Gitsin yağlar gelsin kaslar hep birlikte başaralım hanımlar 💪💪

Harika fikir canım.
Birde neden ara öğünler var. İş bitmiyor öyle😀

Kardeşim Instagrama yazdım derya deniz spordan baska setler çıktı🤣🤣🤣
Hesabın ismi ne
Ara öğünler bence bana göre iyi aslında cok yoğun tempoda yaşıyorum iki öğün beni yere yapıştırır 😂 ama aa ara öğünüm.geldi hemen bisiler yiyim de olmuyor çoğu zaman. Bazen canım istemiyor bazen yemiyorum ama ben cok ac kalınca gündüz, gece yumuluyorum daha kötü oluyor

Bir skinkeyr adanmisi olabilecek tüm alternatif ürünleri denemeden işlem yaptırmaz görlll😂 param müsait olursa alırım tabi benim müsait olduğunda o yerinde sabit açmış kollarını aynı fiyatta beni beklemiyor olacak 🤑
Aşko her halin güzel :KK70: Görmedim ama olsun öyledir :KK200::sampiyon:

Sedaaltin
Burcin yıldız
Azimli ve kararlı kız
Pilates annesi
Womanbodytip hesaplarını instagramdan

Lily sabri
Burpee girl
Eva fitness hesaplarını da youtube dan takip ediyorum.

Ya da atıyorum arama motoruna pilates lastiği ile yapilacak hareketler yazıyorum yapabileceğim şeyleri yapıorum

Su orucu ile güzel verdim ve geri almadım.
Evet Aralıklı oruç yapacağım canım inşallah.

Sonuçlar kötü. Kkötü kolesterolüm yüksek iyi kolesterolüm düşük.

Kendime yeniden hareketli bir hayat kurmam lazım.

Evinde spor aleti olan ve kullanımı çok pratik diyen arkadaşlarımın yorumlarını ve desteklerini bekliyorum 🥰

Geçmiş olsun ; kolesterolün tek ilacı yürümek, diğer sporların pek etkisi olmuyor, açık havada her gün yarım saat tempolu. Bunu yapma imkanınız yoksa Solgar'ın balık yağı kesin çözümdür, iki ay civarı kullanmak yeterli oluyor.

Ara öğünler bence bana göre iyi aslında cok yoğun tempoda yaşıyorum iki öğün beni yere yapıştırır 😂 ama aa ara öğünüm.geldi hemen bisiler yiyim de olmuyor çoğu zaman. Bazen canım istemiyor bazen yemiyorum ama ben cok ac kalınca gündüz, gece yumuluyorum daha kötü oluyor
Canım mesela badem kahve mantıklı
Ama yeşil fasulyeden ara öğün mü olur? Ben onu akşam yemegine zor yapıyorum😂😂

Geçmiş olsun ; kolesterolün tek ilacı yürümek, diğer sporların pek etkisi olmuyor, açık havada her gün yarım saat tempolu. Bunu yapma imkanınız yoksa Solgar'ın balık yağı kesin çözümdür, iki ay civarı kullanmak yeterli oluyor.
Harikasınız. Yürüyebilirim inşallah su an havalar çok güzel. Sabahları daha erken kalkmak gerekecek sadece😍

Sedaaltin
Burcin yıldız
Azimli ve kararlı kız
Pilates annesi

Lily sabri
Burpee girl

Ya da atıyorum arama motoruna pilates lastiği ile yapilacak hareketler yazıyorum yapabileceğim şeyleri yapıorum
Harıka canım.
Söyle bir fıstık gibi piercingli 40 yaş olmam lazım inşallah doğum günüm. Hedefim 15 kilo vermek. Daha önce verdim mi verdim. 😍

Sedaaltin
Burcin yıldız
Azimli ve kararlı kız
Pilates annesi

Lily sabri
Burpee girl

Ekran görüntümü aldım bu arada😍

Kızlar ben uzun süreli açlık yapacağım yarından itibaren inşallah ki bugunde sadece sabah ve aksam yedim.
Diyetisyene bunu bir türlü anlatamadım ama kendi bildigimi okuyacağım kesın.
Benim bünyem ara öğünle zayıflamıyOr. 😂

Birde Atart Atart kardeşim sağlıklı yaşam bana iyi gelmedi. Ben sıklıkla hasta olan narin bir kelebeğe döndüm😂

Geçen yıl sonu bende diyetisyen desteği aldım, çok haklısın anlamamakta ısrarlılar. Günde 6 öğün yazdı, 3 ana 3 ara öğün, son öğünü gece 22 ye koydu, o saatte yiyemem reflüm var dedikçe olmaz dedi :)) diyetislenlerin çoğunun standart kalıpları var, her gidişimde aynı liste geliyor önüme hiç değişmiyor. Şimdi yeni usul içecekler, ödem attırıcı karışımlar falanda eklendi, mesleklerine , eğitimlerine saygı duyuyorum ama danışanı dinlemiyorlar. Kadın bana bilmem kaç çeşit ottan çay yazmış reflüm var bunu içemem diyorum içmezsen kilo veremezsin diyor :)) Eski sporculuğuma dayanarak diyetisyen ekolünü terk ettim artık, günde 6 öğün yemek nedir, ben diyet yapmayıp dağıttığım zaman bile 6 öğün yemiyorum. İnsan 6 öğün beslenirse leptin nasıl çalışacak, her tavsiyeleri aşırı o yüzden bence verdiğin doğru karar, insan vücudunu tanıyor neye tepki vereceğini biliyor.

Geçen yıl sonu bende diyetisyen desteği aldım, çok haklısın anlamamakta ısrarlılar. Günde 6 öğün yazdı, 3 ana 3 ara öğün, son öğünü gece 22 ye koydu, o saatte yiyemem reflüm var dedikçe olmaz dedi :)) diyetislenlerin çoğunun standart kalıpları var, her gidişimde aynı liste geliyor önüme hiç değişmiyor. Şimdi yeni usul içecekler, ödem attırıcı karışımlar falanda eklendi, mesleklerine , eğitimlerine saygı duyuyorum ama danışanı dinlemiyorlar. Kadın bana bilmem kaç çeşit ottan çay yazmış reflüm var bunu içemem diyorum içmezsen kilo veremezsin diyor :)) Eski sporculuğuma dayanarak diyetisyen ekolünü terk ettim artık, günde 6 öğün yemek nedir, ben diyet yapmayıp dağıttığım zaman bile 6 öğün yemiyorum. İnsan 6 öğün beslenirse leptin nasıl çalışacak, her tavsiyeleri aşırı o yüzden bence verdiğin doğru karar, insan vücudunu tanıyor neye tepki vereceğini biliyor.
Birde bana sürekli ketojenik diyet diyorlar. Bir yaptım ölecektim. İstemiyorum dedim ama anlatamadım.
Kardeşimin devam ettiği var. Sahane birisi fakat sadece bir tur hastalığı olan insanlarla çalısıyor ve ciddi anlamda kardeşime iyi geldi.

Bir süre kendim deneyeceğim. Burada da anlatacağım inşallah🥰

X