E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
larisa sen ne aldın.. ben bvlgari omnia amethyste istiyorum ya aranızda gittigidiyordan ucuz olanlardan alan varmı?
canım aldığı parfüm acaba normalde kalıcı olan mı olmayan bi parfüm mü... orjinal kalıcıda burada ki kalıcı değil mi...o da var hani hafif kokular pek kalıcı olmuyo ağırlar kalıcı genelde onu sorabilirmisin ablacığınaşutarafagittiablamda ordaki fiyatların bu kadar uçuk olmasından dolayı sipariş vermiş. 125 tl lik ürünü 25 tl ye aldı gitti gidiyordan.hatta ucuz diye çalıştığı yerdeki arkadaşlarıyla toplu aldılar. orjinal diye satılıyor. ama kendisi hiç beğenmedi. kalıcı değil diyor.
ablamda buraya üye. ona söyleyim burayıda, kendiside yazsın.
gurbaa prenses yaw güselim sen tatlı bi kızsın görmüştüm seni allahım o avatar ne öleeedelikafadulden yanlış anlamazsan yani keşke değiştirsen yaw nacizane fikrim sakın kızma bana yaw.... o kadının tipine hiç yakışmamış ay nerden buldun kız-tatlicadiarzu-avon parfümlerinin sahtesi yok hayatım
onda sorun yaşamazsın
ggde en cok cakması satılan ürün abercrombie diye bir giyim markasi ayrıca da parfümler
10tane aldıysam 4ü çakma çıktı postaladım geri
onun dısında aldigim çantalardan, kotlardan, kozmetiklerden ve ayakkabılardan sahte çıkan olmadı
kimden alacagini bilmek gerekiyo
profil yorumları da onemli
ayrıca saticiyla kurdugunuz diyalog da aynı derecede onem taşiyor