gittikçe anlamını kaybeden evliliğim...

Anam aynı benimki gibi iyi olan her şeye eyvallah ama abi senin ki yalancı bi kurculasan altından neler cikicak korkarım bilmiyorum ama sevgisi size yetmemiş ve yetmicekte hayatta düzelmez bilmiyorum kaç yıllık evlisin ,ama sanma ki bütün evliler birbirlerine deliler gibi aşık ve aşk heyecanı ilk gün gibi..o yüzden iyi düşün ama seni bırakması falan normal olmadığını gösteriyor.evde çocuk olsa bile gidemez.kiskanmamasi falan ve saydığım dolu şey sorumsuzlugundan kaynaklı .Allah yardımcı olsun sana ve hakkinda hayırlısı neyse o olsun tez zamanda.

Ada'm neden sevdiğinden kaçsın ki bu Ada'mda bi sıkıntı var çalışan kadına erkeğin yardım etmesi lütuf değil birinci vazifesi de değil birincisi sana sahip çıkıyo mu ona bak
Canım vazifesi , olması gereken diye bakarsak zaten adamın benim yanımda olmak da vazifesi yada bir evlilikte olması gereken. Yahut sevgi aşk gibi duygular da evlilikte olması gereken ama adamda yok..

Evet içimde umut vardı dün gece taa 2 sene önce açtığım konuyu okuyuncaya kadar.. Hiçbirşey değişmemiş olduğunu görmek bu umudumu yok etti.. Benim ona hiç güvenim olmaması da sevgisini hiç bir zaman hissedemeyişimden.. Yani şu an ayrılsak ben beni özlemeyeceğinden yada keşke çaba gösterseydim biraz demeyeceğinden eminim.. Belki maddi kaygıları olurdu ama artık onu bile sanmıyorum...
Şu sıra zaten çok yoğun, beni gün içerisinde bir dakika bile düşündüğünü zannetmiyorum.. Ki bu biz flört ederken de böyle idi.. Polis okulunda dersi8 de bitiyorsa benle konuşmadan önce 10 A kadar spora giderdi, hiç bir gün "seni özledim bugün spora gitmeyeceğim senle konuşalım " dediği olmadı. Kendinden hiç taviz vermedi..
Okul bitecek şurda kaç ayı kaldı dedim sabrettim, sonra işe başladı yine geceli gündüzlü nöbetler.. Yorgun da ondan ilgisiz dedim.. Aynı eve geçince değişir dedim balayına abisi yengesi kuzeni yeğeni ile birlikte gittik...
Sonra annesini çağırdı 1 ay öyle geçti annesi gitsin ilgilenir dedim. Sonra hop dükkan çıktı kendi işi zaten geceli gündüzlü nöbetle doluyken her boş anında dükkana koştu, o sene zaten ne kadar sinir krizi geçirdim ben bile sayamadım.. Kendimi bir sene boyunca kullanılmış hissettim.. Dükkanda çalışan kızdan rahatsız olup sonunda "ya dükkan ya ben " dedim dükkanı devretmeye ikna oldu. Bir sene boyunca kuruş getirmdiği gibi bizi 20-25 milyar zarara uğratan dükkan konusunda başarısızlığını hala kabul etmez. Giden para olsun huzurumuz yerinde olsun dedim ordan ayrıldıktan sonra bir kere bile lafını etmedim.
Buraya gelince de işte bir yüksek lisans çıktı 20 gün onla uğraştı tez için, bitiremedi raporu bitince bıraktı, sonra sınav çıktı yıllık izinle gitti... Şimdi yeniden sınav açılmış ama benim artık hiçbirşeye tahammülüm kalmamış... Eve zaten yorgun argın gelip kitapların başına geçtiğini görünce "buna da mı sabredeceksin " diyorum kendime.. Bu bitince başka birşey çıkacağını bilmiyor musun diyorum... Ki bu adam benim sınava hazırlanmama izin vermedi emrivaki tayin ile...sadece 1 sene işten ayrılıp hazırlanacak, hayallerimi ben de gerçekleştirmek için çabalayacaktım, ama sınava hazırlık zorlu bir süreç evliliğimize zarar vermesin dedim ve anında vazgeçtim....

O vazgeçmiyor... Olmuyor, kendini her zaman sadece kendini düşünmekten vazgeçmiyor...

evet çocuk konusu da etkili tabi.. Şimdi 7 sülale biliyor çocuk isteğimi, 3 düşük yaptım , millet darısı başınalar ile geziyor.. Çocuk haberi yerine boşandık demek tabi ki zor.. Ama evlenirken çocuk isteyerek evlenmemiştim, 2-3 sene kesinlikle istemiyorum sonra bakarız diyordum, düğünden 2 ay önce sıkı sıkı korunmaya başlamıştım hatta ...

Baştan beri böyle olan bir adam bu , ama ben de baştan beri bunu kabullenemiyorum, onun sevgiyi göstermek yaradılışında yoksa benim de sevgi görmek var yaradılışımda... Tüm dünyası ben olayım benden başka hayatı olmasının peşinde değilim.. Ama hiç değilse eve gelip yatmaya kadar geçen 1-2 saatinde bir aşk dolu bakış, sevgi dolu sarılış olsun diyorum...

Belki de seviyordur yapısı budur ama bu beni tatmin etmiyor işte.. Ben duygusuz yapamıyorum...

çok çok benzer bir adamdan 1 ay önce boşandım.
tüm olumsuz huyların yanında sevgisizlik ilgisizlik
kalıyorsan ben böyleyim gitmek istersen sen bilirsin dedi
gram mücadele etmedi,

çok çok benzer bir adamdan 1 ay önce boşandım.
tüm olumsuz huyların yanında sevgisizlik ilgisizlik
kalıyorsan ben böyleyim gitmek istersen sen bilirsin dedi
gram mücadele etmedi,

Bitti mi tamamen tatlım, kendi derdime düştüm yazamadım

xpreiaZ hakkaten üzüldüm yazdıklarına. Hep veren taraf olmuşsun hiç alamamışsın. Biz kadınların en büyük hatası ne biliyo musun? Göremediğimiz ilginin, sevginin, şefkatin ardındaki gerçekleri görmekten kaçıyor olmamız. Hep bahaneler yaratıyoruz kendimizce. Yorgun ondan ilgilenmiyor, canı sıkkın o yüzden yanaşmıyor vs vs. Bu bahanelerimizin ardı arkası yok. Bunlardan biride ben isem yapıyoruz ne yazıkki. Geçen zamana, kendimize yazık ediyoruz. Ama henüz çok gençsin ve pekala yeni bir hayat kurabilirsin. Muhakkak sancılı dönemlerin olacak fakat hepsi bir bir geçecek. Evlilik şu bahsettiklerinin hiçbiri değil. Başkasına akıl vermek kolay, uygulamak zor biliyorum. Allah yardımcın olsun.

Bitti mi tamamen tatlım, kendi derdime düştüm yazamadım
temyiz süresinin dolmasına az kaldı
ailemin yanındayım canım, ben durumu kabul ettimde bizimkiler özellikle annem kabul edemiyor işte.
adamın tüm olumsuzluklarını bilmesine rağmen, benim mutsuzluklarımı bilmesine rağmen
işte anne yüreği ilerde yalnız kalırsın, anne olamazsan fln diyor.
Allahım gelecek günlerin hayırlısını nasip etsin

annem hayat geç kalmışım gibi davrandıkça moralim yerlere düşüyor.

sen nasılsın canım

Canım fetoyla falan kesinlikle ilişkisi yok, eşim zaten amir falan değil basit bir memur, görüştüğü kişiler de kolpa diye tarif edeceğim tipler.. Öyle gizli bağlantılar falan değil

Hani gay olabilir mi diyene bile bilmem belki de dedim ama bunun zerrece ihtimali yok. Bir kadın olma ihtimali de yok.. Hani eşimin kadınlara bakışını biliyorum..

Evliliğim 3 yıllık tanışmamızla birlikte 3.5 ediyor 10 yıl değil ama 3.5 yıl da değişmesi için yeterli idi.. Değişmedi ve artık benim sabrım kalmadı...

Yedirecek parası var mı ki yedirsin, eşin sanki layloylom yaşıyor hayatı Yaşadığınız şeyin içini doldurmuyor anlatmandan öyle anladım.

xpreiaZ bazı erkekler sevgisini gösteremiyor gerçekten.
eşimle 3 sene çıktık, o işsizdi ben de geçici işlerde çalışıyordum ve onun sosyal hayatı sadece bendim. dile döktüğü yoktu ama çevresinde kimse olmadığı için daha ilgiliydi.
sonra ikimizde yakın ama farklı şehirlerde çalışmaya başladık. ortamı olmayı başladı hatta ben başkalarıyla iletişim kurmasına bile sevinirken o ilgisizleşmeye başladı.
yakın arkadaşlarım beni sevmediği konusunda uyardılar, ben de kör değildim, değişmişti. istiyorsan ayrılalım bana karşı soğudun sevgini hissetmiyorum diye seçenekler sundukça o sevgimi gösteremiyorum demeye başladı.
özellikle dışarıdan eşinizin sizi sevmediği izleniminin olması insanı çok yıpratıyor, eşimle nişanlılık ve evliliğimin ilk bir buçuk senesinde ben sürekli değiştirmeye çalıştım.
sürekli kavga ettik huzursuzlukla yaşadık.ama yok adam gösteremiyor, çocuğa bari yapma göstermeye çalış diye bilinçaltına işliyorum sürekli.
başkalarıyla karşılaştırma, beni kalıba sokmaya çalışma dedi, ben bunları yapmaktan vazgeçip olduğu gibi kabul etmeye başladığımızda her şey daha iyi oldu.
bu aman her şeyini kabul et değil ama sevgisini gösterememe mizacından gelen bir şey ve ne yaparsam yapayım değişmiyor, evet çok büyük eksiklik ama ayrılınca daha mutlu olup olmayacağın önemli olan.

Son düzenleme:
Bu adam sizi hasta eder. Sonra da dönüp kendine bakmaz"benim yüzümden mi oldu acaba" diye. İyi düşünün böyle hayat çok zor ve gittikçe daha da zorlaşacağa benziyor

Bu adam sizi hasta eder. Sonra da dönüp kendine bakmaz"benim yüzümden mi oldu acaba" diye. İyi düşünün böyle hayat çok zor ve gittikçe daha da zorlaşacağa benziyor

4 yıllık evliliğimde aynı durumu yasadım
son 3 ay her gün ağrı kesici içmek zorunda kalıyordum

Canım orda da yine sevgisizliği ana konuydu, ben adamın kadınlara ne gözle baktığını yani karakterinin bir parçasını anlatmak babında face olayından bahsettim ama sonra konuşma tamamen onun üzerine döndü, ben o olayı yemiş gibi yapıp kapattım ama karakterini de anlamış oldum o açıdan. Yani adamın ondan sonra bir kadın ilgisini sezmedim, yakalamadım konu da başka kadınlara yaklaşımı değil benim mevcut evliliğim idi... O yüzden face olayından devam etmek istemedim fikir almaya, hani keşke o zaman nikah iptali diye birşey olduğunu bilseydim, bilmiyordum boşanıcaz daha evlenmeden diye düşündüm.. Bu kadar birikmemiş ki göze alamadım keşke alsaymışım...

O gün faceini kırıp gördüğümde gece saat 12 idi neye uğradığımı şaşırdım, okuyamadım tek başıma hepsini arkadaşıma gittim hemen laptopu kapıp.. Saatlerce oturduk başında tek tek okudum mesajları... "Buket ben ne yapıcam ???? Evlendim ben bu adamla! Bu Nasıl bir adam böyle " diye saatlerce ağladım... Herşey olacağına varır dedim kalktım eşimin yaşadığı şehre gittim.. Bunlar ne böyle diye önüne attım tlfu face açık halde.. Ben yapmadım arkadaşımdı dedi gülme krizine girdim, Nasıl bu kadar salak görünüyorum acaba diye.. Sonra işte benim de yazdığım bir iki tane vardır belki, dalga geçmek amaçlı yaptık arkadaşla, tanımıyorum hiçbirini falan anlattı.. O zaman düşündüm işte daha düğün yapmadan boşanmak mı yoksa yok saymak mı.. Ve yok saydım. Hatalıyım ama süreç o Zaman maalesef öyle işledi..

Bu arada o dönem birçok kadın arkadaşımdan faceden bana da yazmıştı diyenler çıktı benden 10 yaş büyük çocuklu bir bekar kadın arkadaşıma bile yazmış.. Ama o mesajlarda yoktu, belki başka hesapları vardı bilmiyorum. Benle olan konuşmaları da orda yoktu mesela..

Benim aileden durumu bilen bir kişi bile yok.. Seninkiler bildiği halde böyle ise kendi ailemi düşünmek bile istemiyorum... O yüzden dava açıp sonuçlanana kadar da kimseye bahsetmeyi düşünmüyorum

Boşver şimdi geçmişi.
Çok üzüldüm senin adına.
Yaranı deşip durmak istemem.
Zaten o zamanda çok üzülmüştüm seni üzdüm diye.
Ya ben böyle adama el süremem kendime de sürdürtmem.
Lütfen ama lütfen bir an önce kendine gel.
Sen çok güçlü ve kaliteli bir kadınsın.
Seni hak etmeyen bir insanla devam edemezsin.

evet sana kötü davranmıyor ama birlikte vakit bile geçirmiyosunuz ortada bi evliilk göremedim, sen eve para getiriyosun o ev işine yardım ediyo o kadar..

Benim aileden durumu bilen bir kişi bile yok.. Seninkiler bildiği halde böyle ise kendi ailemi düşünmek bile istemiyorum... O yüzden dava açıp sonuçlanana kadar da kimseye bahsetmeyi düşünmüyorum

bende hep iyiyi oynadım
dava açıp duruşmaya çıktım sonra ailemin yanına gidip durumu açıkladım

O da alışır merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…