- 22 Aralık 2017
- 377
- 121
- 23
- Konu Sahibi pozitifkiz59
-
Güzelsindir neden güzel olmayasın. Önce özgüvenli ol. Malesef özgüvenini kaybetmissin. Sana iyi gelecek seni güclü hissettirecek şeyler yap. Ve insanlari asla takma. Umrunda olmasin. Herkes mukemmel degil nasilsa degil mi ?? Her neyse Sonra kendine mutlaka özen göster bakımlı ol. Kurslara git surekli belediyelerin kurslarida olabilir. Cok guzel branşlar var hem kendini hem cevrenin gelistirirsin. Yeni ortamlarda yeni insanlarla tanismak özguven yukseltir. Kilon varsa mesela kendine bi guzellik yap ve kilo ver daha mutlu olacaksınMerhaba. Ben 18 yaşındayım. Ve sorunlu bir ergenlik geçiriyorim. Psikolojim çok bozuk. Defalarca kez psikoloğa gittim ama bir türlü düzelemiyorum. Insanlardan nefret ediyorum çünkü etrafımdaki kimse beni anlamıyor. Bazen yanlışlıkla saçma sapan hareketler yapıyorum. Istemeden oluyor. Ortamımı değiştirsem bile dalga geçiyorlar benimle. Aynaya bakıp öz eleştiri yapıyorum bazen ama benimle dalga geçen insanlar öyle degil.
Yaşıtlarımdan nefret ediyorum. Yeni nesil gerçekten çok sorunlu.
Geçen hafta doktor bana gözlük verdi. Dün bir sınıfın önünden geçerken benimle teyze diye dalga geçtiler. Zaten güzel de değilim.
Sizce benimle dalga geçen insanlardan nasıl kurtulabilirim?
Ah güzelim bende 18 yaşımda olsam keşke...Zamanla yaşının güzelliğinin farkına varacaksın.Ileriki yaşlar daha acımasız.Sorumluluklar...Yaşının tadını çıkar.O gereksiz eleştiri yapanlarla da muhatap olmaMerhaba. Ben 18 yaşındayım. Ve sorunlu bir ergenlik geçiriyorim. Psikolojim çok bozuk. Defalarca kez psikoloğa gittim ama bir türlü düzelemiyorum. Insanlardan nefret ediyorum çünkü etrafımdaki kimse beni anlamıyor. Bazen yanlışlıkla saçma sapan hareketler yapıyorum. Istemeden oluyor. Ortamımı değiştirsem bile dalga geçiyorlar benimle. Aynaya bakıp öz eleştiri yapıyorum bazen ama benimle dalga geçen insanlar öyle degil.
Geçen hafta doktor bana gözlük verdi. Dün bir sınıfın önünden geçerken benimle teyze diye dalga geçtiler. Zaten güzel de değilim.
Canım i feel pretty filmini izlemeni tavsiye ediyorum. Sen özgüvenli ol kimseyi takma eminim olanlarda kendı kusurlarını örtmek için seninle uğraşıyorlardır.Merhaba. Ben 18 yaşındayım. Ve sorunlu bir ergenlik geçiriyorim. Psikolojim çok bozuk. Defalarca kez psikoloğa gittim ama bir türlü düzelemiyorum. Insanlardan nefret ediyorum çünkü etrafımdaki kimse beni anlamıyor. Bazen yanlışlıkla saçma sapan hareketler yapıyorum. Istemeden oluyor. Ortamımı değiştirsem bile dalga geçiyorlar benimle. Aynaya bakıp öz eleştiri yapıyorum bazen ama benimle dalga geçen insanlar öyle degil.
18 yaşındasın.
Gozlugunle dalga geçtiler diye mi bu kadar sıkıldı canın Ya?
Sadece o degil ki onu pek takmadim ama yine de canım sıkıldı. Brn kapaliyim gozluk de takinca dalga konusu yaptilar sanirim. Gozlugumle degil bazi hareketlerimle dalga geciyorlar. Bazen elimde olmadan sacma sapan seyler yapiyorum. Ama herkesin boyle yanlisliklari olabiliyorBirini seviyorum asik oluyorum dalga geciyor. Arkadas ediniyorum dalga geciyorlar yillardir ayni seyleri yasiyorum Hatta sevdigim cocugun beninle dalga gecisi ruyalarima bile giriyordu
Boşver.
Onlar da hiç normal sayılmazlar.
Ama ben en çok garip hareketler yapıyorum olayına takildim.
Nasıl garip hareketler ki kendin bile rahatsızsın bilemiyorum.
Ama madem memnun değilsin düzeltmeye calis
Başka bir sınıftakiler neden koridordan geçene teyze diyor ki
Yani yeni nesilde neredeyse herkes gözlüklü
Sen boyle deyince aklima lise yillarim geldi benimle de dalga gecerlerdi hep.gizli gizli aglardim hep.artik o kadar sinirlerim bozuluyordu ki kimse dlga gecmeye cesaret edemesin diye ters ters bakislara sahip olan,ciddi duran,sadece yeri gelince konusan birine dönustum.bu halimden memnun muyum diye sorarsan aslinda degilim ama surekli dalga gecilen kisi olmaktan iyidir diyorum.ayrica sessiz sakin biri misin?? Sessiz sakin insanin uzerine daha cok gelirler bunun sesi nasil olsa hic cikmiyor diye.malesef ben de sessiz biriyim
Kıyamam güzelsin kızım bakma sen onlara
Güzellik görünüşte değil karakterde olur
Onlar arkadaşların seninde hataların var onlar gibi
Gül sende kendine
Eki Görüntüle 2214370
ay kesin çok güzelsindirMerhaba. Ben 18 yaşındayım. Ve sorunlu bir ergenlik geçiriyorim. Psikolojim çok bozuk. Defalarca kez psikoloğa gittim ama bir türlü düzelemiyorum. Insanlardan nefret ediyorum çünkü etrafımdaki kimse beni anlamıyor. Bazen yanlışlıkla saçma sapan hareketler yapıyorum. Istemeden oluyor. Ortamımı değiştirsem bile dalga geçiyorlar benimle. Aynaya bakıp öz eleştiri yapıyorum bazen ama benimle dalga geçen insanlar öyle degil.
ay kesin çok güzelsindir
makyaj yap mademDeğilim cildim çok kuru. Ama makyajsız halimi bazı kizların makyajsız halinden daha güzel buluyorum. Hatta geçen sene instagrama makyajsız resmimi atmıştım ve sevdiğik çocuk da o fotoğrafı beğenmisti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?