Giyim tarzınız ?

giyim tarzınız ne?

• Spor (Rahat kesim)

OY: 181 51,4%
  • Punk ve Gotic (Karanlık,aykırı)

OY: 22 6,3%
  • Avangard (Yeni/denenmemiş olan,dikkat çekici)

OY: 35 9,9%
  • Kolejli (Ekoseler, baklava dilimi desenleri, süvet

OY: 7 2,0%
  • Klasik (Genel kabul görmüş)

OY: 70 19,9%
  • Hippi (Rahat ve salaş)

OY: 32 9,1%
  • Frapan (Aşırı göz alıcı, çarpıcı,derin dekolteler

OY: 17 4,8%
  • Her hangi bir tarzım yok

OY: 65 18,5%

• Ankete Katılan
    352
ben rahat kıyafetler giyerim genelde..günlük kot babet üzerime badi straplez tşört vs
eşofman converse tşört benm kurtarıcımdır :))
kışın pastel tonlarnda giyerim genel olarak...çizme kazak skinny kot,uzun hırkalar...
yazın ise mini etekler çıkıyo dolaptan :))sevgilimse bagrmaya başlıyo :))
en çok bayıldıgım ise topuklu sadec bi ayakkabı,skinny kot ve üzerine bi bluz...yerinde giymek önemli tabi..bayılıyorum resmn...
bol pantoln aldım bu aralar...sevgilim dar paça giyme artık dedi...begendim bende zemuszemus

topuklu ayakkabı-skinny-bluz 3lüsü süper, ilerde ben de topuklu ayakkabı giymeye başlayınca favori kıyafetlerim olacağına eminim vereliniortak

Oldukça sade biriyim,ama nedense insanlar ''farpan'' ya da ''avangard '' giyim tarzına sahip olduğumu düşünüyorlar.Tipimle alakalı olmalı.Önyargi işte.zemuszemus Herkes ne giyiyorsa onu giyiyorum oysa ki...kaydirigubbakcemile3
Dostlarım ise çok doğal olduğumu,kıyafetten öte benim dikkat çektiğimi söylerler.kaydirigubbakcemile3
Taşıyabildiğim her şeyi giyebilirim.Genel anlamda rahat ve sade giyinmeyi tercih ederim.Birkaç giyim tarzını kombin etmekten kaçınmam.naniknanik

tam bir kokoştum :):)Son 5 aydır sadece spor giyniorum çnkü fazlası beni sanki artık yoruyo:)herkes nolmşş sana yaa diooo... hakikatten nolmşş banaaaa:dance:

Giymem dediğim hiçbişey yok, ruh halime ve ortama göre herşey olabilir, bol bir jean de, takım elbise de sengözlerimebaksanab
Ama genel olarak çok dikkat çekici giyinmemeye çalışırım, çok allı pullu şeyler giymeyi de pek sevmem.

Yaz kış çizme giyerim..
Yazlık çizmelerim kışlık çizmelerim ayrıdır.
Ama insanlar yazın çizme giyiyorum diye döner döner bakarlar:mymeka:
Mutlaka yaz kış elbise giyerim,küçük çiçek desenli tercihimdir..
Doğum kilolarımı verdikçe,sanırım daha da güvenim geliyor kendime,elbiselerim bir bir dolabın karanlık köşelerinden çıkıyor:smiley-cool:

Genelde rahat kıyafetler tercih ederim ama çalıştığım için klasik giyinmek durumunda kalıyorum, spor kıyafetlerimle akşamları ve pazar günü buluşuyorum kaydirigubbakcemile2

benım tarzım cok farklı herkesın gıydıgı seylerı begenırım ama gıymem garıp bıraz ayakkabı hastasıyım canta sevmem gıyımde ıstedar paca pantolon ve sevımlı ustler severım takım bana gore degıl topuklu aykkabı fılan sevmem

içinde rahat hareket edebileceğm jean converse yada nike ayakkabılar vazgeçemem çok rahatlar çünkü,bu yazı eşofmanla geçirdim desem yalan olmas tabiki nike

yerine göre değişir genel spordur hihoyyyt
kokoşlukla ikisi hafif karışınca çok şirin oluyorbayanssulusmilesositososito

bende spor takılanlardanım ama yazın elbise giymeyi çok seviyorum ve kendime yakıştırıyorum.klasik tarzın benim yaşımdakileri yaşlı gösterdiğine inanıyorum.kot olarak da dar kesim giyiyorum.converse,spor ayakkabı ve hafif topuklu ayakkabı favorilerim

benim yaş ilerledikçe klasikleşiyor ama zaman zaman eski gothic tarzıma geri dönmek istemıyor degilim

evet cnm gothic salaş bir tarzım vardı =)

kıyafet kombinasyonları konusuna koyduğum resimlerde beğendiğin şeyler gothici bıraktığını gösteriyor canım :) ben de yaş ilerledikçe öyle olacağım sanırım zaten şu anda yavaş yavaş kaymaya başladım :)

X