Yani bana, çok amin...Yok o da yok :)))
Birkaç gündür İstanbul'da korkunç bir nem var, hem benim sıcak basmaları hem de yazın hissedilen sıcaklığı bir araya gelince bir tuhaf vücudum, ellerim ayaklarım şişti, yüzüklerim bile olmuyor parmağıma, menapoz cidden zormuş ki ben ağır geçirmiyorum, ağırını geçirene rabbim yardım etsin.
Teyzem çok sıkıntılı geçirdi ya ankara nin soğuğunda pencere açıp yatacak kadar ateş basıyordu eniştem mecbur başka odaya geçiyordu elinde sürekli yelpaze gezer. Urfaya bile ekim ve nisan dışında gelmez gelemez sıcaktan. Allah kolaylık versin inşallah hepinizeYani bana, çok amin...
Nem çok pis ya ben nemi bol Akdeniz şehirlerinden birinde okudum uniyi. Kış yoktu zaten ama bahardan itibaren nefes almayı zorlaştıran nem yok mu nem bunalıma koyuyorduArtık hiç bir şeyi ölçmemeye karar verdim :)) yemiyorum işte çatlasa da patlasa da eriyecek bir gün
Menapozdan zorlanıyorum bu ara dostum, hava çok sıcak, nem cozuttu bizim burda, inan şu an sana yazarken ofiste ter sırtımdan sicim gibi akıyor, hava da bu ateş basmaları da çok zorluyor beni
AhahaaaSabah tavuk diye sayıklayarak uyandım3 haşlanmış tavuk bud, 1 leğen salata, 1 büyük bardak ayran bunu yedim Fatma giriğin bir filminde vahşi gibi yemesi vardı hah aynen öyle yedim tövbeler olsun akşamada ya çorba ya kahvaltı olur artık
Azimli ve hamaratsııınnKızlar sabah yağsız omlet yaptım lor peynirli, yanına yarım avakadoyu çok az limon karabiber ve tuz ile ezdim 1 dilim etimeğe sürdüm, yaptığım omletide onun üstüne koydum yanına minik domatesler antin kuntin birşey yaptım yaniyanına da filtre kahve yaptım, akşam alinazik ve evde dünden kalanlar yemeği var
Güzel baktığın için öyle görüyorsun teşekkür ederim canım benimAzimli ve hamaratsııınn
Başınız sağ olsun ve hoş buldum, teşekkür ederim.Kızlar bugün modum düşük benim de. Anneannemin bende yeri cok çok farklıydı. Bugün vefatının 1.yıldönümü .. garibim çok üzgün.. sabahtan beri bisey yenmemiştim 1 saat önce susuz zeytinyağlı taze fasulye ve yoğurt yedim. Sabah eşimim bim forumdan aldığı milföy uzun boreklerden bi yarım tane yemiştim şimdi hatırladim. Sabah salona gidemedim belki 6 ya giderim
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz birlikten kuvvet doğuracağız inşallah ❤❤
Başın sağolsun, nurda yatsın anneanneciğinKızlar bugün modum düşük benim de. Anneannemin bende yeri cok çok farklıydı. Bugün vefatının 1.yıldönümü .. garibim çok üzgün.. sabahtan beri bisey yenmemiştim 1 saat önce susuz zeytinyağlı taze fasulye ve yoğurt yedim. Sabah eşimim bim forumdan aldığı milföy uzun boreklerden bi yarım tane yemiştim şimdi hatırladim. Sabah salona gidemedim belki 6 ya giderim
Rahmet diliyorum, nurlar içinde yatsın inşallahKızlar bugün modum düşük benim de. Anneannemin bende yeri cok çok farklıydı. Bugün vefatının 1.yıldönümü .. garibim çok üzgün.. sabahtan beri bisey yenmemiştim 1 saat önce susuz zeytinyağlı taze fasulye ve yoğurt yedim. Sabah eşimim bim forumdan aldığı milföy uzun boreklerden bi yarım tane yemiştim şimdi hatırladim. Sabah salona gidemedim belki 6 ya giderim