Gitsin yağlar gelsin kaslar hep birlikte başaralım hanımlar 💪💪

Reformer pilates candır. 😍 Onun sayesinde torunumun deyimiyle taş gibi,turp gibi anneanne oldum...🤭 Umarım bu yolda emek veren herkes başarır...💪🤲
Maşallah sana yaaaa :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: aminn emeğin sabrın azmin karşısında me durabilir. Sey sorucam omad ne oluyor topiginde bazı yorumlarinda gördüm de. Benim de hayalim yaş 37 bi on yıl sonra kızlarımın ablası görünümde sağlıklı fit bir anne olmak🙏🙏

Maşallah sana yaaaa :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: aminn emeğin sabrın azmin karşısında me durabilir. Sey sorucam omad ne oluyor topiginde bazı yorumlarinda gördüm de. Benim de hayalim yaş 37 bi on yıl sonra kızlarımın ablası görünümde sağlıklı fit bir anne olmak🙏🙏
One meal a Day amerikalılar her şeye isim takmakta ustalar :KK70: Günde tek öğün yeme.

Zaten öyle olacaksın kızlar genç kalmaya baksın valla kardeşleri gibi görünürsün sen bu gidişle girl :KK70:

Günde tek öğün beslenme. Genelde akşam ilk ve tek öğün olarak yapıyorlar ama ben kahvaltı türünü daha çok sevdiğim için sabah ilk ve tek öğün yapıyorum. Bunu haftada iki gün yapıyorum. Diğer günlerde de if+low carb modeli beslenme...Bu beslenme şekliyle nörolojik hastalıklarımdan ve bazı cilt sorunlarından kurtuldum.

Zaten öyle olacaksın kızlar genç kalmaya baksın valla kardeşleri gibi görünürsün sen bu gidişle girl :KK70:
Skincare e devam ettiğim sürece onlar da zaten çekirdekten yetişir 🤩🤩 geçen büyük kiz ( 4yas) bana el ayaklara oje sürdü 🤭 ama kendi aldığı simli gri renk 😂 hic de glitter sevmem ama cig tavuk yiyoruz işte hatirlarina

Skincare e devam ettiğim sürece onlar da zaten çekirdekten yetişir 🤩🤩 geçen büyük kiz ( 4yas) bana el ayaklara oje sürdü 🤭 ama kendi aldığı simli gri renk 😂 hic de glitter sevmem ama cig tavuk yiyoruz işte hatirlarina
Bebeksu bu işten anlıyor :KK70:Girl gliter candır ya niye sevmezsin şeyden mi zaten ışıl ışılsın daha fazla parlamamak için çünkü insanların gözlerini kamaştırır bakamazlar :KK70: :nazar:

Bebeksu bu işten anlıyor :KK70:Girl gliter candır ya niye sevmezsin şeyden mi zaten ışıl ışılsın daha fazla parlamamak için çünkü insanların gözlerini kamaştırır bakamazlar :KK70: :nazar:
Ah canım iltifatlarin gözlerimi kamaştırdı ama ben hic parildak bi kadın değilim. Bekarken yine nispeten süslüydüm âmâ bikac yıldır sade ama şık uyumlu olmaya evrildim😃 bu yaz iki elbise bi beyaz bi krem jogger pant tshirt sneakers ile geçti 😂 evden cikmamiz zaten sefere çıkma millî mücadele ruhuyla oluyor kendim yolunmuş tavuktan hallice adım atmışsam ne kadar iyiyim diyebiliyorum🤪

Instada bisiler bakarken fit kültür diye bi sayfaya denk geldim. Erkek bi fitness antrenörü ve bilinçli bilgili birine benziyor paylaşımları falan bakabilirsiniz fit krakerlerim

10 dan 10.30 a kadar kardiyo yaptım salonda geldim dus mus kahvaltı ediyorum. Kahvaltı; iki uc yemek kaşığı lor, bikac ceviz domates salatalık 5 zeytin acı yeşil biber ve 2 dilim çavdarlı karabuğdayli ekmek

Sabah tavuk diye sayıklayarak uyandım 😁 3 haşlanmış tavuk bud, 1 leğen salata, 1 büyük bardak ayran bunu yedim 🤭 Fatma giriğin bir filminde vahşi gibi yemesi vardı hah aynen öyle yedim tövbeler olsun akşamada ya çorba ya kahvaltı olur artık 😊

Selam herkese :KK200:
Yoğun gidiyor bu hafta, sabah çok vaktim yoktu lorlu maydanoz salatası yedim
Öğlen şirkette 1/2 yarım dilim karpuz, beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek yedim
Akşama planım belli değil

Egzersiz planını geceye koydum :
5 dk. Isınma
5 dk. 1,5 kg dambılla kol
5 dk 1kg ayak ağırlığıyla bacak + 3 dk iç bacak
7 dk. esneme+germe

Bu arada terazide gram oynama yok :)))) böyle menapozun..... :)))

Öğlen şirkette 1/2 yarım dilim karpuz, beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek yedim

5 dk. Isınma
7 dk. esneme+germe

Tartıdaki rakama hiç takılma bence senede 3 kere falan tartılıyorum genelde mezura kullanıyorum o daha sağlıklı sonuç veriyor, kilo versekde yağ oranımız artabilir veya kilo sabit kalsa da kas artarken yağ yakmış olabiliriz bunu anlamanın tek yolu metre ölçümü

5 dk. Isınma
7 dk. esneme+germe

Kıyafetlerde bollasma varsa takılma...😉

Kıyafetlerde bollasma varsa takılma...😉

Yok o da yok :)))
Birkaç gündür İstanbul'da korkunç bir nem var, hem benim sıcak basmaları hem de yazın hissedilen sıcaklığı bir araya gelince bir tuhaf vücudum, ellerim ayaklarım şişti, yüzüklerim bile olmuyor parmağıma, menapoz cidden zormuş ki ben ağır geçirmiyorum, ağırını geçirene rabbim yardım etsin.

Tartıdaki rakama hiç takılma bence senede 3 kere falan tartılıyorum genelde mezura kullanıyorum o daha sağlıklı sonuç veriyor, kilo versekde yağ oranımız artabilir veya kilo sabit kalsa da kas artarken yağ yakmış olabiliriz bunu anlamanın tek yolu metre ölçümü
Artık hiç bir şeyi ölçmemeye karar verdim :)) yemiyorum işte çatlasa da patlasa da eriyecek bir gün
Menapozdan zorlanıyorum bu ara dostum, hava çok sıcak, nem cozuttu bizim burda, inan şu an sana yazarken ofiste ter sırtımdan sicim gibi akıyor, hava da bu ateş basmaları da çok zorluyor beni

X