sarkma olmamasi icin dogru sutyen modeli nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
75d giyiyorum suana kadar hep ici bos balensiz giydim ve hic giymemisten farki olmadigi icin sarkmaya basladi sanirim nasil bir model tercih etmeliyim? sarkmamasi icin giymemen lazim demeyin zaten suan giymemis gibi oldugum icin bu durumdayim
Mutlaka balenli kullanın, emin olun daha iyi hissedeceksiniz.

d cup kullanan biri olarak ben bu modelden çok memnunum, her yerinden topluyor ve ağırlığını da hissettirmiyor. Mutlaka denemelisiniz.

Bu ara böyle büyük sırtlı sütyenker pek populer oldu. Büyük memeler için özel toparlayıcı olanları şekillendirici olanları falan var.
Bunu da tak çıkar çok zor yaaa, onca kopçayı takana kadar kolum uyuşur benim. Ama duruşu güzelmiş.

C caresizlikzor 13 cezanızın hepsi “Kategori dışı konu” dan verildi, hatta geçtiğimiz Pazar günü yine sütyen konusu açmıştınız : İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar - dogru sutyen bedenimi bulamiyorum?
BDV’den iç giyim kısmına taşıyıp uyarı verdik ama siz ısrarla her konunuzu BDV’ye açmaya devam ediyorsunuz.

Rica ediyorum artık kurallara uyun, uymamanız halinde hem kategori dışı konu cezası almaya devam edeceksiniz hem de kategori dışı açtığınız konu yoruma kapatılacak, bilginize.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X