-
- Konu Sahibi asminreina
pierlotti canım ne güzel Sana yardımcı olabildiysek ne mutlu Ne Güzel belirtmişsin aktarmışsıngizemcim ben senin ve miksin fotolarını görünce yanlış sütyen aldığımı anladım benimkilerde dolgun ama sizinkiler kadar değil.o nedenle gidip 75 C ile değiştirdim yine C kup ama bu kez 75in Csi.
işte böle iyki 350cc olmuş yoksa gerçekten hep içimde kalacakmış yani.
düz göğüslü arkadaşlar gizeminki 375cc miksin var olan göğüslere 270cc.yani büyük istiyorsanız küçük ccler gerçekten sizi mutlu etmez ben tahtaydım tam anlamıyla 350cc ancak alt sınırdan c kup oldu 4gün sonra 1 ay olacak şişler az daha inerse b kupa inmekten korkuyorum.göğüs altı ölçüm 75cm üst ölçüm 89cm.350cc banamısın demedi inanın
sevgili miks mesajını aldım..fakat ben özel mesaj yazamıyorum burdan cevap yazabiliyorum evet canım ben de 7 ay önce ameliyatımı oldum.. arkadaşlık gönderme isteğimde özel bir sebep yok arkadaş grubumda da herkesin bi albümü yok yinede teşekkür ediyorum ilgin için.. mutlu kal canım..
gizemcim ben senin ve miksin fotolarını görünce yanlış sütyen aldığımı anladım benimkilerde dolgun ama sizinkiler kadar değil.o nedenle gidip 75 C ile değiştirdim yine C kup ama bu kez 75in Csi.
işte böle iyki 350cc olmuş yoksa gerçekten hep içimde kalacakmış yani.
düz göğüslü arkadaşlar gizeminki 375cc miksin var olan göğüslere 270cc.yani büyük istiyorsanız küçük ccler gerçekten sizi mutlu etmez ben tahtaydım tam anlamıyla 350cc ancak alt sınırdan c kup oldu 4gün sonra 1 ay olacak şişler az daha inerse b kupa inmekten korkuyorum.göğüs altı ölçüm 75cm üst ölçüm 89cm.350cc banamısın demedi inanın
resım ekledım meme buyutme amelıyatı olmamıs fakat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak acısından...
özel album oldugu ıcın arkadas olarak eklersenız ggorebılırsınız..
Gizeml arkadaşlık teklifimi kabul ettigin için çok tsk ler resimlerini gördüm muhteşem duruyolar ama inanamadım hiç gögüs yokken nasıl bu kadar büyüdüler :)) bende araştıryorum eşimden zor bela izin kopardım ama çok korkuyorum burda beni yönlendiricek arkadaşlara çok ihtiyacım var.
Canım benim bu açıklama için teşekkürederim Seni arkadaş olarak ekledim :13:
mıksss sen resımlerını sılmısın avatarında degısmıs
nollduu ???
ben doktora gittiğimde bana bir sürü resim gösterdi kafam iyice karışmıştı hepsi küçük olmuş gibi gelmişti.kimseyi çıplak görmediğimden gerçek hayatta ,resimlerden anlayamamıştım.ancak buradaki arkadaşların sütyenli resimleri yada tişörtlü resimleri bana çok faydalı oldu.tişört giyince kaç cc nasıl duracak az çok tahmin edebildim ve şu an slikonlarım bir aylık ve sonuçta memnunum.tamam doktorlar gösteriyor resim ama birazda hazırlıklı gitmek gerek diye düşünüyorum benim naçizane fikrim bu
Canım arkadaşım gizeml,konuşamıyoruz bayagıdır,nasılsın yahu,nasıl gidiyor
arzum ben mesaj gönderemiyorum özelden henüz 96 mesajım varmış illgin için teşekkür ederim bende kötü anlamda yazmadım zaten.öptüm seni