Ara öğünler bence bana göre iyi aslında cok yoğun tempoda yaşıyorum iki öğün beni yere yapıştırırHarika fikir canım.
Birde neden ara öğünler var. İş bitmiyor öyle
Kardeşim Instagrama yazdım derya deniz spordan baska setler çıktı
Hesabın ismi ne
HahahahahahhaIlahi yaayani bazı hesaplar var derya deniz hareketler var evde yapabileceğin demek istemiştim
Aşko her halin güzelBir skinkeyr adanmisi olabilecek tüm alternatif ürünleri denemeden işlem yaptırmaz görlllparam müsait olursa alırım tabi benim müsait olduğunda o yerinde sabit açmış kollarını aynı fiyatta beni beklemiyor olacak
AjsksjkksfgHahahahahahha
Hesaplarda hep popo var
Su orucu ile güzel verdim ve geri almadım.
Evet Aralıklı oruç yapacağım canım inşallah.
Sonuçlar kötü. Kkötü kolesterolüm yüksek iyi kolesterolüm düşük.
Kendime yeniden hareketli bir hayat kurmam lazım.
Evinde spor aleti olan ve kullanımı çok pratik diyen arkadaşlarımın yorumlarını ve desteklerini bekliyorum
Canım mesela badem kahve mantıklıAra öğünler bence bana göre iyi aslında cok yoğun tempoda yaşıyorum iki öğün beni yere yapıştırırama aa ara öğünüm.geldi hemen bisiler yiyim de olmuyor çoğu zaman. Bazen canım istemiyor bazen yemiyorum ama ben cok ac kalınca gündüz, gece yumuluyorum daha kötü oluyor
Hahaha evet. Bende dedim kardeşim mesaj mı veriyorAjsksjkksfgayıplı seyler mi cıktı
İkizlerle terazi ruh ikizidir.İkizlerim ben yükselenim yengeç , teşekkür ederim güzel düşüncelerin için, frekansımız uydu bana da iyi geldi burası
Harikasınız. Yürüyebilirim inşallah su an havalar çok güzel. Sabahları daha erken kalkmak gerekecek sadeceGeçmiş olsun ; kolesterolün tek ilacı yürümek, diğer sporların pek etkisi olmuyor, açık havada her gün yarım saat tempolu. Bunu yapma imkanınız yoksa Solgar'ın balık yağı kesin çözümdür, iki ay civarı kullanmak yeterli oluyor.
İkizler en sevdiğim. Büyük kızımın burcuİkizlerim ben yükselenim yengeç , teşekkür ederim güzel düşüncelerin için, frekansımız uydu bana da iyi geldi burası
Yeşil fasulyeyi ara ogun diye verenler mi varCanım mesela badem kahve mantıklı
Ama yeşil fasulyeden ara öğün mü olur? Ben onu akşam yemegine zor yapıyorum
Tövbe estafurullahHahaha evet. Bende dedim kardeşim mesaj mı veriyorboğazını tut fıstık gibi ol mu demek istiyor?
Harıka canım.Sedaaltin
Burcin yıldız
Azimli ve kararlı kız
Pilates annesi
Womanbodytip hesaplarını instagramdan
Lily sabri
Burpee girl
Eva fitness hesaplarını da youtube dan takip ediyorum.
Ya da atıyorum arama motoruna pilates lastiği ile yapilacak hareketler yazıyorum yapabileceğim şeyleri yapıorum
Birde benim gibi birisineYeşil fasulyeyi ara ogun diye verenler mi var
Ekran görüntümü aldım bu aradaSedaaltin
Burcin yıldız
Azimli ve kararlı kız
Pilates annesi
Womanbodytip hesaplarını instagramdan
Lily sabri
Burpee girl
Eva fitness hesaplarını da youtube dan takip ediyorum.
Ya da atıyorum arama motoruna pilates lastiği ile yapilacak hareketler yazıyorum yapabileceğim şeyleri yapıorum
Kızlar ben uzun süreli açlık yapacağım yarından itibaren inşallah ki bugunde sadece sabah ve aksam yedim.
Diyetisyene bunu bir türlü anlatamadım ama kendi bildigimi okuyacağım kesın.
Benim bünyem ara öğünle zayıflamıyOr.
BirdeAtart kardeşim sağlıklı yaşam bana iyi gelmedi. Ben sıklıkla hasta olan narin bir kelebeğe döndüm
Ah usengec olduğumuzu bilseler eve üstünde isminizin yazılı olduğu öğünleri paketler gönderirlerdi zatenBirde benim gibi birisine
Kuzum gönül gözün güzel yani bence fena sayılmam yaşımın enerjisinde değil bence tipim ama bi 20 li yaşlardaki ışıltı da kalmıyor bence hele çocuklu hayata geçinceAşko her halin güzelGörmedim ama olsun öyledir
Birde bana sürekli ketojenik diyet diyorlar. Bir yaptım ölecektim. İstemiyorum dedim ama anlatamadım.Geçen yıl sonu bende diyetisyen desteği aldım, çok haklısın anlamamakta ısrarlılar. Günde 6 öğün yazdı, 3 ana 3 ara öğün, son öğünü gece 22 ye koydu, o saatte yiyemem reflüm var dedikçe olmaz dedi :)) diyetislenlerin çoğunun standart kalıpları var, her gidişimde aynı liste geliyor önüme hiç değişmiyor. Şimdi yeni usul içecekler, ödem attırıcı karışımlar falanda eklendi, mesleklerine , eğitimlerine saygı duyuyorum ama danışanı dinlemiyorlar. Kadın bana bilmem kaç çeşit ottan çay yazmış reflüm var bunu içemem diyorum içmezsen kilo veremezsin diyor :)) Eski sporculuğuma dayanarak diyetisyen ekolünü terk ettim artık, günde 6 öğün yemek nedir, ben diyet yapmayıp dağıttığım zaman bile 6 öğün yemiyorum. İnsan 6 öğün beslenirse leptin nasıl çalışacak, her tavsiyeleri aşırı o yüzden bence verdiğin doğru karar, insan vücudunu tanıyor neye tepki vereceğini biliyor.