Gittiğim her yerde benimle dalga geçiyorlar :(

Tatlim benimm hic canini sikma. Kendini koru. Biri bise derse karsilik ver bak bakalim bisey diyebiliyorlar mi sonra. Ilk öncelikle kendine güven, kendini sev. Gözlük takmakla teyze olunuyorsa ben 26 yasinda nineyim o zaman :ddd milleti hele ki o yasitin olanlari hic ciddiye alma. Ama saldirdiklarinda karsilik ver. Ailenle ögretmenlerle konus. Seni rahatsiz edenleri sen rahat birakma.

o yaşlarda biraz da sessiz sakin bir tipsen üstüne gelir dururlar, iyi bilirim. hiç takmıyormuş gibi görün, bir süre sonra hakikaten takmayacaksın zaten, en azından bende öyle olmuştu. garip garip hareketlerden kastın ne bilemiyorum ama bir problemin olduğunu düşünüyorsan, psikologa devam etmeni öneririm. o yaşlar zaten zor her açıdan. terapi duruma göre 15-20 seans olabiliyor, yeri geliyor 1 sene sürebiliyor, ama devam önemli.

bir de gözlük takanla dalga geçmek nedir ya ilkokul bebesi mi bunlar 2 seneye kalmaz tarz görünücem diye abidik gubidik gözlük yazdırmaya gittiklerinde görürüm ben onları. hele bir üniversiteye başlasınlar da

Gozleri bozuk olmadigi icin tarz olsun diye gozluk takanlar var haklisiniz. Hareketlerime ceki duzen verecegim. Coguyla da arama mesafe koyacagim. Bu hayat uzulmek icin cok kisa.
1 sene sonra universiteyi kazaninca hicbirinin yuzunu bile gormeyecegim. Ne halleri varsa gorsunler

hah işte doğru bakış açısı bu :)) kişilikleri oturmamış belli ki daha, böyle şeylerle dalga geçerek bir halt ettiklerini sanıyorlar. hiiç takmayın kafaya, zaten üniversitede apayrı bir ortamınız olacak. siz derslerinize odaklanmaya çalışın, umarım istediğiniz bölümü kazanırsınız :)

onları dikkate almayarak kurtulabilirsin
muhatap olmayarak ve de kafaya takmayarak
kimse senden değerli değil, senden bir tane daha yok bunu unutma
çok güzel bir yaştasın
senin yasında iken ben de üni ye yenı baslamıstım.
hepimizin çevresinde bu şekilde insanlar oldu emin ol.
illa sana uyan kişiler vardır ama bu zamanda yine de temkinli olmadan kimseye yanaşma ve çok da içini açma derim.

evet insanlar artık kötüler bu konuda haklısın ama iyiler de muhakkak vardır
gözlük için sana teyze diyen kişiler kendileri dalga gecılecek haldeler aslında hiçççç ciddiye alma
bu yaşın birdaha gelmeyecek lütfen tadını çıkart.

üniversitede ve tüm hayatın boyunca da bu tarz insanlar olabilir
çözüm ciddiye almamak.
güzel olmak zorunda değilsin,
güzellik göreceli bir kavramdır
güzel görünmek adına dolu estetik yaptıran insan var, ya da bir ton makyajla gezen bunlar sence güzeller mi
en güzel güzellik doğallıktır bence
sacın cildin pırıl pırıldır bizim yasımıza gel de gör:)

Bi de universtedeki insanlar hic lisedeki gibi degiller.o konuda icin rahat olsun.universtedeki insanlar anlayisli olgun saygili kisiler hep.sen bi sacma hareket yaptiginda lisedeki ergenler gibi dalga gecmezler aksine destek olurlar

Takılma bu kadar, Kadınlar Kulübü'ndeki takma isim gibi ol, "pozitif" ol. Her insan kusurlarıyla güzel, bir o kadar da özeldir. Kendini sev, olduğun gibi kabullen. Kimin ne dediği, ne düşündüğü önemli değil, senin ne düşündüğün önemli. Bak Yıldız Tilbe'ye onun da ağzı asimetrik, ama çok tatlı duruyor. Demem o ki, kendinle barışık ol ve kimseyi takma, hayatını istediğin gibi yaşa, başka birinin seni yönlendirmesine izin verme. Gözlük takıyorsan, bu sağlığın için, başka birine güzel görünesin diye değil. Hem bu kadar rahatsız edici ise iki taraf için de, numaralı lens al, fark eder mi? Diyorum ya seni özel kılan da gözlüğün, boşver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…