Giyim tarzınız ?

giyim tarzınız ne?

• Spor (Rahat kesim)

OY: 181 51,4%
  • Punk ve Gotic (Karanlık,aykırı)

OY: 22 6,3%
  • Avangard (Yeni/denenmemiş olan,dikkat çekici)

OY: 35 9,9%
  • Kolejli (Ekoseler, baklava dilimi desenleri, süvet

OY: 7 2,0%
  • Klasik (Genel kabul görmüş)

OY: 70 19,9%
  • Hippi (Rahat ve salaş)

OY: 32 9,1%
  • Frapan (Aşırı göz alıcı, çarpıcı,derin dekolteler

OY: 17 4,8%
  • Her hangi bir tarzım yok

OY: 65 18,5%

• Ankete Katılan
    352
punk gothic değiLde .Emo diye bir tarz vardır biLmem biLrmisinzz..

kareLi veya renkLi dar paça , geneLde dar siyah switLer aLtınada mutLaka converse ve vans
eğer etek oLursa kareLi etek ve renkLi çorapLar,tozLuk fiLeLi çorapta oLabiliyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

emo wayy güzel =D

hippi
spor
oylarım =)):dance:

sporla klasik arası kısaca ne cok spor ne cok kalsik boshayallersmile

Folk ve etnik tarzda giyinirim ben. Dogal olmayi severim, pek makyaj yapmam. :119: Kiyafetlerimde dogal renkler kullanirim. Fazla parlak renkleri sevmem. Saclarimda örgüyü hep kullanirim. Zaten dinledigim müziklerle giyim tarzim bagdasiyor :KK24: Halk müzigi ve etnik müzik dinlerim.
Bazen hippi gibi olurum daha salas ve rahat. Spor giyimi ve klasik giyimi pek sevmem. Modadan nefret ederim :KK19: Özgün olmayi severim :KK66:

spor giyinirim.çok nadiren bi yere gidiceksem daha farklı şekilde gyinirim tabi ama asla klasik olamam bütünüyle..

spor giyinirim.çok nadiren bi yere gidiceksem daha farklı şekilde gyinirim tabi ama asla klasik olamam bütünüyle..
Ben genelde dershaneye giderken spor giyinirim, o da rahatlik icin. Sporun güzel yani da bu, altina bir esofman giydin mi yok senden rahati :KK66: Bir de dinc ve genc göstermesi güzel yani. Ama ben yine de bahar ayinda giyilen cicekli bir entariyi spora tercih ederim. Kisin da genel de kaban, bot, atki modundayim :KK37: Klasik giyinmeyi pek tercih etmemisimdir. Klasige benzer giyinsem bile kesinlikle kendime özgü bir taki veya aksesuar kullanip farkimi gösteririm.
Klasik olma zaten, aksesuarinla, takinla, sacinla kendine özgü tarzini yakala :KK34:

yazın hep spor rahat kıyafetler tiril tiril elbiseler etekler
kışın hem spor hem klasik kot pantolon kazak hırka * tayt-tunik* etek-gömlek* kumaş pantolon gömlek vs. her telden :KK12:

vintage görünümlü ve sevimli şeyleri tercih ederim, mesela şu kombin tam benlik!!

$red-vintage-skirt_400.jpg

emo, gothic, tiky (liseli), değşik. aslında o günkü ruh halime göre değişiyor bazen simsiyah giyiniyorum bazen gökkuşağı gibi :KK70:

üzerimden eşofmanlarımı çıkarmam adidas ayakkabıyı da taktım mı tamamdıııırr onlarca eşofman var dolabımda.. :KK66:

cnm annemde babetler etekler alır bana ama hepsideeee dolapta uyuyor rahat edemiorum sevmiorum ne yapayım :KK59:

kışın peluş yelekler,peluş montlar, kadife,süet,deri kıyafetler vazgeçilmezim...yaz geldi artık...açılıp saçılacam...omzu açık,askılı tunikler,dar kotlar,tulumlar,askılı elbiseler giymeyi seviyorum,hasır çanta,altın sarısı çanta kullanmayı seviyorum...altın sarısı ve gümüş rengi parlak ayakkabıları seviyorum....çok yüksek topuklular çok şık görünüyor ama ben o kadar yüksek topukluları tercih etmem sağlığım açısından...kendimi sıka sıka yürüyünce belim ağrıyor...tabiki sarışın olmamdan dolayı tenimi güneşten korumam gerekiyor güneş kremi ve hasır şapka sayesinde....

Ankete spor-şık secenegi konulmamis ama,
giyinme tarzim spor-şık (smart-casual ).

Eklentiler

• $Casual+Drew1.jpg
    $Casual+Drew1.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 95
Son düzenleme:
X