- 25 Mayıs 2015
- 488
- 758
- 53
- Konu Sahibi pozitifkiz59
-
Aile terbiyesinden yoksun olduklarından olabilirmi?Gittiğim her yerde benimle dalga geçiyorlar
Merhaba. Ben 18 yaşındayım. Ve sorunlu bir ergenlik geçiriyorim. Psikolojim çok bozuk. Defalarca kez psikoloğa gittim ama bir türlü düzelemiyorum. Insanlardan nefret ediyorum çünkü etrafımdaki kimse beni anlamıyor. Bazen yanlışlıkla saçma sapan hareketler yapıyorum. Istemeden oluyor. Ortamımı değiştirsem bile dalga geçiyorlar benimle. Aynaya bakıp öz eleştiri yapıyorum bazen ama benimle dalga geçen insanlar öyle degil.
Yaşıtlarımdan nefret ediyorum. Yeni nesil gerçekten çok sorunlu.
Geçen hafta doktor bana gözlük verdi. Dün bir sınıfın önünden geçerken benimle teyze diye dalga geçtiler. Zaten güzel de değilim.
Sizce benimle dalga geçen insanlardan nasıl kurtulabilirim?
Merhaba. Ben 18 yaşındayım. Ve sorunlu bir ergenlik geçiriyorim. Psikolojim çok bozuk. Defalarca kez psikoloğa gittim ama bir türlü düzelemiyorum. Insanlardan nefret ediyorum çünkü etrafımdaki kimse beni anlamıyor. Bazen yanlışlıkla saçma sapan hareketler yapıyorum. Istemeden oluyor. Ortamımı değiştirsem bile dalga geçiyorlar benimle. Aynaya bakıp öz eleştiri yapıyorum bazen ama benimle dalga geçen insanlar öyle degil.
Geçen hafta doktor bana gözlük verdi. Dün bir sınıfın önünden geçerken benimle teyze diye dalga geçtiler. Zaten güzel de değilim.
Ay bu mesaja eridim bittim çok hoşuma gitti mesajınızKıyamam güzelsin kızım bakma sen onlara
Güzellik görünüşte değil karakterde olur
Onlar arkadaşların seninde hataların var onlar gibi
Gül sende kendine
Eki Görüntüle 2214370
pozitifkız işin özü burda pozitif olucaksın ,umursamayacaksın kendini güzel bulmuyorsan kaliteli ,karakterli ve prensipli bulacaksın .Kendini severek bakımlı olarak başla sonra kendini geliştir.Geliştikçe, ne gereksiz insanları ne çok umursadığını hatırlayıp ,pişmanlık duyacaksın.Zamanla öğreneceksin ama insanlardan nefret etmeden, sevgiyle bakarak onları utandırarak belki de...Merhaba. Ben 18 yaşındayım. Ve sorunlu bir ergenlik geçiriyorim. Psikolojim çok bozuk. Defalarca kez psikoloğa gittim ama bir türlü düzelemiyorum. Insanlardan nefret ediyorum çünkü etrafımdaki kimse beni anlamıyor. Bazen yanlışlıkla saçma sapan hareketler yapıyorum. Istemeden oluyor. Ortamımı değiştirsem bile dalga geçiyorlar benimle. Aynaya bakıp öz eleştiri yapıyorum bazen ama benimle dalga geçen insanlar öyle degil.
Sende değşl çevrendeki kişilerde sorun var.
Evet senin de dediğin gibi “yeni nesil çok sorunlu “
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?