KilicBaligi ✯✯✯ Albay ✯✯✯ Pro Üye 2 Eylül 2007 17.023 12.633 15 Nisan 2015 Konu Sahibi castleinthesnow #41 MissRouge .!.: festivale de cagirdi ama iste ne kadar ciddi zaten ona da hayir dedim,zaten asla gitmem ben onun ogrenci olduguna emin olmadan yeniden konusmayalim dedim 1 ay once de dedim ayni konuyu hicbisey degismemis Genişletmek için tıkla... Ben de sana diyorum ki tamamen kes, sana ulaşabileceği profilden onu engelle. Bu iş böyle uzar çünkü.
MissRouge .!.: festivale de cagirdi ama iste ne kadar ciddi zaten ona da hayir dedim,zaten asla gitmem ben onun ogrenci olduguna emin olmadan yeniden konusmayalim dedim 1 ay once de dedim ayni konuyu hicbisey degismemis Genişletmek için tıkla... Ben de sana diyorum ki tamamen kes, sana ulaşabileceği profilden onu engelle. Bu iş böyle uzar çünkü.
PembeBulutlar_ Липсваш ми. Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2012 732 360 15 Nisan 2015 Konu Sahibi castleinthesnow #42 Saçmalamış bu gizemli adam. Yol verin gitsin.
Yumoos El - MUCİB; Duaları kabul eden... Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2014 1.581 970 16 Nisan 2015 Konu Sahibi castleinthesnow #43 Bence konuşmamalısnız kim olduğunu açık bir şekilde söyleyene kadar ve eminim konuşmamanızdan kendisi rahatsız olup kim olduğunu söyleyecektir.
Bence konuşmamalısnız kim olduğunu açık bir şekilde söyleyene kadar ve eminim konuşmamanızdan kendisi rahatsız olup kim olduğunu söyleyecektir.
sonanda Nirvana Pro Üye 29 Nisan 2013 16.168 30.996 16 Nisan 2015 Konu Sahibi castleinthesnow #44 MissRouge .!.: bulusalim diyor ben istemiyorum ondan emin olmadigim icin Genişletmek için tıkla... Nette bulunandan hayır çıktığını görmedim ben. Adam adam olsa oralara kadar düşmez zaten. Sen bilirsin.
MissRouge .!.: bulusalim diyor ben istemiyorum ondan emin olmadigim icin Genişletmek için tıkla... Nette bulunandan hayır çıktığını görmedim ben. Adam adam olsa oralara kadar düşmez zaten. Sen bilirsin.