- 4 Mayıs 2010
- 4
- 0
-
- Konu Sahibi EU1
merhaba bende gg yi uzun süredir takip ediyorum cok beğendiğim ürünler var fakat kredi kartım olmadığı için alışveriş yapmak birtürlü nasip olmadı aslında düşük limitli bir kart almak istiyorum ama ev hanımlarına axes kart veriyorlarmı bilmiyorum birde bu japon stil ürünler gg de oldukca fazla satıcılar bu ürünleri nasıl temin ediyorlar nerelerden toptan alım yapıyorlar bizlerde böyle birşey yapmak istesek nereyle irtibata geeceriz bir bileniniz varmı cok merak ediyorum aslında ev hanımlarına cok büyük bir kapı gg bizlerde bu tarz bir iş yapabiliriz ama nasıl???????
kıısslar acil yardımm lütfennnnggden ne zmndr takıp etigim bi gömlekk war aşık oldumm resmenn kredi kartım yok satıcıyyla anlaştım hawaleeyle alıcm ama bnm gıbi bi pc özürlüsüü insan için cok zor başaramıormm =((( lüftenn yardımmmmmmmm
gg de satıcı olan var mı
bende gittigidiyor bir satıcıyım ama ben bile alışveriş yaparken 40 kere düşünüorum tek tek tüm yorumlarını okuyorum satıcının 50 tane msj atıorum en ince ayrıntıya kadar soruyorum cevaplamayan ya da tersleyen olduğunda alışveriş yapmıyorum çünkü bana da 50 tane soru soruolar tektek cevplıorum ben cvplıosam bıkmadan diğer satıcılarda bunu yapmalı diyerek saygılı seviyeli konuşan satıcılardan ürün satın alıyorum
bence sizde böyle yapın
örnek vereyim bir gün bir çanta hoşuma gitti 50 tl di sahte LV bayağı sahteydi abartılı çalışılmamış sade bişeydi ama fiyatı çok fazlaydı yinede güzel deyip satıcıya alırsam eğer kargoyu siz karşılarmısınız dedim sadece kargoda gittgdyr indirimi ile 5 tl tutuyor
ooo satıcı bana bir küfür etmediği kaldı ettiyse bile otomatik silinmiştir
bu ne terbiyesizliktir hem ucuza bu kadar güzel çanta buluyorsunuz birde üstüne kargo ücretsiz istiyorsunuz ayıp ayıp utanın teklifinizden dedi ağzım açık kaldı şok oldum sonra açık arttırmada çantası 22 tlye kalmış
böyle bir satıcı olurmu yaa yapamam efendim kârım çok az diebilir az olduğunuda sanmıorum çarşı pazarda 15 tlye satılıo
dikkat edin gerçekten laubali ve saygısız satıcılardan uzak durun 3 tl lik birşey alsanız bile dikkat edin sonra telefon numaranızı kaydedip sapıklık yapanlar bile var
bu da başıma geldi bir satıcıdan ürün aldım telefon numaram ona gönderilio kargoya bildirilmesi için adam numaramı kaydetmiş 2 ay sonra eşimin yanında aradı beni merhaba ilksah hanım hatrladınızmı gittgdyrdaki şu satıcıyım demezmi şok oldum bende açtım ağzımı yumdum gözümü eşim zaten çıldırdı ne hakla arar beni ama işte var böyle insanlar
bunlarda benim gittigidiyor tecrübelerim arkadaşlar