gizeml Meme Estetiği ameliyatı

maşallah çok iyi duruyor.çok başarılı kaç cc ve önceki haliniz nasıldı acaba bende 350cc var sanki bu büyüklükte değil.gerçi iç çamaşırı almadım henüz kaç bedenim onu bile bilmiyorum

maşallah çok iyi duruyor.çok başarılı kaç cc ve önceki haliniz nasıldı acaba bende 350cc var sanki bu büyüklükte değil.gerçi iç çamaşırı almadım henüz kaç bedenim onu bile bilmiyorum
Çok Teşekkürederim daha önceki Göğüslerim küçüktü Tahta gibi Değildim lakin bedenime göre Küçüktü doktorum sağolsun çok iyi iş çıkarttı ayrıca hertürlü yöntemide uyguluyor doktorum her hastaya farklı yöntem uyguluyor dolgun dolu dolu oldu resimde de görüldüğü gibi Eminim sizinkide çok güzel olmuştur incecik içleri Boş Südyen Giymeye başlayınca anlarsını Sağlıkla Kullanın Geçmiş Olsun :nazar:

Arzum dört gözle fotolarını bekliyorum:KK53:[/QUOTE]

Ayy kızlar varya gülemiyorum zaten,beni güldürmeyin yaa:KK60::KK60:Ekliycem canım ,biraz daha sabır,çoook şişler şimdi.Öpüyorum sizii,mucuukkk:KK54::KK54:

Arzum dört gözle fotolarını bekliyorum:KK53:

Ayy kızlar varya gülemiyorum zaten,beni güldürmeyin yaa:KK60::KK60:Ekliycem canım ,biraz daha sabır,çoook şişler şimdi.Öpüyorum sizii,mucuukkk:KK54::KK54:[/QUOTE]

ayy evet gülemiyosun Arzumcum yafff gülme kıyamam benimde Hapşurduğum da ve Gülerken çok sızlıyodu tutmaya çalışıyordum kendimi :KK1: Çabuk İyileşş Dinlennn Yorma bedeniniii

Çok Teşekkürederim daha önceki Göğüslerim küçüktü Tahta gibi Değildim lakin bedenime göre Küçüktü doktorum sağolsun çok iyi iş çıkarttı ayrıca hertürlü yöntemide uyguluyor doktorum her hastaya farklı yöntem uyguluyor dolgun dolu dolu oldu resimde de görüldüğü gibi Eminim sizinkide çok güzel olmuştur incecik içleri Boş Südyen Giymeye başlayınca anlarsını Sağlıkla Kullanın Geçmiş Olsun :nazar:

miks ben göremiyorum fotolarını.eklisin de bende,neden göremiyorum ki.özelin özeli mi yaptın albümü:)

Albüm oluşturdum olmak isteyen arkadaşlar görebilirler sonuç resimlerini tatlım arkadaş listemdekiler de görebilecek zaten..

hayırlı olsun arkadaşım.sağlıklı günlerde inşallah:nazar:
gayet güzel olmuşlar,sayenizde bende cesaretimi topluyorum.yaz gelmeden bitirmem lazım bu işi.

hayırlı olsun arkadaşım.sağlıklı günlerde inşallah:nazar:
gayet güzel olmuşlar,sayenizde bende cesaretimi topluyorum.yaz gelmeden bitirmem lazım bu işi.

tesekkur ederım canm.umarım sende ıstedıgın goguslere kavusursun...ben temmuzda yaptırdım ve 1 ay bıttıkten sonra doktor denıze gırebılırsın desede ben erteledım ne olur ne olmaz dıye... o yusden sende mart -nısan gını olursan kımart daha yı olur yaza rahat gırersın..

canım çok geçmiş olsun öncelikle bende barış beye olucam 2hafta içinde kısmetse ama damla kas altı planladım şimdi senden yuvarlak ve memnuniyet okudum ve merak ettim rica etsem arkadaş olarak eklermisin benimde boyum 173 75kiloyum doğum yaptımda 13 ay önce yavaş yavaş veriyorum kiloları bende nasıl durur acaba diye merak ettim 320cc den aşağı düşünmüyordum ama 350cc leremi çıksam kararsız kaldım

canım çok geçmiş olsun öncelikle bende barış beye olucam 2hafta içinde kısmetse ama damla kas altı planladım şimdi senden yuvarlak ve memnuniyet okudum ve merak ettim rica etsem arkadaş olarak eklermisin benimde boyum 173 75kiloyum doğum yaptımda 13 ay önce yavaş yavaş veriyorum kiloları bende nasıl durur acaba diye merak ettim 320cc den aşağı düşünmüyordum ama 350cc leremi çıksam kararsız kaldım

tesekkur ederım canım..ben senı ekledım..resmlerı gorebılırsın..sag 375 solda cok az cıkıntı oldugu ıcın 350 cc kulaandı ve 375 te esıtledı.. yanı senın gorecegın goruntu 375 lık bır protez...

Son düzenleme:
X