- Konu Sahibi asminreina
-
gizemcim kıyafetli iken göğüslerim tam istediğim gibi görünüyor ancak çıplakken kocaman geldi gözüme biraz daha küçülecek değilmi iki top gibi çok sorun değilde büyük gibi geldi bana.bugün 12.günüm şişlikler daha inecek herhalde dimi
çok güzel olmuşdoğal duruyor ...darısı başıma inşallah
gizemcim kıyafetli iken göğüslerim tam istediğim gibi görünüyor ancak çıplakken kocaman geldi gözüme biraz daha küçülecek değilmi iki top gibi çok sorun değilde büyük gibi geldi bana.bugün 12.günüm şişlikler daha inecek herhalde dimi
gizemcim olumlu duygularını paylaşman çok iyi oldu.. bu sitenin en güzel tarafı bu bu konuda kafamızda bu tür estetiklerde oluşan olumsuz önyargılar yokoluyor özellike olduğunuz doktorlarıda yazmanız çok harika umarım biz de mutlu olurz. geçmiş olsun tekrardan
teşekkürler çiçeğim teşekkürler gizem.
gizem ben bir albüm görüyorum mavi atletli sporcu sütyenli ve çıplak olan resimler var hangisi 2.hafta hangisi 7.ay canikom anlayamadım
tamam canım üzerine mouse götürünce yazıyormuş.vaybe 2.hafta ile 7.ay çok farlı duruyor inşallah benimde öyle olacak çok teşekkür ederim sana.sayende doktor doktor gezmeden oldum ameliyatımı.üstelik estetik falan düşünmüyordum birgün olurum gözüyle bakıyordum.sayende gaza geldim iyide oldu.sanada yakışmış canım
teşekkr ederm cnm gördm gerçkten mükemmel olmuş.ilk haftalarda dik olmasına rağmen şu an oturmuş,çok güzel.senin adına çok sewindm
Amin gizeml cigim,aminn..Son 3 gün...:92::92:
Sagol canım arkadaşım...:13:
arzum vaalla ben 400 cc yı cok merak edıyorum bıras daha kendıne geldıkten sonra sakıncası yoksa resım atabılırmısın bana..
emınnım cok guzel olmuslardır ..senın adına cok sevındım gercekten ..
Kesinlikle arkadaşım resim ekleyecagim tabi.Ama şu şişler çekilsin biraz,şu anda çok gerginler.yarın pansumana gidecegim,bakalım nasıl olmuşlar,korkudan sütyeni açamıyorum bile.Siz resimlerinizi gösterdiniz bana,ben göstermesem ayıp olur zaten
Arzum Sana hayranımm Benim İdolümsün Muhteşemsinnn :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?