• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gittiğim her yerde benimle dalga geçiyorlar :(

Bosver takilma...gozlukle dalga gecmek mi kaldi..sen geleceğine odaklan...cirkin insan yoktur bunu da unutma...ileride cok kizacaksin kendine, en guzel yillarimi takintilarla gecirdim diye...

Seni üzmelerine fırsat verme. Bunu bildikçe üzerine gelirler. Tersle klasını bozma ezik durma karşılarında. Ayrıca ben gözlük takan kızları çok çekici bulurum ezelden beri. Bence çok güzel bir hava katıyor ;) ayrıca lenste takabilirsin.
Önce sen kendini güzel bulacaksın sonra bu duruşuna ve sonra karşındakilere yansıyacak. Her kadın güzeldir daha 18 yaşındasın daha şuan yüzün oturacak sesin oturacak karakterin oturacak. Valla ben de ergenlik halimi güzel bulmuyordum o zamanlar ama şimdi aynaya baktığımda mutluyum.
Sen derslerine asıl kariyerinde güzel olsun ablacım gerisi Faso fiso. Zamanla öğreneceksin.

Ortaokul lise hep ozguvensiz kısa boylu pekte güzel olmayan güzel giyinemeyen paspal biriydim.evt ..çok ders çalışıp benden not istesinler diye öyle ders çalışırdım.. belki benide bu yüzdende olsa içine alan arkadaş grubu olur diye..maddiyatta yoktu...herneyse ünüversitede bambaşka bir dünyam oldi..lise gibi asla değil.. bunu ıns ilerde sizde anlarsınız.. derken evlendim..gene özgüvenim pek olmasada kendimi hep geliştirdim.. kitap okudum..kurslara gittim..sonra memur atandım.. şuan insanlar benden pek çok konuda fikir istiyor..okadar çok çevrem varki....aralarında güzel kariyeri olan kişilerde çok.. kim derdi bir gün bugünleri göreceğim.. kendini yetiştir.. önune bak..kimseyi duyma...yillar sonra isimlerini bile hatırlamakta zorlanacagin kişiler için kendini harab etme

Bence ilk olarak kendini tanımalısın. Beğenmediğin istemediğin huylarını davranışlarını dış görünüşünü degistirmelisin degistiremedigini kabullenmelisin. Kendini tanırsan misal biri gözlüğünle mi dalga geçti önce ben bundan memnunmuyum demelisin değilsen lens kullanabilirsin imkanin mi yok ben buyum gözlük takıyorum takıcam diyip kabullenmelisin. Bu şekil davranırsan insanların sözlerini pek dikkate almazsın. Sonuçta senin kabullendigin ben buyum dediğin konu hakkında biri birşey dediğinde ne kadar etkilenebilirsin? Kısaca önce kendini sevmelisin ki insanların seni sevip sevmemesine ihtiyaç duymayasin. Benim düşüncem bu. Hayat üzülmeye değecek birşey değil sen kendini geliştirmeye yanlışlarıni duzeltmeye bakarsan insanlar zaten umrunda olmaz. Bende 20 yaşındayım aramızda yaş farkı yok seni anlıyorum.

Merhaba. Ben 18 yaşındayım. Ve sorunlu bir ergenlik geçiriyorim. Psikolojim çok bozuk. Defalarca kez psikoloğa gittim ama bir türlü düzelemiyorum. Insanlardan nefret ediyorum çünkü etrafımdaki kimse beni anlamıyor. Bazen yanlışlıkla saçma sapan hareketler yapıyorum. Istemeden oluyor. Ortamımı değiştirsem bile dalga geçiyorlar benimle. Aynaya bakıp öz eleştiri yapıyorum bazen ama benimle dalga geçen insanlar öyle degil.
Yaşıtlarımdan nefret ediyorum. Yeni nesil gerçekten çok sorunlu.
Geçen hafta doktor bana gözlük verdi. Dün bir sınıfın önünden geçerken benimle teyze diye dalga geçtiler. Zaten güzel de değilim.
Sizce benimle dalga geçen insanlardan nasıl kurtulabilirim?

Kendinizle barisin, kendinizi sevin. Kimsenin sizinle dalga gecmeye hakki yok. Insaniz hepimiz kusurlari var kimse mukemmel degil. Kendinize oto telkin yapin. Kim ne derse desin onemli degil, siz kendinizin degerini bilin. Boyle gereksiz insanlar hayatta maalesef hep var olacaklar. Muhim olan yasaminizda mutlu olmaniz.

Yeni nesik sorunlu değil,demekki szi sorunlusunuz.
1-2 kişi dalga geçer anlarım sorun o kişilerdedir. Ama herkes seninle dalga geçiyorsa demekki sorun sende.
Özeleştiri yaparken herhangi bir problem gördün mi kendinde?

Merhaba. Ben 18 yaşındayım. Ve sorunlu bir ergenlik geçiriyorim. Psikolojim çok bozuk. Defalarca kez psikoloğa gittim ama bir türlü düzelemiyorum. Insanlardan nefret ediyorum çünkü etrafımdaki kimse beni anlamıyor. Bazen yanlışlıkla saçma sapan hareketler yapıyorum. Istemeden oluyor. Ortamımı değiştirsem bile dalga geçiyorlar benimle. Aynaya bakıp öz eleştiri yapıyorum bazen ama benimle dalga geçen insanlar öyle degil.
Geçen hafta doktor bana gözlük verdi. Dün bir sınıfın önünden geçerken benimle teyze diye dalga geçtiler. Zaten güzel de değilim.

5. Sınıftan beri sürekli gözlük kullanıyorum ve şu hayattaki tek derdim bana teyze demeleri olsaydı keşke. Üzülme küçüğüm büyüyüp hayatın gerçek dertleri omuzlarına bindikçe çocukken ne masum ne gereksiz derlerim var mis dersin. Takma kendine özgüvenli ol.

şimdikiler fena..en guzel cevap takmıcaksın.umursamıcaksın...kendıne guevnın olsun..gorunuş değil davranış onemlı.herşeyı bu kadar onemseme yoksa çekılmez hiç birşey.

O yaşlarda ben de aynı senin gibi düşünüyordum. Zaman geçtikçe birçok şey değişiyor. Senin burada yapacağın tek şey kendini güçlendirmek. O zaman hiç kimseyi bu kadar kafana takmazsın.

Kitap desteği önereyim, mutlaka işe yarayacaktır.

“Ustalık gereken kafaya takmama sanatı”

insanları çok ciddiye alıyorsun değer veriyorsun. onların ne düşündüğü senin için önemli. hatta kendinden üstün görüyorsun. yaşın daha küçük. bunu aşabilmen için anlaman lazım ama o da zamanla oluyor. evde anneni ya da kardeşini nasıl ciddiye almıyorsan onlara karşı nasıl özgüvenliysen diğer insanlara karşı da öyle ol. dışarıdaki insanın herhangi bir artısı yok. evdekiler nasılsa onlarda öyle. kasma rahat ol. o böyle düşünücek şu böyle düşünücek diye düşünme. saçmala ne var bunda. herkes hayatta saçmalar. kimse kraliyet ailesinden gelme değil ki. tabi bunları anlaman için zaman gerekli yaşın küçük ama belli olmaz. olduğun gibi davran kasma saçmalarsan saçmala. sen, sen olduğun sürece değerlisin birileri seni farklı görsün diye değil

Nekadar umursarsan okadar üzerin gelirler onların eğlencesi olursun güzelim malesef gençlerimiz çok acımasız artık aynı problemleri benim kızımda yaşıyo yapman gereken omuzlarını dikleştir kimseyi duyma sende güzel bir kuzsın tabiki neden çirkin olasın ki kendine güven canım kimsenin dediğinede kulak asma sende onların söyledikleriyle kendinle dalga geç içini acıtsada bunu yapabilirsen bi süre sonra senle dalga geçmek onlar için eğlenceli olmamaya başlıcaktır

pozitifkız işin özü burda pozitif olucaksın ,umursamayacaksın kendini güzel bulmuyorsan kaliteli ,karakterli ve prensipli bulacaksın .Kendini severek bakımlı olarak başla sonra kendini geliştir.Geliştikçe, ne gereksiz insanları ne çok umursadığını hatırlayıp ,pişmanlık duyacaksın.Zamanla öğreneceksin ama insanlardan nefret etmeden, sevgiyle bakarak onları utandırarak belki de...

ergenler dalga gecmeyi severler birsey yap yada yapma dende gül gec . inan bende az dalga gecilmedim ama önemsemedim cogu zman. bunlara sebep kendimdim bazen bazen de kendileri uydurdular . bir durusun olsun . sende onlara laf at . kendini terapi edecek kitaplar oku filmler izle

Back