- 19 Eylül 2010
- 739
- 20
- Konu Sahibi asminreina
mıksss avatarın yıne degısmıss..cok hos duruyolar yaa..cok begenıyorum olan gogusun uzerıne olunca daha da bı guzel duruyo )
Ehh gizeml Fıstıkçım senin kadar olamasada İdare ediyoruz işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mıksss avatarın yıne degısmıss..cok hos duruyolar yaa..cok begenıyorum olan gogusun uzerıne olunca daha da bı guzel duruyo )
Arzum Sana hayranımm Benim İdolümsün Muhteşemsinnn :13:
Ehh gizeml Fıstıkçım senin kadar olamasada İdare ediyoruz işte
Vaşşşş kızlar şımartıyorsunuz beni yaa...canımsın kıyamam sana,sende muhteşemsin bebişimm..
Bendeee Arzuumm Bendeee Bekliyoruummmmmmiksssss.. avatardaki sen misinn maaşallah maaşallah
Teşekkürederim Arkadaşıımmmm Benim Eveetttt Seninkilerde Muhteşem Söylememe gerek yok zatenn
Arzum dört gözle fotolarını bekliyorum
çok hoş olmuş gerçekten.Başarılı görünüyor.:)
Çok Teşekkürederim daha önceki Göğüslerim küçüktü Tahta gibi Değildim lakin bedenime göre Küçüktü doktorum sağolsun çok iyi iş çıkarttı ayrıca hertürlü yöntemide uyguluyor doktorum her hastaya farklı yöntem uyguluyor dolgun dolu dolu oldu resimde de görüldüğü gibi Eminim sizinkide çok güzel olmuştur incecik içleri Boş Südyen Giymeye başlayınca anlarsını Sağlıkla Kullanın Geçmiş Olsunmaşallah çok iyi duruyor.çok başarılı kaç cc ve önceki haliniz nasıldı acaba bende 350cc var sanki bu büyüklükte değil.gerçi iç çamaşırı almadım henüz kaç bedenim onu bile bilmiyorum
Arzum dört gözle fotolarını bekliyorum
Çok Teşekkürederim daha önceki Göğüslerim küçüktü Tahta gibi Değildim lakin bedenime göre Küçüktü doktorum sağolsun çok iyi iş çıkarttı ayrıca hertürlü yöntemide uyguluyor doktorum her hastaya farklı yöntem uyguluyor dolgun dolu dolu oldu resimde de görüldüğü gibi Eminim sizinkide çok güzel olmuştur incecik içleri Boş Südyen Giymeye başlayınca anlarsını Sağlıkla Kullanın Geçmiş Olsun
hayırlı olsun arkadaşım.sağlıklı günlerde inşallah
gayet güzel olmuşlar,sayenizde bende cesaretimi topluyorum.yaz gelmeden bitirmem lazım bu işi.
canım çok geçmiş olsun öncelikle bende barış beye olucam 2hafta içinde kısmetse ama damla kas altı planladım şimdi senden yuvarlak ve memnuniyet okudum ve merak ettim rica etsem arkadaş olarak eklermisin benimde boyum 173 75kiloyum doğum yaptımda 13 ay önce yavaş yavaş veriyorum kiloları bende nasıl durur acaba diye merak ettim 320cc den aşağı düşünmüyordum ama 350cc leremi çıksam kararsız kaldım
sevgili gizeml ilk önce geçmiş olsun.cok cok başarılı olmuş...