Gitsin yağlar gelsin kaslar hep birlikte başaralım hanımlar 💪💪

Urfada annenim arkadaşının kızı öyle yapıyor, ünlülerin de nilay kececi ve seyda coşkunu , taylan kümelisi var nurda da diet mutfak diye bi yer var yüzde 90 paket yapıyorlardir ama pahalıdır bence
Kesinlikle pahalıdır. Ama yalnız yaşasan mantıklı. Sıfır iş

Kesinlikle pahalıdır. Ama yalnız yaşasan mantıklı. Sıfır iş
Tam bizlik benim bekar evinde mutfakta her şeyim vardı ama yapmazdım aslında sağlıksız ve geçistirmeli yillarimin alışkanlığını birden bire kırmak zor ama yapacayiizzz hep birlikte ❤

İnsanın illa bir ekole uyması gerekmiyor bunu anlamıyorlar, bana da son etapta aralıklı oruç çalışalım dedi ; ciddi misiniz dedim baktı boş boş. Ağır mide hastasıyım, menapozdayım üstelik bundan da ötesi çalışıyorum, onun kahvaltı saati dediği öğün benim en yoğun zamanım. Tatlı istiyor canım keçiboynuzu yiyebilir miyim dedim, tanesi 40 kalori, üç gün keçiboynuzunu araştırdı. Dikkatli, özenli insan olmaya çalışırım, bu hizmeti adı çok bilinen büyük bir kurumdan emsallerine göre iki misli fiyat ödeyerek aldım ama yıldım sonunda. Kendi kendine başarırsın inan bana, herkes kendi sorununu bilir, ben iradesizim mesela :))) insan çok büyük bir hastalık durumu vs. yoksa aşırıya kaçmayan durumları kendi çözebilir, başaracaksın

Bana da ciddi rahatsızlık hastalık vs yoksa bir şeyleri tamamen çıkarmak mantıksız geliyor. Glüten hassasiyetini anlarım mesela ya da çölyak i ama ortada bisey yokkken gluteni tamamen kesenler, mideyi ona alistiranlar ufak kaçamakta daha rahatsız ve toleranssız oluyorlar sanırım. Ya da tamamen vegan ketojenik ya da sürekli dukan karatay tarzı beslenmek.

Her şeyden az öz yemeyi basarsak sorun çözülecek aslında her şeyde böyle. Az insan az esya az yemek .. ama cok uyku çok tatil olabilir

Kuzum gönül gözün güzel yani bence fena sayılmam yaşımın enerjisinde değil bence tipim ama bi 20 li yaşlardaki ışıltı da kalmıyor bence hele çocuklu hayata geçince
Yok yok yaş sadece bir rakam önemli olan iç yaşın Çocuklar aksine gençleştirir ya gençlerle takıl genç ol

Aynı fikirdeyim ; insan hepçil bir canlıdır, hayvan sevgim üst seviyede olmasına ve endüstriyel hayvancılığa karşı olmama rağmen kimseye vegan beslenin diyemem. Bizim mekanizmamız buna uygun değil aslında aynı şey ketojenik diyet için de geçerli. Tamamen etçil ya da tamamen otçul bir bünyemiz yok, sindirim sistemimizdeki reseptöler uygun değil bunun için, herkes bir şekilde tutturuyor farklı gerekçelerle. Bundan 50 yıl önce obez insan sayısı parmakla sayılacak kadar azdı, teknolojinin getirdiği hareketsizliğin sonuçlarını yaşıyoruz ve tabi endüstriyel besinler. İnsan topraktan ve hareketten koptu sorunumuz bu. Gıda keyif aracı haline geldi, türlü türlü restoran, reklam, program sürekli yemek üzerine her şey biraz farkındalık ve irade bu işi çözer diye düşünüyorum. Toplum genelinde bakarsak konu biraz maddiyata da gidiyor, alım gücü düşük insan kalitesiz karbonhidratla beslenmek zorunda kalıyor, tembellikte cabası. Sokağımda iki fırın var, okul zamanı her sabah kuyruk önü, anneler iki poğaça bir meyva suyu alıp çocukların çantasına atıveriyor, sonra çocuklarda diyabet yaşı 9 a düştü diye haber yapılıyor. Konu çok yönlü, biraz gözü açmakta ve araştırmakta fayda var, insan vücudu inanılmaz dayanıklı bir mekanizma aslında ne zaman farkındalığımız artacak o zaman sağlıklı olacağız

Tam bizlik benim bekar evinde mutfakta her şeyim vardı ama yapmazdım aslında sağlıksız ve geçistirmeli yillarimin alışkanlığını birden bire kırmak zor ama yapacayiizzz hep birlikte ❤
Kesinlikle canım. Su an deli gibi bu iş üzerine okuyorum. Kendıme bir düzen kurmaya çalışıyorum. Diyet değil istediğim. Ben kilo veriyorum. Sorun korumuyorum.

Sigara gibi inşallah Buda kesin bir şekilde bitecek hep birlikte.

Mesela akşam 5 ten sonra yemek yememek cildi nemlendirirmiş bunu öğrendim

Ay inşallah çok teşekkür ederim

Evet sıfır ev işini de ekleyelim

Herkese günaydıınnnn
İşe gitmek söz konusu olsa da güne güzel başlamaya çalıştım, karbonhidrat ve şekeri minimuma indirdiğim için bu sabah güzel uyandım. Koca bir bardak su ve nefes egzersizi ile başladım güne. 7 de kahvaltımı yaptım ; 1 yumurta , yarım dilim peynir, 3 ceviz, yarım dilim tam buğday ekmeği, bir fincan çay. Yokuş + merdiven sporu, kedilerim ve köpeklerimle muhabbetten sonra nihayet iş yerindeyim, çantama küçük bir kutuya biraz leblebi ve siyah üzüm kurusu aldım sıkışırsam midemi bastırsın diye, hepimiz için güzel bir gün olsun inş :))

Günaydın
Ben Türk kahvemi içtim.
Kahvaltı da yoğurt yulaf falan yiyeceğim inşallah

solgar.com.tr
Tanıdık eczacın varsa bir görüş daha uyguna temin edebiliyorlar. Üzüm çekirdeği harika bir buluşEki Görüntüle 3116283 Eki Görüntüle 3116284
Selam, bunlari tesaduf gordum. Ben dogdugumdan beri cok fazla halsizim. Adım zor atiyorum, hep ama hep. Degerlerime baktirmistim. Anksiyetem de artti , beni dinc tutacak olan var mi bu ikisinden biri olur mu, denediysen etkilerini paylasir misin?

Günaydın
Ben Türk kahvemi içtim.
Kahvaltı da yoğurt yulaf falan yiyeceğim inşallah
Günaydin kizlar, afiyet olsun. Kolay gelsin..ben izindeyim. İki kucuk cocugumla yoğun zamanlar yasiyorum .

Günaydın, değerlerinize baktırdıysanız her şey normalse halsizlik yaşamamanız gerekir, solgar ürünlerini doktor tavsiyesi ile kolesterolüm ve kan değerlerim için kullandım, özel bir dinçlik hissetmedim. Vücudunuzda herşey normalse bir psikiyatrist ile görüşmenizi tavsiye edebilirim ancak, vitaminler anksiyete ya da başka ruhsal sorunlar için çare olamaz diye düşünüyorum, bir de kilo verdiğinizi gördüm bilgilerinizde acaba uyguladığınız diyet mi halsiz bıraktı sizi, hem çocuklar hem yoğun tempo doğru besinleri alıyor musunuz, bazen kilo kaybı sağlıklı olmayabiliyor, uykusuzlukta bir etken, geçmiş olsun

Evvveett kabusun ilk perdesi, yemek taşıyamadığım iş yerimde öğlen yemeği ; mercimek çorbası içtim bir tabak, patlıcan musakka vardı kızartma olduğu için bir kaşık aldım (aşçı kaşığı ile) bir de pilav (aşçı kaşığının yarısından az) küçük bir kase de yoğurt. Yarım tabak dolmadı yemekle az yedim ama tembelliğime küfrederek kendime söylenmeye devam ediyorum şu an

Sondan başlıyorum okumaya, kendine yüklenme kizma. Cok yememissin ki h em telâfi edersin sen ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…