Giyim tarzınız ?

giyim tarzınız ne?

• Spor (Rahat kesim)

OY: 181 51,4%
  • Punk ve Gotic (Karanlık,aykırı)

OY: 22 6,3%
  • Avangard (Yeni/denenmemiş olan,dikkat çekici)

OY: 35 9,9%
  • Kolejli (Ekoseler, baklava dilimi desenleri, süvet

OY: 7 2,0%
  • Klasik (Genel kabul görmüş)

OY: 70 19,9%
  • Hippi (Rahat ve salaş)

OY: 32 9,1%
  • Frapan (Aşırı göz alıcı, çarpıcı,derin dekolteler

OY: 17 4,8%
  • Her hangi bir tarzım yok

OY: 65 18,5%

• Ankete Katılan
    352
gibi gibi. canım şöyLe bişey tabi ben bukadar asLa abartmıyorumm :-) onuda söLiyim xD punkLa fzLa bi aLkası yok gbi yni öLe :-)

f_emoboyandemm_4fba0b2.jpg

abartı dil ki bu

XXXXXXXXXXXXXXXXXXX-----------

bnde punk ve skınhead tarzı giyiniyorum hatta bi ara saçlarım muaktı :jeyyar: dar paça dar kesim pantolon giyiyorum ayakkabı olarak etnies, supra giyiyorum deri ceketim muhakkak vardır leopar desenli kıyafetlerim ve kemerlerimde dövmem var piercing im var tabi saçlarım normal .... marjinal olmayı seviyorum asla koyu renkleri tercih etmem fosforlu ve canlı renkleri severim 20 yaşındayım senelerden beride tarzım hep bu yönedir değişiceğinide sanmıyorum :lepi::lepi::lepi::

işte bu giyim tarzı süppperrrrr

ben siyah çok seviyorum full siyah giyiorum..vans ayakkabı giyiorum..saçlarımın üstleri bi ara erkek saçı gibi 3 cm flndır uçlar belime geliodu..:lepi:şimdi birazcık uzadılar tabi...siyah ojelerim hiç eksik olmaz..siyah göz makyajım da tabi..file çoraplara bayılırım...dar paça siyah pantolonlarım vazgeçilmezlerim arasında...vanslarım da yine aynı şekilde...siyah kemerlerim de bi hayli fazla:lepi:

ben de metal music hard rock dinlememden dolayı o tarzı seviyorum siyah gri lacivert ağırlıklı.siyah deri ceketimi severim.rayban pilot gözlükle tamamlar birbirini.siyah veya gri skinny pantolon giyerim.boru paça veya daha geniş kesinlikle giyemiyorum.saçlarımı her zaman açık bırakırım düzleştirici kullanırım.saçım uzun.siyah makyaj yaparım ama taa kaşıma kadar far sürmem.abartıyı sevmem.eyeliner, siyah rimel, bordo ruj ve beyaz pudra işimi görür.siyah oje sürüyorum.hatta sürekli sürüyorum.çünkü sildiğimde kenarlarda siyahlıklar kalıyor ve tırnağım havasızlıktan sararmış oluyor.bu görüntüyü sevmediğim için sürekli sürüyorum ben de.başkaa..başka da bişey gelmio aklıma.bi de siyah pantolon giyeceksem demirli kemer, gri pantolon giyeceksem sade siyah kemer takıyorum.boğazı tamamen saran kolye veya boyunluk takarım.sarkan küpe sevmem.bu kadar sanırım zemuszemus

genelde sporla klasik arası giyiniyorum günlük yaşamda.. eğer gideceğim mekan kaldıracaksa frapan giyinmeyi severim. topuklu ayakkabılar vazgecilmez benim icin..

spor, punk,gothic, klasik genelde spordur ama yerine,ortamına göre giyinmeye çalışırım.öğreniğin arkadaşlarımın yanında spor ve rockçı olduğumuzdan:) gothic siyah vs. giyerim ama düğün gibi veya yaşıtlarımın olmadığı yerlerde ortama göre giyinmeye çalışırım:)

yazın glatyatör tarzı sandalatler,taşlı terlik-ayakabılar vazgeçilmezimdir..düzdür topuklu değil,ama topuklu giydiğim yerlerde oluyo tabi..
abiyede eski yunan tarzına bayılırım,genelde beyaz ve dore işlemeli elbiseler:asigim:
converse hayatta giymem,kot çok severim,eskiden kot üstü ceket topuklu ayakabı falan çok severdim,artık günlük kullanımda bu kadar klasik değilim,bol kesimli şeyleri çok severim
seren serengil ve ajda pekkan beyaz uzun bol ve dökümlü şeyler çok giyer,onlarınkii gibi hint tarzıda denilebilir,günlük o tarzda çok giyerim,bol şalvarlar,ama siyah-beyaz-yada gri..
sadelikten yanayım abartı ve renk renk sevmem,beyaz-siyah gri çok kullanırım..ama bebek yeşili uçuk pembede çok severim..yani giyiceğim kıyafete ve o günkü ruh halime göre değişiyo...

takım elbise dışında kendime yakıştırdığım herşeyi giyorurum

genel tarzım spor

Bir kaç tarzı sentezliyorum sanırım..İş yerimde klasik siyah veya lacivert pantolon gömlek , ceket..

ama mesai saatleri dışında nasıl olmak istiyorsam öyle bazen çok frapan bazen çok spor bazen çok klasik bazen de seksi :nazar:

bende gündüzleri spor giyiniorum daha cok akşamları daha süslü frapan oluo :)sanırım arnavut olmamın verdiği bişi süsü abartıyı seviorum :)

ben de metal music hard rock dinlememden dolayı o tarzı seviyorum siyah gri lacivert ağırlıklı.siyah deri ceketimi severim.rayban pilot gözlükle tamamlar birbirini.siyah veya gri skinny pantolon giyerim.boru paça veya daha geniş kesinlikle giyemiyorum.saçlarımı her zaman açık bırakırım düzleştirici kullanırım.saçım uzun.siyah makyaj yaparım ama taa kaşıma kadar far sürmem.abartıyı sevmem.eyeliner, siyah rimel, bordo ruj ve beyaz pudra işimi görür.siyah oje sürüyorum.hatta sürekli sürüyorum.çünkü sildiğimde kenarlarda siyahlıklar kalıyor ve tırnağım havasızlıktan sararmış oluyor.bu görüntüyü sevmediğim için sürekli sürüyorum ben de.başkaa..başka da bişey gelmio aklıma.bi de siyah pantolon giyeceksem demirli kemer, gri pantolon giyeceksem sade siyah kemer takıyorum.boğazı tamamen saran kolye veya boyunluk takarım.sarkan küpe sevmem.bu kadar sanırım zemuszemus

ahahaha aynı durumları paylaşıyoruz ojesiz gezmem çnkü tırnaklarım sapsarı ve uzun :1closedeyes:

gothic.. genelde doom gothic grupları dinlerim.:1ninca: yazın ortasında bot giyerim saçlarım her zaman kızıl ve uzundur aralarda pembe kaynaklarım var.. koyu renkler tercihim bordo mor siyah .ojlermdede bu renkleri kullanırım zaten .makyaj olrak kırmzı veya siyah göz kalemini terch ederm . burnumda ve çenemde piercing var .ama annem çenemdekini bilmiyo yoksa kızıyo.genelde siyah pantlonn üstüne korse fln giyerm .kendi yaptığm klyeler vardır tüllerle flan onları takarım .bu kadar geliyo aklıma..:nazar: böyle olmayı seviyorum ve kim olursa olsun herkzede saygım var ... yerimseniben

X