Gizemli adam

doyacağın kadar doydun,senin en fazla 1,5 senen var tekrar evlenecen bak gör

gizem çözmeye araştırmaya vs vss . gibi durularla vaktini harcama bu ne şimdi anlamsız durumu daha da anlamsızlaştırmak .ortada olan insan mazeret bulmadan ortaya koyar

Belki de temizlik görevlisi güvenlik yada kantin ci. Bir sakladığı var ki böyle davranıyor. Cevap vermeyin bence boş verin.

Festivale davet ettiyse zaten çıkıcak o zaman ortaya gerçek kimliği ki.. Bu işten bişi anlamadım. Ya seni tanıdı maytap geçiyo ya da yukarda bi arkadaşın dediği gibi güvenlikçi kantinci gibi bişi. Birde şüphelenmiş gibi sorular sormuş bizde tanıdığın varmı falan gibi. Saklıcak bişiyi olmayan adam böle davranmaz. Var bi bit yeniği

Evet ben de anlamadim facebooktan ekle
O zaman inanayim tarzi seyler soyledim.
Daha hic bulusmadan okulda karsilasirsak tuhaf bi durum olur benim icin falan dedi anlamiyorum gercekten inanmiyorum dediklerine kurt dustu icime

Belki de temizlik görevlisi güvenlik yada kantin ci. Bir sakladığı var ki böyle davranıyor. Cevap vermeyin bence boş verin.

Yani bence de bu kadar uzatmazdi ama kahve icmeye falan cagiriyor.
Hatta okulda bi cafe var oranin kahvelerini sevmem falan demisti disarda bulusmak isteyecekti belki iyice suphelendim simd
Ama dersleri de konustuk kantinci vs
Olsa nerden bilecek ki

Yani bence de bu kadar uzatmazdi ama kahve icmeye falan cagiriyor.
Hatta okulda bi cafe var oranin kahvelerini sevmem falan demisti disarda bulusmak isteyecekti belki iyice suphelendim simd
Ama dersleri de konustuk kantinci vs
Olsa nerden bilecek ki
Valla hersey beklenir. Herşeyi bilebilr de. Boşverin gitsin. Bu ne böyle. Özgüveni tam olsa ve saklayacak birseyi olmasa neyse söyler açık olur her konuda.

Adam ağır işsiz ve guvenılmez ama sızın bununla ılgılı konularınız vardı,ordan devam etmelıydınız

Haklisiniz ben de artik guvenmiyorum hic hem mesaj atiyor konusmak istiyor hatta kahve icmeye cagiriyor ama kim oldugunu soyleyince okulda karsilasmaktan korkuyor
Bir şekilde gizlediği bir şey var işte. Engelle mesaj falan atmasın.Kahve içme daveti de ciddi değil, yani karşına oturup seninle kahve içmeyecek, maksadı seni uzaktan görmek olmalı... Korkutucu yani.

Bir şekilde gizlediği bir şey var işte. Engelle mesaj falan atmasın.Kahve içme daveti de ciddi değil, yani karşına oturup seninle kahve içmeyecek, maksadı seni uzaktan görmek olmalı... Korkutucu yani.
festivale de cagirdi ama iste ne kadar ciddi zaten ona da hayir dedim,zaten asla gitmem ben onun ogrenci olduguna emin olmadan yeniden konusmayalim dedim 1 ay once de dedim ayni konuyu hicbisey degismemis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…