandıramadım ama zır deli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?