Gitsin yağlar gelsin kaslar hep birlikte başaralım hanımlar 💪💪

chia gerçekten tok tutuyor ve pudingimsi kıvam veriyor ya o da tatmin edici oluyor toz kakao falan da serpebilirsin eğer seversen
Eveett bi de yumurta yemedigim için araştırmıştım chia suyun içinde kalıp kıvam aldığında yumurta yerine bağlayıcı oluyormuş.

evet aralıklı oruca giriyor akşam 5-6 dan sonra birşey yemezsen
tüm sağlıklı hücreler tüm sağlıksız hücreleri yiyor yani kendi kendini yiyorsun aslında ama herkül gibi güç kazanıyorsun
Kısın nasıl yapicam ki haftanın 3 günü 6 da daha okuldan çıkmış oluyorum

İşte ben bilmem. Bilim diyor. Ben onların yakancısıyım.

Galeta çayla süper bişey onun için eve almıyorum. Ben bir paket yiyorum. (Okurken abartıyor dedin ama keske öyle olsa )

İşte ben bilmem. Bilim diyor. Ben onların yakancısıyım.

Galeta çayla süper bişey onun için eve almıyorum. Ben bir paket yiyorum. (Okurken abartıyor dedin ama keske öyle olsa )
Yooo garipsemedim. Ben tek başıma bi paket büyük cips nego bisküvi torku nun çikolata kremalı bisküvisini şuan olsa yerimm kırıntı kalmaz sevdiğim şeylerde sinirim yok

Bunu size yazmazsam olmazdı, mutluluktan gözyaşım durmuyor, havrita kapatıldı...........
Siteydi dimi sokak köpeklerini belirleyip öldüren. . Isabet olmuş. Ben korkarım kedi köpek çocukluğa bağlı fobim var ama yasam hakkının alınmaması gerektiğini ss savunuyorum. Pitbull konusunda emin değilim ama

Kısın nasıl yapicam ki haftanın 3 günü 6 da daha okuldan çıkmış oluyorum
saatini kendine göre ayarlayabilirsin aslında ,14 saat falan yemek yememiş olacaksın önemli kısmı bu, zaten ortalama bunun 8 saati uykuda geçiyor yani akşam yemekten sonra hiç birşey yemezsen aslında bu gerçekleşmiş oluyor

Bunu size yazmazsam olmazdı, mutluluktan gözyaşım durmuyor, havrita kapatıldı...........
o sayfanın kurucusu bir kadınmış ve epey hakkında zaten acayip kötü söylentilerde varmış başka başka konularda da korkunç insan inşallah cezasını bulur

o sayfanın kurucusu bir kadınmış ve epey hakkında zaten acayip kötü söylentilerde varmış başka başka konularda da korkunç insan inşallah cezasını bulur

Bu iş çok canımı yaktı, günlerdir doğru dürüst uyumadı kimse, çaresizlik korkunç bir şey. Beni asıl dehşete düşüren bu uygulamayı kullananlar. Ömrümde böyle bir nefret, böyle bir canilik görmedim akıllara zarar. Ne çok psikopat varmış etrafımızda dehşet verici, insan toplumdaki bu zalimlikten ürküyor. Kurucularının da, kullananların da tespit edilip ceza almalarını gönülden diliyorum. Bu uygulamayı kullanmaya tevessül edenler toplum içinde yaşamamalılar, çok tehlikeli, yarın öbür gün organize olup insanlara saldıracaklar demek çok korkunç

Benim 5 den sonra hicbir şey yenemem için çocuklar yattığında uyumam lazım. Bugün tavuk bikac kaşık sade makarna salata 17.10 da yedim. Kaç saat direndim. Bi kahvenin yanina bi ısırık gofret ve az önce uno nun çubuk kraker inceliğindeki galetalarindan yedim. Cok büyük kaçamak değil ama uyanıklık sürem uzadıkça direncim azalıyor poooff.

Evet haklisiniZ. Cok kosturmaca. Dogru beslenmem gerekiyor. Pskiyatriye gittim evet.cok sagolun

Herkese günaydın
Koşturmacaya devam, bu sabah 7 de kahvaltımı yaptım lor ve yumurta, şirkette acil işler vardı normalden biraz erken çıktım. Az önce iş yerindeki kızlar fasulye tavası yapmışlar ondan yedim biraz, sanırım öğlen yemeği yemem. Bu akşamdan başlayarak 15 dk egzersiz programı yapacağım inş. programı kendim yazacağım, şu an hava çok sıcak olduğundan sabah ki işe gelme faslı hariç yürüyüş yapamıyorum, sanırım Eylül itibariyle onu da programa alırım. Bu arada mevsim değişikliği kapıda; sabahları vücut direncini attırmak biraz da ödemler için bir sabah limonlu su, bir sabah maydanoz suyu, bir sabahta ceviz suyu olmak üzere dönüşümlü içecekler hazırlamak var planımda, sizler de nasıl gidiyor kimsenin sesi soluğu çıkmamış, herkes iyi mi

Gunaaydinn❤ valla yakarsa dünyayı garibanlar yakarsa yağları Atre ve Atartlar yakar ben demiştim kimse olmasa bile burayı günlük gibi tutarım diye ama diğer kızlardan N nscckts cimin bu aralar enerjisi düşük modunu yükseltince yazar.

A Aylakkadin derya deniz bisiler okuyordur şimdi S Skinkeyrlover gaz verme bölüm başkanımız gece bomba enerjisi ile Bozanin selamımı aldık. Kalimeeroo dan haber yok, nosking heralde ikizlerle meşguldür. Kalan sağlar bizim olsun

Olur canım. Bende bir mat var o kadar.
Ekliptik bisikleti kullandn mı canım hiç
Merhabalar. Eliptik bisikleti düzenli olarak haftanın en az 4-5 günü yapıyorum. Koşu bandı gibi eklemlere yük bindirmedigi için, dizler çok daha rahat oluyor. Kondisyonu arttırıyor, alt ve üst vücudu birlikte çalıştırıyor. Günde 30 dk yapıyorum. Kesinlikle alınmasını tavsiye ederim.

Ben bugün yine 10 da gittim 45 dk hiç durmasam mat pilates yaptım. Artık cok sukur vücut esnedi sanırım kolay yapıyorum enerjim yükseldi

*Sabah dünden attigim ceviz ve suyunu içtim ac karnına

*Spordan gelince duş hemen sonra ikizlere meyve bisküvi püresi yaptım. Bizim burda beyaz sert bulgurdan yapılan küçük köfteleri haşladım. Yeşil kabakları ayrı yerde küçük küçük doğrayıp haşladım sularını süzüp sarımsaklı yoğurt iie birazcık haşlama suyundan koyup seyrettim kivamli çorba gibi oldu . Chiali yulaflı dünden hazirladigim lapayi yedim. Nohutlu biber salçalı bulgur pilavı yaptım cacikla akşam yemeği olur bana. Salataliklari soydum sarımsağı hazırladım. Mutfağı topladim üç kızı babası yıkadı giydirdim uyuttum ve yeni yayıldım yatağa

Sizi dün görmüştüm çok güzel kilo vermişsiniz acaba kullandın bisikletin markası atabilir misiniz

Günaydın günaydın günaydın kovitolduğunu düşünüyordum ama değilmişim testi negatif çıktı ben de ne yapayım hasta halimle biraz yüreyim dedim

Noktalama yok çünkü yürüyerek sesle yazıyorum ha ha ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…