Eveettchia gerçekten tok tutuyor ve pudingimsi kıvam veriyor ya o da tatmin edici oluyor toz kakao falan da serpebilirsin eğer seversen
Kısın nasıl yapicam ki haftanın 3 günü 6 da daha okuldan çıkmış oluyorumevet aralıklı oruca giriyor akşam 5-6 dan sonra birşey yemezsen
tüm sağlıklı hücreler tüm sağlıksız hücreleri yiyor yani kendi kendini yiyorsun aslındaama herkül gibi güç kazanıyorsun
İşte ben bilmem. Bilim diyor. Ben onların yakancısıyım.Hücrelerin de işi gücü yok birbirini yiyorlaryediklerimizi yiyip buyusenize oleceginize mantıklı ama 5 çok erken ya bi de ben sigarayı bırakmadim. 5 gibi olmazsa kıtlıktan çıkmış gibi yiyim de acikmiyim sabaha kadar. Yulafi akşamdan yap kardeşim ben gene yapicam belki bugün meyveyi değişirim . Ben ki sutu çok sevmem mecburiyet dışında burda süt tadını bile almadım.
Ben zeyna olayımevet aralıklı oruca giriyor akşam 5-6 dan sonra birşey yemezsen
tüm sağlıklı hücreler tüm sağlıksız hücreleri yiyor yani kendi kendini yiyorsun aslındaama herkül gibi güç kazanıyorsun
Ben bunu yapamam o yüzden Urfalı Zeyno olurumBen zeyna olayım
Yooo garipsemedim. Ben tek başıma bi paket büyük cips nego bisküvi torku nun çikolata kremalı bisküvisini şuan olsa yerimm kırıntı kalmazİşte ben bilmem. Bilim diyor. Ben onların yakancısıyım.
Galeta çayla süper bişey onun için eve almıyorum. Ben bir paket yiyorum. (Okurken abartıyor dedin ama keske öyle olsa)
Siteydi dimi sokak köpeklerini belirleyip öldüren. . Isabet olmuş. Ben korkarım kedi köpek çocukluğa bağlı fobim var ama yasam hakkının alınmaması gerektiğini ss savunuyorum. Pitbull konusunda emin değilim amaBunu size yazmazsam olmazdı, mutluluktan gözyaşım durmuyor, havrita kapatıldı...........
Yalnız olmamak süper.Yooo garipsemedim. Ben tek başıma bi paket büyük cips nego bisküvi torku nun çikolata kremalı bisküvisini şuan olsa yerimm kırıntı kalmazsevdiğim şeylerde sinirim yok
saatini kendine göre ayarlayabilirsin aslında ,14 saat falan yemek yememiş olacaksın önemli kısmı bu, zaten ortalama bunun 8 saati uykuda geçiyorKısın nasıl yapicam ki haftanın 3 günü 6 da daha okuldan çıkmış oluyorum
o sayfanın kurucusu bir kadınmış ve epey hakkında zaten acayip kötü söylentilerde varmış başka başka konularda da korkunç insan inşallah cezasını bulurBunu size yazmazsam olmazdı, mutluluktan gözyaşım durmuyor, havrita kapatıldı...........
o sayfanın kurucusu bir kadınmış ve epey hakkında zaten acayip kötü söylentilerde varmış başka başka konularda da korkunç insan inşallah cezasını bulur
Evet haklisiniZ. Cok kosturmaca. Dogru beslenmem gerekiyor. Pskiyatriye gittim evet.cok sagolunGünaydın, değerlerinize baktırdıysanız her şey normalse halsizlik yaşamamanız gerekir, solgar ürünlerini doktor tavsiyesi ile kolesterolüm ve kan değerlerim için kullandım, özel bir dinçlik hissetmedim. Vücudunuzda herşey normalse bir psikiyatrist ile görüşmenizi tavsiye edebilirim ancak, vitaminler anksiyete ya da başka ruhsal sorunlar için çare olamaz diye düşünüyorum, bir de kilo verdiğinizi gördüm bilgilerinizde acaba uyguladığınız diyet mi halsiz bıraktı sizi, hem çocuklar hem yoğun tempo doğru besinleri alıyor musunuz, bazen kilo kaybı sağlıklı olmayabiliyor, uykusuzlukta bir etken, geçmiş olsun
Gunaaydinn❤ valla yakarsa dünyayı garibanlar yakarsa yağları Atre ve Atartlar yakarHerkese günaydın
Koşturmacaya devam, bu sabah 7 de kahvaltımı yaptım lor ve yumurta, şirkette acil işler vardı normalden biraz erken çıktım. Az önce iş yerindeki kızlar fasulye tavası yapmışlar ondan yedim biraz, sanırım öğlen yemeği yemem. Bu akşamdan başlayarak 15 dk egzersiz programı yapacağım inş. programı kendim yazacağım, şu an hava çok sıcak olduğundan sabah ki işe gelme faslı hariç yürüyüş yapamıyorum, sanırım Eylül itibariyle onu da programa alırım. Bu arada mevsim değişikliği kapıda; sabahları vücut direncini attırmak biraz da ödemler için bir sabah limonlu su, bir sabah maydanoz suyu, bir sabahta ceviz suyu olmak üzere dönüşümlü içecekler hazırlamak var planımda, sizler de nasıl gidiyor kimsenin sesi soluğu çıkmamış, herkes iyi mi
Merhabalar. Eliptik bisikleti düzenli olarak haftanın en az 4-5 günü yapıyorum. Koşu bandı gibi eklemlere yük bindirmedigi için, dizler çok daha rahat oluyor. Kondisyonu arttırıyor, alt ve üst vücudu birlikte çalıştırıyor. Günde 30 dk yapıyorum. Kesinlikle alınmasını tavsiye ederim.Olur canım. Bende bir mat var o kadar.
Ekliptik bisikleti kullandn mı canım hiç
Sizi dün görmüştüm çok güzel kilo vermişsiniz acaba kullandın bisikletin markası atabilir misinizMerhabalar. Eliptik bisikleti düzenli olarak haftanın en az 4-5 günü yapıyorum. Koşu bandı gibi eklemlere yük bindirmedigi için, dizler çok daha rahat oluyor. Kondisyonu arttırıyor, alt ve üst vücudu birlikte çalıştırıyor. Günde 30 dk yapıyorum. Kesinlikle alınmasını tavsiye ederim.
Günaydın günaydın günaydın kovitolduğunu düşünüyordum ama değilmişim testi negatif çıktı ben de ne yapayım hasta halimle biraz yüreyim dedimGunaaydinn❤ valla yakarsa dünyayı garibanlar yakarsa yağları Atre ve Atartlar yakarben demiştim kimse olmasa bile burayı günlük gibi tutarım diye ama diğer kızlardan N nscckts cimin bu aralar enerjisi düşük modunu yükseltince yazar.
A Aylakkadin derya deniz bisiler okuyordur şimdiS Skinkeyrlover gaz verme bölüm başkanımız gece bomba enerjisi ile Bozanin selamımı aldık. Kalimeeroo dan haber yok, nosking heralde ikizlerle meşguldür. Kalan sağlar bizim olsun