- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
Yaa ben de çok seviyorumReformer pilates candır.Onun sayesinde torunumun deyimiyle taş gibi,turp gibi anneanne oldum... Umarım bu yolda emek veren herkes başarır...
Allah yavrularına sağlıklı ömür versin...
Maşallah sana yaaaaReformer pilates candır.Onun sayesinde torunumun deyimiyle taş gibi,turp gibi anneanne oldum... Umarım bu yolda emek veren herkes başarır...
Bende çok sevdim kuzum. 2.ay saatini de ben belirleyebilecegim için reformer daha avantajlı olacak benim için.Yaa ben de çok seviyorumTaş gibi anane mi maşallah ya
One meal a Day amerikalılar her şeye isim takmakta ustalarMaşallah sana yaaaaaminn emeğin sabrın azmin karşısında me durabilir. Sey sorucam omad ne oluyor topiginde bazı yorumlarinda gördüm de. Benim de hayalim yaş 37 bi on yıl sonra kızlarımın ablası görünümde sağlıklı fit bir anne olmak
Zaten öyle olacaksın kızlar genç kalmaya baksın valla kardeşleri gibi görünürsün sen bu gidişle girlMaşallah sana yaaaaaminn emeğin sabrın azmin karşısında me durabilir. Sey sorucam omad ne oluyor topiginde bazı yorumlarinda gördüm de. Benim de hayalim yaş 37 bi on yıl sonra kızlarımın ablası görünümde sağlıklı fit bir anne olmak
Bu iş bendeHimmm demek derya deniz buralarda da okuyorsunseni bilgi akışından sorumlu müdür tayin ediyorum ögrendigin ne var ne yok başarı öykülerini bilimsel gerçekleri paylaşman birincil ve asil görevindir
Günde tek öğün beslenme. Genelde akşam ilk ve tek öğün olarak yapıyorlar ama ben kahvaltı türünü daha çok sevdiğim için sabah ilk ve tek öğün yapıyorum. Bunu haftada iki gün yapıyorum. Diğer günlerde de if+low carb modeli beslenme...Bu beslenme şekliyle nörolojik hastalıklarımdan ve bazı cilt sorunlarından kurtuldum.Maşallah sana yaaaaaminn emeğin sabrın azmin karşısında me durabilir. Sey sorucam omad ne oluyor topiginde bazı yorumlarinda gördüm de. Benim de hayalim yaş 37 bi on yıl sonra kızlarımın ablası görünümde sağlıklı fit bir anne olmak
Omaygaddd bi de ingilizce öğretmeni olucamOne meal a Day amerikalılar her şeye isim takmakta ustalarGünde tek öğün yeme.
Skincare e devam ettiğim sürece onlar da zaten çekirdekten yetişirZaten öyle olacaksın kızlar genç kalmaya baksın valla kardeşleri gibi görünürsün sen bu gidişle girl
Bebeksu bu işten anlıyorSkincare e devam ettiğim sürece onlar da zaten çekirdekten yetişirgeçen büyük kiz ( 4yas) bana el ayaklara oje sürdü ama kendi aldığı simli gri renk hic de glitter sevmem ama cig tavuk yiyoruz işte hatirlarina
Ah canım iltifatlarin gözlerimi kamaştırdı ama ben hic parildak bi kadın değilim. Bekarken yine nispeten süslüydüm âmâ bikac yıldır sade ama şık uyumlu olmaya evrildimBebeksu bu işten anlıyorGirl gliter candır ya niye sevmezsin şeyden mi zaten ışıl ışılsın daha fazla parlamamak için çünkü insanların gözlerini kamaştırır bakamazlar
Tartıdaki rakama hiç takılma bence senede 3 kere falan tartılıyorum genelde mezura kullanıyorum o daha sağlıklı sonuç veriyor, kilo versekde yağ oranımız artabilir veya kilo sabit kalsa da kas artarken yağ yakmış olabiliriz bunu anlamanın tek yolu metre ölçümüSelam herkese
Yoğun gidiyor bu hafta, sabah çok vaktim yoktu lorlu maydanoz salatası yedim
Öğlen şirkette 1/2 yarım dilim karpuz, beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek yedim
Akşama planım belli değil
Egzersiz planını geceye koydum :
5 dk. Isınma
5 dk. 1,5 kg dambılla kol
5 dk 1kg ayak ağırlığıyla bacak + 3 dk iç bacak
7 dk. esneme+germe
Bu arada terazide gram oynama yok :)))) böyle menapozun..... :)))
Kıyafetlerde bollasma varsa takılma...Selam herkese
Yoğun gidiyor bu hafta, sabah çok vaktim yoktu lorlu maydanoz salatası yedim
Öğlen şirkette 1/2 yarım dilim karpuz, beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek yedim
Akşama planım belli değil
Egzersiz planını geceye koydum :
5 dk. Isınma
5 dk. 1,5 kg dambılla kol
5 dk 1kg ayak ağırlığıyla bacak + 3 dk iç bacak
7 dk. esneme+germe
Bu arada terazide gram oynama yok :)))) böyle menapozun..... :)))
Kıyafetlerde bollasma varsa takılma...
Artık hiç bir şeyi ölçmemeye karar verdim :)) yemiyorum işte çatlasa da patlasa da eriyecek bir günTartıdaki rakama hiç takılma bence senede 3 kere falan tartılıyorum genelde mezura kullanıyorum o daha sağlıklı sonuç veriyor, kilo versekde yağ oranımız artabilir veya kilo sabit kalsa da kas artarken yağ yakmış olabiliriz bunu anlamanın tek yolu metre ölçümü