Gitsin yağlar gelsin kaslar hep birlikte başaralım hanımlar 💪💪

Cok geçmiş olsun canım covid olmadığına sevindim

Terazi burcu olmak Ay da yay olunca. Aman dostlar dertleri salalım sporumuza bakımımıza bakalım

Maşallah ona nerede gördün canım arkadşın mi merak ettim
Bilmiyorum dün zayıflama konularına bakarken dikkatimi çekti mesajlarını görmüştüm Yok kuzum ama mesajları çok naif bir üyedir. Ben kendisini degıl mesajlarını gördüm kuzum

Ay yazmışım ama gönder demeyi unutmuşum geri sildim bu mesajı alıntıladım yeniden yazayım aklım 5 karış havada resmen, dün bilgisayarım bozuldu nasıl gudubet bir enerji salıyorsam elimi neye atsam bozdum telden yazmak ne zormuş, erhana da yardım ediyorum iş yoğunluğu var, beni bir görsen havadaki nem ve terleyişim saçlarımı tülertmiş tazmanya canavarı gibiyim, iştahım da çok bu aralar keşke dünyayı yiyebilsem anca doyarım mevsim değişimi beni hep zorlamıştır

Ah canım ya geldi mi cümbür cemaat geliyor. Geçiçi biliyorsun bu dönem ama gezegensel biseyler de olablir mine ölmez ve twitburcu takip ediyorum instada uzun uzadıya burç burç açıklamislardi.

Regl dönemleri ben oyle oluyorum yine yaklaştı çünkü cenemde emare sivilce cıktı ye gitsin nasılsa hep sağlıklı besleniyor ve neyi nasıl yapacağını biliyorsun ❤

Ben de haftaya urfaya gidiyorum evlenecek kızkardeşim de geldi gelinlik işleri vs bende sac kaş ayakkabı bakıcam seminerler yüzyüze olacağı için 5 eylül de burda olmam lazım

Bilmiyorum dün zayıflama konularına bakarken dikkatimi çekti mesajlarını görmüştüm Yok kuzum ama mesajları çok naif bir üyedir. Ben kendisini degıl mesajlarını gördüm kuzum
Himmm demek derya deniz buralarda da okuyorsun seni bilgi akışından sorumlu müdür tayin ediyorum ögrendigin ne var ne yok başarı öykülerini bilimsel gerçekleri paylaşman birincil ve asil görevindir

Terazi burcu olmak Ay da yay olunca. Aman dostlar dertleri salalım sporumuza bakımımıza bakalım
Ohh ohh yandan gelsin meyveler gitsin sebzeler . Yan masadsn keşke koca tepsi börekler kurabiyeler de gelse

Terazi ve yaylar ve ikizler ve kovalar zaten zodyak in amaann bee nolacak hallederiz evlatları nil karaibrahimgil in şarkısındako gibi " kalbimi bunun için mi kiricam ben kendimi bunun için mi yorucam beenn yok ki bizim bir yedegimiz dedeye sahip cikalimm

Ben de bir de su grubu da yok pek iyice Desem de bütün strese dair itemler var bende. Bruksizmdir egzamadır.Bir yanım da gergo galiba

Ben de bir de su grubu da yok pek iyice Desem de bütün strese dair itemler var bende. Bruksizmdir egzamadır.Bir yanım da gergo galiba
Hic iyi gelmez mi deniz havası su iyidir ya gerçi o da akarken hayatın akışında sabit kalmaz değişir hava gibi ancak dinginlik sakinlik de verir ah minnaksum ya nazar boncuğun kabul ediyorum mimik rahatsızlıklarini daha çok gençsin bilinçli ve bilgilisin. Hepsinin en kısa zamanda geçmesini kalben diliyorum

Hedef Hep Fit başlıklı konumda anlattım canım. 96 kilodan 56-57 bandına indim. Şimdiki beslenmemi de fotolarla paylaşmaya çalışıyorum..
Ya harikasın başlığa ve ilk yoruma baktım da müsait olduğum zamanlar hep okuyacağım.reformer bende geçen kimse yokkken paketimde olmamasına rağmen hoca yaptırdı bayıldım ben normalde belimi boynumu çok zorlarım ondaki mekanizmadan dolayı hem eğlendim hem daha çok yaptım yandım. 2.ayima reformer düşünüyorum.

Bende burayı açarken hedef 54 koydum ve kimse olmasa bile sırf motivasyon için kendim kullanırım yazarim süreci kontrol ederim dedim. Ben iki sezeryan biri ikiz olmak üzere yaptım. Hedefim kilom aynı kaksa da ölçülerimi ideale indirmek bacağımı inceleip göbeğimi.az kaslı düz yapmak. Umarım senin gibi hepimiz başarırız

Reformer pilates candır. Onun sayesinde torunumun deyimiyle taş gibi,turp gibi anneanne oldum... Umarım bu yolda emek veren herkes başarır...

Allah yavrularına sağlıklı ömür versin...

Yaa teşekkür ederim.Düzelicez inşallah be mezara girmeden aşko Bilgi şov zaten de teoride iyi olup pratikte kötüyüm bazen. Zannettiğim kadar rahat değilim galiba. ondan dedim yani ben kendimi rahat sanıyorum ama gergin misin diye soruyorlar falan var bir gergoluk Çok iyi tanıyanlar da çok az tanıyanlar da vardır bir bildikleri herılds Mükemmelliyetçilikten heralde. Mesajlardan bile bellidir uzun uzun ürün analizi falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…