gitti gidiyor güvenilir mi?

ben we eşimde sürekli gg den alıs weriş yapıyoruz bilgisayar kazak telefon ayakkabı mont ps oyunu hatta benım laptobumu bıle burdan aldık sonucta ürün gelınce elimize hatası warsa bı sorun warsa da para yatırma onayı nı yapmıyoruz we gerı yolluyorum ama bu 50 tanede 1 tane oldu hatta eşim istanbula fabrıkasınada gitti cunku toplu 10-15 tane pc alıcaklardı dukkana we ondada sorun cıkmadı kızlar cok şükür hiç büyük bi sorun yaşamadık yani tawsiye ederim .....

2 kere ürün aldım bence gayet güvenilir..

gg den 30a yakın alışverişim oldu ufak tefek satıcıdan kaynaklanan sorunlar yaşadım bir iki kere. ama site çok güvenilir. orjinallik konusuna gelince her insan bir olmadığı için sahtekarlar da elbet vardır. ürünün hatalı satıcının kusurlu olduğunu düşünüyorsanız gg ye bildiriyorsunuz o da gerekli işlemleri yapıyor.
gg de ucuz parfümlerin çoğu tester ama taklit parfüm de olabilir. alışveriş yapmadan önce
-satıcının profilindeki yorumları okuyun
-satıcının yaptığı satış miktarı ve üyelik tarihi önemli unutmayın
-satıcıya mesaj yazın bakalım ilgili ve hızlı mı, verdiği cevaplardan kişi hakkında bir fikriniz de olur
-ürünün kendisi ve piyasa fiyatı hakkında önceden bir bilginiz olsun

bende mont almıştım orjınal die o kadar para bayıldık ama orjınal değilmiş ve modeldeki gibide değil lmaz:

GG' de giyecek türü eşyalar neyse de parfüm konusunda zerre kadar güvenmiyorum 150 L.' lık ürünün 30-40 L.' ya satılabilmesi ve orijinal olabilmesi ihtimali bana göre 0.

Bir kaç kere alım yaptım ve sorun yaşamdım, diğer arkadaşların da dediği gibi açıklamalra , yorumlara , satıcıyı iyi incelemek gerekkk
bi sorun olursa zaten yönetime bildiriyorsunuz gereken yapılıyor

Ben gittigidiyordan alışveriş yapmak istiyorum ama kredi kartı numaramı vermk istmyrm ne yapmalıyım? gittigidiyora güveneblrmym??

toplam 3 defa ürün aldım gayet güvenilir..

peki ben bugun bi aykkabı grdüm adidas süuperstar beyazlardan 59- 100 tl olan ayakkabı 18 den baslamıs 20 mlyn yani alsam güven li mi?

Arkadaşlar eşimin başından geçen iki olayı size anlatayım, bu sitenin ne kadar güvenli olduğuna ve alışveriş yaptıktan sonra bile başınıza neler gelebileceğini iyi düşünüp öyle karar verin. Aşağıdaki açıklama eşimin bu olaydan sonra bir forum sitesine yazdığı yerden sizleri butür olaylara karşı bilinçlendirmek için alınmıştır.

Ben Gittigidiyor.com dan satıcının beyanına güvenerek 1 adet fotoğraf makinesi ve 1 adet bilgisayar aldım.
Aldığım bilgisayar çalıntı çıktı. Bilgisayarı kullanırken 15 gün kadar sonra bir gün evime polisler geldi ve bana önce bir siteden alışveriş yapıp bilgisayar alıp almadığımı sordular ve bende aldım dedim. Eve girip bilgisayarı aldılar ve bilgisayarla beraber beni karakola götürdüler. Karakolda 3 saat kadar ifade işlemleri sürdükten sonra, Komiser benim memur olduğum için nezarette tutulmama gerek olmadığını ve yarın savcılığa çıkmak üzere tekrar gelmemi istediler. Ertesi gün savcılığa gittim savcı bana resmen suçlu muamelesi yaptı. Korktum içeri atacak diye. Meğerse çalıntı ürünlerde satan kadar alıcıda suçlu oluyormuş. Bizim bilgisayar gitti tabi olan da bana oldu. Bir sonuç alamadım. Parayı verdik birde suçlu olduk. Gittigidiyor.com kendi sitesine kurallar koymuş satılan ürünüden satıcı sorumlu diye %10 komisyon ücretine alıyor gerisine karışmıyor. Yani sahte, çalıntı, kaçak, klonlu cep telefonu v.b. şeyleri bilmeden alıp sonrada uğraşlar verip sonuçsuz kalmanız mümkün. Öyle bir yer yani. Satılan ürünü denetleme diye bişey yok. Satıcıdan ürünü satışa koyarken kendisine ait olduğunu belgeleyecek hiçbir şey istenmiyor. (Bunuda sanırım listeleme ücretinden kazandığı paradan olmamak için yapmıyor. Zira günde binlerce ürün listeleniyor her listelemeden belge istese ki bunu alıcıya korumak adına yapması gerekir o zaman da listelemeden kazandığı tatlı paradan olacak) Hal böyle olunca çalıntı mal satmak için fırsat yeri oluyor.

Fotoğraf makinesine gelince aradan 2 ay geçmeden arızalandı. 250 tl. ye makineyi aldık, 250 tl. tamir ücreti istedi Canon firması. Evde öylece duruyor. Satıcıya anlattım durumu ama bendeyken sağlamdı ürünü alıp onay verdiniz siz bozdunuz tamir ettirin diye bi mesaj geldi. 2.el olduğu için bir hakta talep edemiyorsun.

Benim başıma gelenler sizlerin başına gelmesin bu siteden alışveriş yaparken çok dikkatli olun hatta yapmayın. Sonra benim gibi hem mağdur hem suçlu olursunuz !!!

Anlayamadığım yasal olmayan satışların yapıldığı bu siteye Devletimizin yetkililerinden kimse neden dur demiyor?

ben hiç bişey almadım ama alırsam çok yüksek meblağlı ürün almam asla..foto makinesi,pc,cep telefonu v.s.
ayakkabı,kıyafet filan olabilir internetten alışveriş yapmaya cesaret edemem pek.

Ben sürekli alıyorum bugüne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Hatta bi keresinde zeytin ve peynir aldım. Zeytini beğendim de peynir pek hoşuma gitmedi. Mesaj attım, bulunduğun yerdeki bi banka şubesini yaz paranı iade edelim diye cevap yazmışlar.

ayyyyyyy kızlar gerçektende çok merak ediyorum oradakilerin güvenirliğini parayı nereye yatırıyosunuz

ayyyyyyy kızlar gerçektende çok merak ediyorum oradakilerin güvenirliğini parayı nereye yatırıyosunuz

canım ben de gitti gidiyordan hem ürün alıyorum hem de orada kullanmadığım eşyaları satıyorum gayet güvenilir bir site.alışveriş yapıcaksan eğer üye ol sonra banka bilgileri var oraya kredi kartı numaranı şube kodunu falan ekliosun. alışveriş yapınca ürün aldıktan sonra ödeme yapman gerekiyor butona basınca zaten kredi kartından tahsil edilir. kart kullanmıyorsan da eft yapabilirsin.

aaaaaaaaaa gerçektenmi ay tırstım şimdi....
ben alırsam öle pc tv falan asla almam heralde ama ufak tefek şeyler ruj , ayakkabı gibi bunları almakta sakınca olmaz sanırım

canım çk teşekkrüe derim açıklama için...kart kullanmıyorum eft derken?:çok üzgünüm:

bende daha yeni keşfedenlerdenim gg u ama herşey almaya bende cesaret edemiyorum cep bilgisayar gibi şeylere cesaret edemem ama ufak tefek şeyler alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…