Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Zarayla aynı. İnditex markası zaten. Diğer inditex markalarının seri sonu ürünleri falan var. Zara, bershka vs etiketini söküp lefties etiketi dikip yarı fiyata satıyorlar.
Merhabalar pek çok insan gibi geçim kaygısı sardı paraya kıyamıyorum borcum cok ama düzgün giyinmem gereken bir isim var. Business casual giyim tarzında uygun ama kaliteli nerelerden giyiniyorsunuz? Boyum kısa kilom var kısa ceketler giyemiyorum her yerde kısa ceketler var kalcayi kapatmam gerek. Siz nasıl cozuyorsunuz
Kızlar konuyu hortlatıyorum da çantada hangi markaları tavsiye edersiniz uçuk fiyatları olmayan çok da basit durmayan sağlam. Ben çabuk yıpratıyorum çantalarımı. Şöyle düzgün duracak bir marka arayışındayım hotiç iyi mi mesela. Ayakkabılarını kullandım eh işte çanta modelleri güzel ama bilemedim