- 18 Ağustos 2017
- 1
- 0
- 28
- Konu Sahibi asminreina
- #1.441
Selam, bende estetik düşünüyorum da pek etkili olmaz diye korkuyorum. Beni takipe alırsan sevinirim belki korkularımı aşmamda yardımcı olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sefer nasip olmadi. Memedeki sansim gibiguzel gitmedi. Bebegin kalbi durdu aldirmak zorunda kaldim 4 gun once.. Allah bidahakine daha saglikli bi hamilelik nasip eder ins.
Amin canım inşallah . Allah sağlıkla kucağına alabileceğin bir bebek nasip etsin inşallah
Maşallah canım,daha nice sorusuz süreçlere olsun hepimizeseneler nede cabuk gecıyor. amelıyat oldugum gun dun gıbı aklımda. doktora buyuk meme olsun demem amelıyat sonrası mide bulantım hepsi güzel bi sürecti. ve 8 senem bitti 9. seneme adım attım protezlerımle. son 3 senesını evlı olarak gecırıyorum. hiçbir sıkıntım olmadı şimdiye kadar allah yaşatmasında kimseye. bu amalıyatta doktora güven cok önemli. Ben 20 dklık bi telefon görüşmeden sonra gittim cenk beye gittim. ilgili ve bilgili ve güven veren birisi. ekibi hiç değişmez ve amelıyatlara aynı ekıple girer. erkan teyın anestezi doktoru cok tatlı biri. benjm ıkı amelıyatımda da erkan bey vardı anestezide. burun amelıyatıda oldum cenk beye onda da 7. senem bitti. allahıma şükürler olsun oda sorunsuz ilerliyor.
benden tavsıye doktorunuz acıklamarı ve samimiyetiyle güven vermiyosa ve size ticari bakıyosa eleyin. ben çok mutluyum allah isteyen herkese de nasip etsin.