gizeml Meme Estetiği ameliyatı

Cnm hayırlı olsun cicişlerin..ben de mart ayında olucam inş. Ameliyatımı..arkadaş olarak ekledim..rica etsem kbl eder misin? Görmek istiyorum..

2.haftada sivri gibi duruyor ama 7. ayda muhteşem olmuşlar.
güle güle kullan canım çok güzel olmuşlar darısı başıma :-)

2.haftada sivri gibi duruyor ama 7. ayda muhteşem olmuşlar.
güle güle kullan canım çok güzel olmuşlar darısı başıma :-)

2.haftada cok gergındı..dumduz olan goguslerımın ıcıne 375 cc protez gırdı..patlayacak gıbılerdı ama zamanla oturdu ve aldı seklını..
evet canım darısı senın ve tum ısteyen arkadasların basına :KK66:)

resım ekledım meme buyutme amelıyatı olmamıs fakat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak acısından...
özel album oldugu ıcın arkadas olarak eklersenız ggorebılırsınız..

peki bu ameliyatın fiyatlarını öğrenebilir miyiz ne kadara malolduğunu ?

merhaba gizemli biraz geç kalınmış bir geçmiş olsun yolluyorum sana siteye yeni üye oldum uzun zamndır takip ediyordum konuyu sakıncası nyoksa arkadaş olarak ekledim görmek istiorummm bnm de çk küçük:KK50:

merhaba gizemli biraz geç kalınmış bir geçmiş olsun yolluyorum sana siteye yeni üye oldum uzun zamndır takip ediyordum konuyu sakıncası nyoksa arkadaş olarak ekledim görmek istiorummm bnm de çk küçük:KK50:

tesekkur ederım :KK66:)
kabul ettım arkadaslık ıstegını bak bakalım begenecekmısın..bak senınkucukmuss yıne benım duzdu sadece bırı dıgerıne gore cok az cıkıntı o kadar

tesekkur ederım :KK66:)
kabul ettım arkadaslık ıstegını bak bakalım begenecekmısın..bak senınkucukmuss yıne benım duzdu sadece bırı dıgerıne gore cok az cıkıntı o kadar

çk teşekkür ama nasıl bakıcam bulamıyorum fotoyla ilgili bişe:KK43: yeni üyelikten :KK53: yönlendirir misin

çk teşekkür ama nasıl bakıcam bulamıyorum fotoyla ilgili bişe:KK43: yeni üyelikten :KK53: yönlendirir misin[/QUOT

benım ısmın uzerıne tıkla profıl bılgılerı yazıyo..onuda ısaretledıkten sonra benım profılım acılıyo..album profılde solda albumler kısmında..ordan resımlere bakabılırsın

çk teşekkür ama nasıl bakıcam bulamıyorum fotoyla ilgili bişe:KK43: yeni üyelikten :KK53: yönlendirir misin[/QUOT

benım ısmın uzerıne tıkla profıl bılgılerı yazıyo..onuda ısaretledıkten sonra benım profılım acılıyo..album profılde solda albumler kısmında..ordan resımlere bakabılırsın

yaa çk güzel olmuşş güle güle kullan acayip oturmuş vücuduna çok doğal duruyor.tekrar teşekkür ettim cnm

ya resmen harika olmuşlar !!! benimde öyle olsa heralde özgüvenim her yeri deler geçer. =) en kısa zamanda i!!!nşallah

resım ekledım meme buyutme amelıyatı olmamıs fakat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak acısından...
özel album oldugu ıcın arkadas olarak eklersenız ggorebılırsınız..

Gizem ŞAHANE olmuş... Doktorunun ellerine sağlık. ŞUANDA seni o kadarrr kıskanıyorumkiii :..( Ben nasıl bir salağımki 250 ccyi kabul ettim. Daha iyileşmeden ikinci ameliyatın stresine düştüm. ODA doktoruma ücretsiz yaptırmayı kabul ettirebilirsem... Yaptırdıgıma asla değmedi. AMA senin yaptırdıgına değmiş..ŞAHANE olmuş...

Gizem öncelikle gecmis olsun dileklerimi ileteyim. Bende Mayıs ayında cenk beye ameliyat olmayı düşünüyorum. Fakat ben Erzurum'dan gelecegim için 15 gün kalabilicem izmirde. Bu süre yeterli olurmu sence ameliyat olup dikişleri aldırmak ve geri donecek kadar iyileşmek için? Bide resimlerine bakmak için arkadaşlık teklifi yolluyorum. Fikir sahibi olurum belki :)

ya resmen harika olmuşlar !!! benimde öyle olsa heralde özgüvenim her yeri deler geçer. =) en kısa zamanda i!!!nşallah

tesekkur ederım canım umarım en kısa zamanda sende kavusursun ve senınde ozguvenın tavan yapsın senın mutluulugunu bızde paylasalım :KK66:)

Gizem ŞAHANE olmuş... Doktorunun ellerine sağlık. ŞUANDA seni o kadarrr kıskanıyorumkiii :..( Ben nasıl bir salağımki 250 ccyi kabul ettim. Daha iyileşmeden ikinci ameliyatın stresine düştüm. ODA doktoruma ücretsiz yaptırmayı kabul ettirebilirsem... Yaptırdıgıma asla değmedi. AMA senin yaptırdıgına değmiş..ŞAHANE olmuş...

canım herkkesın vucut yapısı,gogus kafesı ve omuzlarının genıslıgı farklı ve gordugun gıbı resımde ben bıraz balık etlıyım :)) ve belkı senın maksımum alabıldıgı odur..ben sporcu oldugum ıcın derım bıras esnek bıde zamanında kılo verdım baya ondanda kaynaklanıyo..ben dogal ama alabıldıgınınde en buyugu dedım ozellıklde belırttım buyuk olursa hıc bır sekılde neden buyuk olmus demem dıye kı oda amelyatt oncesınde gosterdıklerını begenmeyıp daha buyugunu takmıs..boylle ıste umarım sen ıkıncıyı kabul ettırırsın ve ıstedıgın hayalınde olan goguslere kavusursun..

Gizem öncelikle gecmis olsun dileklerimi ileteyim. Bende Mayıs ayında cenk beye ameliyat olmayı düşünüyorum. Fakat ben Erzurum'dan gelecegim için 15 gün kalabilicem izmirde. Bu süre yeterli olurmu sence ameliyat olup dikişleri aldırmak ve geri donecek kadar iyileşmek için? Bide resimlerine bakmak için arkadaşlık teklifi yolluyorum. Fikir sahibi olurum belki :)

bnce yeterlı canım..zaten senın zorlanacagın ılk 4 gun -1 hafta arası..1 haftada 2 yada 3 kez senı kontrole cagırır pansmanını yapıp sargını degıstırır ve 1. hafta sonunda sporcu sutyenıne gecersın ve ondan sonrası rahat sadece bıras kollarına cok yuklenmeyeceksın o kadar..
dıkıslerı almıyo kendınden erıyen dıkıs kullanıyo dıkıs aldırma gıbı bır problemın olmaz..
zaten hızlı bır ıyılesme suren oluyo ama ılk 4 gun sana yatıp kalkarken destek olacak bırının olması gerekıyo o kadar..cunku agrı fazla olmuyo ama yatıp kalkarken bıraz canın acıyo o kadar..
yanı 1. haftan bıttıkten sonra rahatlarsın ve 2. haftanda da rahatlıkla gıdersın erzuruma..

Son düzenleme:

canım bu arada ben senın arkadaslıgını onayladım resımlerı gorebılırsın :KK66:)

sonunda becerebildim fotolara bakmayıı :81: çok doğallar baya da büyük olmuş çok güzeller canım :nazar: şimdi senin tam olarak ne kadar oldu ameliyat olalı? bi de şeyyyy :kk77: yumuşaklığı nasıl yani dokununca içerde bişiler bööle biyerden biyere gider mi acaba diye düşünüyorum ben :KK17:

sonunda becerebildim fotolara bakmayıı :81: çok doğallar baya da büyük olmuş çok güzeller canım :nazar: şimdi senin tam olarak ne kadar oldu ameliyat olalı? bi de şeyyyy :kk77: yumuşaklığı nasıl yani dokununca içerde bişiler bööle biyerden biyere gider mi acaba diye düşünüyorum ben :KK17:

cnm ben amelıyat olalı 7 ay oldu..ayın 12 sınde 8 ay olcak..yumusaklıgı ıyı canım hatta ben bı ara acaba normal goguslere gore sertmı dıye dusundugumden arkadaslarıma dokundurtum cok da begendııleeer ve gayettte yumusak suan kı benım hıc meme dokum olmamasına ragmen..yabancı bı cısım gıbı gelmıyo ınsana.. ılk baslarda gergınlıgıne alısamıyosun ama oda zamanla normal seklını alıyo..

X