- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
-
- Konu Sahibi asminreina
evet darısı ve en guzellerı senın oolsun..ne zaman dusunuyosun olmayı..
çok doğal duruyor.çok beğendim.hayırlı olsun cnm.darısı başıma..
2.haftada sivri gibi duruyor ama 7. ayda muhteşem olmuşlar.
güle güle kullan canım çok güzel olmuşlar darısı başıma
resım ekledım meme buyutme amelıyatı olmamıs fakat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak acısından...
özel album oldugu ıcın arkadas olarak eklersenız ggorebılırsınız..
merhaba gizemli biraz geç kalınmış bir geçmiş olsun yolluyorum sana siteye yeni üye oldum uzun zamndır takip ediyordum konuyu sakıncası nyoksa arkadaş olarak ekledim görmek istiorummm bnm de çk küçük
tesekkur ederım)
kabul ettım arkadaslık ıstegını bak bakalım begenecekmısın..bak senınkucukmuss yıne benım duzdu sadece bırı dıgerıne gore cok az cıkıntı o kadar
çk teşekkür ama nasıl bakıcam bulamıyorum fotoyla ilgili bişeyeni üyelikten yönlendirir misin[/QUOT
benım ısmın uzerıne tıkla profıl bılgılerı yazıyo..onuda ısaretledıkten sonra benım profılım acılıyo..album profılde solda albumler kısmında..ordan resımlere bakabılırsın
çk teşekkür ama nasıl bakıcam bulamıyorum fotoyla ilgili bişeyeni üyelikten yönlendirir misin[/QUOT
benım ısmın uzerıne tıkla profıl bılgılerı yazıyo..onuda ısaretledıkten sonra benım profılım acılıyo..album profılde solda albumler kısmında..ordan resımlere bakabılırsın
yaa çk güzel olmuşş güle güle kullan acayip oturmuş vücuduna çok doğal duruyor.tekrar teşekkür ettim cnm
yaa çk güzel olmuşş güle güle kullan acayip oturmuş vücuduna çok doğal duruyor.tekrar teşekkür ettim cnm
rıca ederım canım darısı senın basına..
resım ekledım meme buyutme amelıyatı olmamıs fakat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak acısından...
özel album oldugu ıcın arkadas olarak eklersenız ggorebılırsınız..
ya resmen harika olmuşlar !!! benimde öyle olsa heralde özgüvenim her yeri deler geçer. =) en kısa zamanda i!!!nşallah
Gizem ŞAHANE olmuş... Doktorunun ellerine sağlık. ŞUANDA seni o kadarrr kıskanıyorumkiii :..( Ben nasıl bir salağımki 250 ccyi kabul ettim. Daha iyileşmeden ikinci ameliyatın stresine düştüm. ODA doktoruma ücretsiz yaptırmayı kabul ettirebilirsem... Yaptırdıgıma asla değmedi. AMA senin yaptırdıgına değmiş..ŞAHANE olmuş...
Gizem öncelikle gecmis olsun dileklerimi ileteyim. Bende Mayıs ayında cenk beye ameliyat olmayı düşünüyorum. Fakat ben Erzurum'dan gelecegim için 15 gün kalabilicem izmirde. Bu süre yeterli olurmu sence ameliyat olup dikişleri aldırmak ve geri donecek kadar iyileşmek için? Bide resimlerine bakmak için arkadaşlık teklifi yolluyorum. Fikir sahibi olurum belki :)
Gizem öncelikle gecmis olsun dileklerimi ileteyim. Bende Mayıs ayında cenk beye ameliyat olmayı düşünüyorum. Fakat ben Erzurum'dan gelecegim için 15 gün kalabilicem izmirde. Bu süre yeterli olurmu sence ameliyat olup dikişleri aldırmak ve geri donecek kadar iyileşmek için? Bide resimlerine bakmak için arkadaşlık teklifi yolluyorum. Fikir sahibi olurum belki :)
sonunda becerebildim fotolara bakmayıı :81: çok doğallar baya da büyük olmuş çok güzeller canımşimdi senin tam olarak ne kadar oldu ameliyat olalı? bi de şeyyyy yumuşaklığı nasıl yani dokununca içerde bişiler bööle biyerden biyere gider mi acaba diye düşünüyorum ben