gitti gidiyor güvenilir mi?

merhaba bende gg yi uzun süredir takip ediyorum cok beğendiğim ürünler var fakat kredi kartım olmadığı için alışveriş yapmak birtürlü nasip olmadı aslında düşük limitli bir kart almak istiyorum ama ev hanımlarına axes kart veriyorlarmı bilmiyorum birde bu japon stil ürünler gg de oldukca fazla satıcılar bu ürünleri nasıl temin ediyorlar nerelerden toptan alım yapıyorlar bizlerde böyle birşey yapmak istesek nereyle irtibata geeceriz bir bileniniz varmı cok merak ediyorum aslında ev hanımlarına cok büyük bir kapı gg bizlerde bu tarz bir iş yapabiliriz ama nasıl???????

kredi kartınız yoksa hemen al butonuyla alışveriş yapamazsınız

ücretli eposta adresiniz yoksa ürünlere teklif veremezsiniz

beğendiğiniz ürünün dükkan sahibine mesaj atın kredi kartıyla alışveriş

yapamadığınızı söyleyin. ödeme şartlı alışveriş yapabilirmiyiz sizinle diye sorun (satıcılar genelde bunu kabul etmiyorlar)ama siz yinede şansınızı deneyin..

hayir cevabi gelicektir büyük olasılıkla..

eğer sizde benim gibi çok istiyosanız gözünüzü karartıp satıcının hesabına
parayı yatırın ve 15 gün bekleyin siparişinizin gelmesini

hesap numarasını isteyerek satıcının vicdanına kalıyosunuz artık

belki almak istediğiniz ürünü benim alışveriş yaptığım dükkanda görmüş
olabilirsiniz
eğer aynı satıcıysa çekinmenize gerek yok.
bana mesaj atıp sorabilirsiniz ismini

kızlar eft ya da banka havalesini istediğimiz bankadan yapabiliyor muyuz? masrafı ne kadardır?

bi de atm den kendi banka hesabımız üzerinde yapınca masraf ödüyor muyuz?

Merhaba kızlar bende demin sipariş verdim gittigidiyordan dayımın kredi kartı ile girdik ve hemen al butonuna bastık inşalah bi sorun yaşamam bende bakalım..

gittigidiyorda güvenilir kişi bulursanız alışveriş hem ucuz hem de hızlı oluyor

kıısslar acil yardımm lütfennnn ggden ne zmndr takıp etigim bi gömlekk war aşık oldumm resmenn kredi kartım yok satıcıyyla anlaştım hawaleeyle alıcm ama bnm gıbi bi pc özürlüsüü insan için cok zor başaramıormm =((( lüftenn yardımmmmmmmm

neyı basaramıyorsun canım nasıl yardım edebılırız

cok tşkrr edrimm öncelikklee :)))) yhaa adamla anlaştık dedikii: Şimdi sizin için Özel Satış açtık aşağıdaki linki tıklıyarak ürüne teklif verin lütfen ürünü size kazandıralım daha sonrada ödemesini yapın gönderelim. dedii ama yapamadımm =((((

Geçen gün gittigidiyordan bir elbise aldım.Sen ölçü veriyosun dikip gönderiyolar.
Elbise bi geldi açtım baktım göğüs kısmı bosbol hemen geri iade ettim.
Siteye girip para iadesi isteyecektim [Sen ürünü eline alıp beğenip ödemeyi onaylamadan paranı satıcıya aktarmıyorlar.]
sonra içime kurt düştü gönderdiğim mesaja bi baktım göğüs ölçüsüne 75 yazacağıma 85 yazmışım.
Kendi hatam olduğu için kargoyu arayıp ürünü geri aldım ödemeyide onayladım.
Aman bişey alırken siz siz olun mesajlarınızı kontrol etmeden göndermeyin.
Sonra benim gibi üzülürsünüz
Dünde saat beğendim yarına gelir heralde

gg de hem sahte ürünler hem de gerçek ürünler satılıyor. ürün fazla ucuzsa dikkatle yorumları okuyun. sitenin kendi maalesef yeterli denetimde bulunmuyor. zaten böyle bir denetimi yapmaları çok zor. parfümlere bir şey diyemem ama markalı giyim giyecek ürünlerini yarı fiyatına ucuza alabilirsiniz.çoğu yurtdışından geliyor. kendim de gg de değil ama eş dosta böyle ürün tedarik ediyorum o yüzden o fiyatlar normal çok iyi biliyorum. diğer yandan markalı ürün alırken de orta kalite markalar olmalı. yani 200 liralık timberlad ayakkbıyı 100 e almanız normal. 300 liralık tommy montu 120 ye almanız da normal. çünkü yurtdışındaki uculuzluklarda zaten ürün dörtte birine satılıyor. fakat 1300 tl lik louis vuitton çantayı ya da 1500 liralık gucci ayakkabıyı 200 liraya satıyorlarsa %100 sahtedir.ha sahtenin de ne kadar sahte göründüğü önemli. bir keresinde gg den aslının 10da 1 fiyatına mont blanc cüzdan almıştım. hakiki deri ve çok çok iyi bir taklitti ve aslından çok zor ayırtediliyordu o yüzden umursamadım. ama 250 lira civarında bir rakama en adi taklit diesel saat yolladıklarında çılgına dönmüştüm. derhal para iadesi istedim. siteye taklit ürünleri şikayet ettiğinizde oldukça hızlı şekilde mağduriyetinizi telafi edip satıcıya uyarıda bulunuyorlar.

arkadaşlar bu ebaydan alışveriş eden varmı. ben yeni üye oldum yalnışlıkla bir ürüne hemen al yaptım denem yapmak istüyordum ödem yapın diye yazı geldi acaba ödeme yapmazsam bana b ne gibi bir prıblem çıkar ayrıca ben türkiyedeyim ürün kanadada fazla masraflı olacajka kargo gümrük falan ben de ödeme yapmak istemiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz teşekkürler

Gittigidiyor güvenilir bir sitedir ama sahte, kaçak ürün satan satıcı çok fazla. Özellikle marka kozmetiklerin %90'ı sahte. MAC, Dior, NARS falan alırken çok dikkatli olun. Yorumlara da çok güvenmeyin, çoğu kişi sahte aldığını bilmeyip yorum yapıyor. Ayrıca cep telefonlarından da klonlu, kaçak, çalıntı çok çıkıyormuş. Dikkatli olmak gerek..

gg de satıcı olan var mı

bende gittigidiyor bir satıcıyım ama ben bile alışveriş yaparken 40 kere düşünüorum tek tek tüm yorumlarını okuyorum satıcının 50 tane msj atıorum en ince ayrıntıya kadar soruyorum cevaplamayan ya da tersleyen olduğunda alışveriş yapmıyorum çünkü bana da 50 tane soru soruolar tektek cevplıorum ben cvplıosam bıkmadan diğer satıcılarda bunu yapmalı diyerek saygılı seviyeli konuşan satıcılardan ürün satın alıyorum
bence sizde böyle yapın
örnek vereyim bir gün bir çanta hoşuma gitti 50 tl di sahte LV bayağı sahteydi abartılı çalışılmamış sade bişeydi ama fiyatı çok fazlaydı yinede güzel deyip satıcıya alırsam eğer kargoyu siz karşılarmısınız dedim sadece kargoda gittgdyr indirimi ile 5 tl tutuyor
ooo satıcı bana bir küfür etmediği kaldı ettiyse bile otomatik silinmiştir
bu ne terbiyesizliktir hem ucuza bu kadar güzel çanta buluyorsunuz birde üstüne kargo ücretsiz istiyorsunuz ayıp ayıp utanın teklifinizden dedi ağzım açık kaldı şok oldum sonra açık arttırmada çantası 22 tlye kalmış
böyle bir satıcı olurmu yaa yapamam efendim kârım çok az diebilir az olduğunuda sanmıorum çarşı pazarda 15 tlye satılıo
dikkat edin gerçekten laubali ve saygısız satıcılardan uzak durun 3 tl lik birşey alsanız bile dikkat edin sonra telefon numaranızı kaydedip sapıklık yapanlar bile var
bu da başıma geldi bir satıcıdan ürün aldım telefon numaram ona gönderilio kargoya bildirilmesi için adam numaramı kaydetmiş 2 ay sonra eşimin yanında aradı beni merhaba ilksah hanım hatrladınızmı gittgdyrdaki şu satıcıyım demezmi şok oldum bende açtım ağzımı yumdum gözümü eşim zaten çıldırdı ne hakla arar beni ama işte var böyle insanlar

bunlarda benim gittigidiyor tecrübelerim arkadaşlar

Ben gg den bi çok alışveriş yaptım hiç mağdurluk yaşamadım.Ama sahte satıcılar olabiliyor.Açık artırmalarda kendi ürünlerinin fiyatını yükseltiyorlar.Ben bi kere açık artırmadan ürün kazandım.Ürün ödemesini yaptım fakat ürün gönderilmedi.Zaten ürünü göndermeleri için süreleri var.Gönderimeyince param hesabıma geri aktarıldı.Ben hiç bi şikayettede bulunmadım.Sonra bi baktım o satıcıyı şutlamışlar :) Eğer ürün istediğin gibi değilse, kargo onayı vermediğin sürece para satıcıya aktarılmıyor, satıcıya ürünü geri yollayabilirsin.Ama bunu öncelikle satıcıylada konuşman gerekiyor tabiki

bende bi ürün aldım sıfır yazıyordu kullanılmıs urun geldı geri gönderdim ugrastırdılar bidahada alısverıs yapmadım

ben çok alışveriş yapıyorum yapmayada devam ediyorum ikinci el değilde banada bir parfüm aldım 2 ay önde ürün geldi üretim tarihine baktım 2007 temmuz ayında üretilmiş 4 yıllık parfüm neredeyse koku falan tık yok buna da dikkat edin arkadşlar parfümlerde özellikle üretim tarihlerine

yok artık pes diyorum yani banada nedense hep kibar satıcılar denk geldi ama evet sahteyim diye bağırıyo çoğu ürün hele o mac ürünleri yok mu ay allah ım bari biraz olsn gerçeğine benzetin çok kötü ve bakıyorum yüzde 100 olumlu oy almış demek millet bu kadar bilinçsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…