- 23 Ekim 2018
- 633
- 915
- 103
- Konu Sahibi pozitifkiz59
-
Cildin kuru olsun ne farkeder. Güzel cilt illaki yağlı cilt demek değil ki. Eğer öz vücut bakımını yapıyorsan senden güzeli yoktur:)Değilim cildim çok kuru. Ama makyajsız halimi bazı kizların makyajsız halinden daha güzel buluyorum. Hatta geçen sene instagrama makyajsız resmimi atmıştım ve sevdiğik çocuk da o fotoğrafı beğenmisti :)
Bazılarına değil kendine gül kendinle barış bu seninle ilgili kimseyle değilGülüyorum ama hiçbir işe yaramıyor. Şunu çok iyi anladım ki bazı insanlara güleryüzlu yaklaşmakla hata etmişim
kendine güven ve kendinle barışık olMerhaba. Ben 18 yaşındayım. Ve sorunlu bir ergenlik geçiriyorim. Psikolojim çok bozuk. Defalarca kez psikoloğa gittim ama bir türlü düzelemiyorum. Insanlardan nefret ediyorum çünkü etrafımdaki kimse beni anlamıyor. Bazen yanlışlıkla saçma sapan hareketler yapıyorum. Istemeden oluyor. Ortamımı değiştirsem bile dalga geçiyorlar benimle. Aynaya bakıp öz eleştiri yapıyorum bazen ama benimle dalga geçen insanlar öyle degil.
Yaşıtlarımdan nefret ediyorum. Yeni nesil gerçekten çok sorunlu.
Geçen hafta doktor bana gözlük verdi. Dün bir sınıfın önünden geçerken benimle teyze diye dalga geçtiler. Zaten güzel de değilim.
Sizce benimle dalga geçen insanlardan nasıl kurtulabilirim?
Gerçekten yeni nesil çok acımasız.ailelerindenmidir arkadaş ortamindanmidir anlamıyorum çok kötüler karşısındaki uzulurmu diye hiç düşünmezler.sende onları takma hiç boş boş konuşsunlar ama altta da kalma cevabını ver sustur onları sakin ezdirme kendini.Merhaba. Ben 18 yaşındayım. Ve sorunlu bir ergenlik geçiriyorim. Psikolojim çok bozuk. Defalarca kez psikoloğa gittim ama bir türlü düzelemiyorum. Insanlardan nefret ediyorum çünkü etrafımdaki kimse beni anlamıyor. Bazen yanlışlıkla saçma sapan hareketler yapıyorum. Istemeden oluyor. Ortamımı değiştirsem bile dalga geçiyorlar benimle. Aynaya bakıp öz eleştiri yapıyorum bazen ama benimle dalga geçen insanlar öyle degil.
Geçen hafta doktor bana gözlük verdi. Dün bir sınıfın önünden geçerken benimle teyze diye dalga geçtiler. Zaten güzel de değilim.
Üniversitede herkes kendi havasında oluyor zaten. Kimse kimseyi de küçük görmez. Ki sen kendin de her türlü değişeceksin üniversiteye gidince. Hem kendine güvenmeyi hem de sorunlarını aşmayı öğrenirsin.Üniversitede dalga geçen insanlar oluyor mu peki?
Merhaba. Ben 18 yaşındayım. Ve sorunlu bir ergenlik geçiriyorim. Psikolojim çok bozuk. Defalarca kez psikoloğa gittim ama bir türlü düzelemiyorum. Insanlardan nefret ediyorum çünkü etrafımdaki kimse beni anlamıyor. Bazen yanlışlıkla saçma sapan hareketler yapıyorum. Istemeden oluyor. Ortamımı değiştirsem bile dalga geçiyorlar benimle. Aynaya bakıp öz eleştiri yapıyorum bazen ama benimle dalga geçen insanlar öyle degil.
takma onlari ergen onlarMerhaba. Ben 18 yaşındayım. Ve sorunlu bir ergenlik geçiriyorim. Psikolojim çok bozuk. Defalarca kez psikoloğa gittim ama bir türlü düzelemiyorum. Insanlardan nefret ediyorum çünkü etrafımdaki kimse beni anlamıyor. Bazen yanlışlıkla saçma sapan hareketler yapıyorum. Istemeden oluyor. Ortamımı değiştirsem bile dalga geçiyorlar benimle. Aynaya bakıp öz eleştiri yapıyorum bazen ama benimle dalga geçen insanlar öyle degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?