gittikçe anlamını kaybeden evliliğim...

Günaydın.
Umarım sadece yeniden düzen kurmak zor geliyordur ki emin ol bu aşamada en kolayı o oluyor.
Yine umarım ki sadece tipini beğeniyorsundur,hislerin çoktan bitmiştir.
Çünkü bak açık söyleyeyim,üzüleceksin ama bu adamın sana karşı bir hissi yok.
Geceleri dışarıda ne yaptığını söylememişsin,açıklamak istemiyor olabilirsin,saygı duyarım,onun arkadaş çevresi de onun gibi eşlerini üzdüğüne göre pek hayırlı tipler değil anlaşılan.

xpreiaZ günaydın öncelikle.

Konunu, başlığı görünce nedense şaşırdım. Burdaki birçok konuda yorumlarına denk gelmiştim. Oldukça kendinden emin duruşunu hissettiğimde evliliğinin çok iyi olduğunu düşünüp senin adına sevinmiştim içten içe. Fakat durum öyle değilmiş.

Konuna yazılan birçok yorumu ve senin cevaplarını okudum. Genel olarak anladığım senin eşini seviyor olman. Yeni bir hayat kurmak zor olsada sevdiğin için bekliyor ve ayrılmak için girişimde bulunmuyorsun. İçinde umut var bir şeylerin değişebileceğine dair. Yalnız atladığın bir şey var eşinle duygularınız aynı seviyede değil... Bunu yazdıklarından çıkardım. Tanımadan, çok hızlı şekilde evlenmiş olmanız bunun bahanesi olamaz. Daha geçenlerde bir arkadaşım 1.5 ay içinde tanışıp evlendi ve inanılmaz mutlu. Sürekli dipdibeler. Diyeceğim o ki eğer bu duruma göz yumabileceksen devam et evliliğine.

Diğer taraftan empati yaptım okurken. Sevildiğimi hissetmediğim, sevişirken bile bu hissi yakalayamadığım, sürekli benden kaçacak delik arayan, cimri bir adamla yapamazdım. Eminim evli olmasan sende dk durmazdın. Fakat bunlar zamanla değişecek şeyler değil. Yapman gereken tek şey hemen ayrılık kararı alamıyorsan aylarca ondan uzak kalmak. Keşke eşin buraya yazdıklarını okusa, ne hissettirdiğini görse Üzülüyorum bu gibi durumlara.

İnşallah en doğru kararı verir ve mutlu olursun. Daha çok gençsin. En güzel yıllarını bu şekilde heba etmeni istemem. Sevgiler

xpreiaZ daha önce de benzer bir konu açmıştın değil mi?
sen çok naif bir insansın, eşin de senin tam tersin.
bir de şöyle bir şey fark ettim, ilişkinizin yolunda gittiği bir evre olmamış, hani evlenince değişti, taşınınca değişti gibi bir durum da yok, eğer öyle olsa kaybedilen şeyi ara bul derdim.
Ama öyle değil, bu evlilik senden sürekli bir şeyler çalıyor, en önemlisi de zaman,
ki ne kadar çocuk istediğini de biliyorum, belki de tutunmaya çalışmanın bir sebebi de budur...

Canım benim sana tavsiyem evliliğini kurtarmaya çalışma, bitir.
üzgünüm.

Allah iyiliginizi versin.benim kayinvalidem de 1 kilo kıyma koyar yaprak sarmaya.yine de tadi olmaz.ben de zorla yerim...

Yalniz sabah sabah canim hamburger istedi.
Su anlatımdan sonra konu sahibiyle empati kurabildim gercekten.

KONU SAHİBİ
işin çok zor güzelim.bütüüün bu sorunlari konustun mu karşına alıp eşini.yani cidden boşanmak istedigini değil de acaba hani "blöf yapıyor amaaan kavga anında sinirlenince falan diyor işte!" gibi mi düşünüyor acaba.yani seni ciddiye almıyor ortada bir sorun görmüyor mu? Yada sorun olduğunu görüyor ve uğraşmayacak kadar değersiz görüyor inceldiği yerden kopsun misali.başka açiklaması olamaz.eşimi geçiyorum 60 yaşindaki babam, kayınbabam annelerin istemediği yada istediği şekilde davranmak icin çaba sarfediyor.bir nevi eşlerini mutlu edip kendilerine çeki düzen veriyorlar o yaştaki adamlar bile...evdeki, yuvadaki huzuru önemsiyorlar.sizin eşinizde eksik bu galiba.bence sizi ciddiye almıyor.yani eş olarak , kişi olarak sizin ďüşüncelerinize, hislerinize önem vermiyor , evliligin8zin başından beri....davranışlari bunu gösteriyor.terapi alsanız çift olarak fayda sağlar mı ki???

Ben eşinizde bencillik hissettim yoğun olarak.Sizi işe zorlarken kendisi rahat takılabiliyor.
Sırtını size yaslamış yani o yüzden boşanma teklifinizi kabul etmiyor siz onun hayatını kolaylastırıyorsunuz.
Bu evlilik size tat vermiyor ve bu şekilde mutsuz ediyorsa zaten devamı zor gibi

Bir insan eşinden gizli ne konuşur mesajları niye siler? Ya bir kadın var eski sevgili gibi erkek arkadaş diye kandırıyor ya da aklıma fethullah geldi polis olması bakımından deşifre olmamak için böyle yapıyor.

İlişkiniz konusunda 10 yıldır birşeyler oturmamışsa bundan sonra düzeleceğini zannetmiyorum.Çocuk falanda yokken önünüze baksanız ne güzel olur.

Benim eşimde sizin eşinize çok benziyor maalesef hala sevip sevmediğinden emin olamıyorum.18 yıl geçti zaman zaman acaba ben aşık olarak evlendim onun ki sadece hoşlanma ya da arzumuydu diyorum.Y ada para için mi evlendi diyorum daha rahat hayat yaşarım diye mi düşündü.Bunu çok hissettirdi bana maalesef .

Son düzenleme:
Evlilikler hep böyle yerinde olsam aşk sevgi aramak yerine kendime bir arkadas gurubu oluşturur gezer tozar eğlenirdim.Başka biriyle evlensen o da aynı cok azdır farklı olan evlilikler.Erkeklerin cogu böyle o yüzden evliliğini yıkmak yerine kendinize hayatınıza anlam katan uğraşlar bulun.

İşten çıktığı için başka iş yapmak istediği için kredi çektim onun için okulumu dondurdum.Buna benzer şeyler .Benim istediğim ne para ne pul sadece sevgi ve sadakatti.Aşkı sevgiyi hiçbir zaman hissedemedim.Bilmiyorum belkide yapısı böyle.Çoğu zaman duygusuz geliyor.Cinsellikte sorunu yok ama diğer duygularla ilgili konularda konuşmaz.

Son düzenleme:

Daha neler ne kadar incitici konuşuyor.Bu adam değişmez hiç bir çabası yok.

Son düzenleme:
mutsuzluk cok yeterli neden bence
insan sevildiğini hissetmeli bazı insan sever ama soyleyemez ama hissedersin senin ki ole de değil
boyle gecen ömre yazık olmayacak mı

Evet ben de demiştim seninle beraber.
Hatta sonra kızı üzdüm diye üzülmüştüm ama bdv'de aklımda en çok kalan sorunlardan biriydi.

Bu kadar sürmesinin sebebi de o zaten.Siz sevmişsiniz hatta onun için her türlü fedakarlığı yapmışsınız o ise bencil,çıkarcı,cimri ve duygusuz davranıyor.Aranızı düzeltmek için çabalayacağı yerde her fırsatta sizden kaçıyor,gizli bir işler çeviriyor.

Diğer konunu açtığında beni de kibarca uyarmıştın konumuz 300 kadın muhabbeti değil diye.
Yanlış anlama ama evlenmeden önce de yapmış olsa bu hareket onun karakterini gösterir.
Ve bırak soğutmaya bana buz tutturur öyle bir adam.
Saydığın özelliklerin hepsi de tiksindiğim şeyler.
Adam kayırma, torpil v.s v.s
Sen düzgün bir kadına benziyorsun.Ortak ne özelliğiniz olabilir ki aklım almadı.
Senin ruhunu temizlemeyen adam evi temizlese ne olur?
Ha bu arada ayrılsam beni aramaz diye düşünme.
Benim bir sevgilim vardı ben şöyleyim böyleyim hiçbir eski kız arkadaşımı aramam filan diyen.
Bitirdim. 1 ayda peşimde kene oldu.
Mesaj ayrı arama ayrı.
Evli değilim ama gözümde evlilik hayatı paylaşmaktır.
Ama senin eşinde öyle bir şey görmedim.
Ya bir de bir zahmet evlilik adamı olmayan adamlar evlenmesin...

xpreiaZ adamın yapısı böyle bence. Anladigim kadariyla da sen duygusal naif ve yakın bağ kurmayı seven birisin.

Mutsuzluk en büyük boşanma sebebi ama iyi düşün taşın. Boşanırsan güçlü durabilecek misin? Eger basarabilirsen yap. Çok zor böyle yaşamak. Yani adam seni bırakıp başka şehirde günlerce kalabiliyorsa senin ondaki yerin sorgulanabilir....

sizi cok eskiden hatırlıyorum
şimdi görunce tesadufen cok sevindim
bayılıyorum boyle dogru kararı vermiş kaderim deyip cekmemiş
hayatına cesaretle yon vermiş kadınlara

Valla yaziniz uzunmus hepsini okuyamadim ama , dunku bir konu geldi aklima evli ve evlilik arefesindekilere sorulmustu evleneceginiz kisinin O kisi oldugunu nasil anlarsiniz diye. Birsuru hikaye yazilmis, yok yildirim askiydi, yok ilk bakista anladim falan. Bende uzun uzun kisilerin birbirlerini tanimalarinin uzun flort doneminin oneminden bahsettim ve 3 ayda tanisip 6 ayda tanimadan evlenenlerin bir piyango oynadiklarini yazdim. Kimisi begendi kimisi begenmedi yazimi.

Sizinki dunku yazima ve konuya yasanmis bir ornek, bir insan omur boyu sorumlulugunu alacagi bir karari alel acele sirf tayin cikacak diye nasil gozu kapali verebilir. Hemde ne o beni tanidi ne ben onu demissiniz sizde kumar oynayanlardan biri olmussunuz ve sizin piyangoda ne yazikki sansiniz kotu cikmis.

Evliliginiz nasil devam eder bilmiyorum ama en buyuk yanlisiniz sanki yarin yokmus gibi sanki baskasi olamayacakjmis gibi tanimadan evlilik karari almak olmus.

Keske boyle olmasaymis keske florte nisanliliga gereken onemi ve sureyi verseydiniz belki evlenmeyecektiniz bu adamla.

Sizin vesilenizle acelel evlenme karari vereceklere bir ders olsun bu konu.

Adamin yapısı bu bence odun!
Belkide seni seviyordur ama yapisindan ilgisiz davraniyordur.
Arkaslariylada aynıdır belki sanmiyorum onlarin yaninda başka olsun.
Odun her yerde odundur"

Sorumsuz bir kişilik.
Bir insan arkadaşlarini nasil eşine tercih edebilir anlamakta zorlaniyorum.
Benim esiminde hic arkadaşı yok sadece ben varim bu durumda bana normal gelmiyor.
Erkekler garip yaratiklar denge problemleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…