Cok şükür maşallah bende bozmadim.Şükür kazasız belasız bu saati buldum, diyetime aykırı bir şey yapmadım, kitap okumaktı niyetim ama epeydir aklımda olan bir Megalodon belgeseli vardı, oturup onu izledim, o ara leblebiyi kaçırmış olabilirim, tansiyonum oynadı heyecandan :)))
Son akıl okuyucu AtartAy aynen burcunu ben de merak etmiştim. Yok sen keşsn beynime çip koydun yaHele bakım konusunda forlledi görünce tekrar emin oldum. Ama galiba göz çevresi sorunlarımız benzer. Hafif çöküklük. Ama gene de efsoyuz
Ay galeta konusunda bende öyleyim diyetimde 1 buçuk büyük boy var. Yemeye başlayınca 3 büyük boya kadar çıkıyorGaleta denen o mucizevi icadı çok seviyorum :))))) ama ayarını tutturamıyorum arkadaş oturup insan gibi 2 tane yiyip bırakamıyorum almıyorum o yüzden :)))) çorbanın soğuk olanına ayran çorbası deriz biz, muhteşem bir diyet yemeği bence, hem besleyici hem doyurucu hem de kalorisi düşük, nohut ve taze nane de eklerim içine nefis oluyor, ayyy aklım hep yemektee:))))
Ay galeta konusunda bende öyleyim diyetimde 1 buçuk büyük boy var. Yemeye başlayınca 3 büyük boya kadar çıkıyor
Yoğurt çorbasını nohutla da severim ama benim kızlar da cok tükettiğinden nohut kaçar takilir gaz yapar diye koymuyorum genelde
Iyi fikir iki elin boşta kalmazsa yiyemezsin. Alışkanlık işte benim de mutlaka bu saatlerde abur cubur kahve çay rutinim vardı eşim gene bugün aldı ama yemedim yemicemAç olmadığım halde yine aranıyorum, taze fasulye vardı sebzelikte ayıklayayım bari elim meşgul olsun :)))
Gidip işlem mi yaptırsak girl en temiziSon akıl okuyucu Atartevet çökük biraz efsolugun nazari olsun ama o ürün umut vaadedici gibi duruyor dimi
Bir skinkeyr adanmisi olabilecek tüm alternatif ürünleri denemeden işlem yaptırmaz görlllGidip işlem mi yaptırsak girl en temizi
Oyy narin kelebeğim kıyamam geçmiş olsun. Ya kendi vücudumuzu en iyi biz dinleyebiliyoruz.ben de sana yazacaktım gittin mı sonuclarda ne cıktı diye.Kızlar ben uzun süreli açlık yapacağım yarından itibaren inşallah ki bugunde sadece sabah ve aksam yedim.
Diyetisyene bunu bir türlü anlatamadım ama kendi bildigimi okuyacağım kesın.
Benim bünyem ara öğünle zayıflamıyOr.
BirdeAtart kardeşim sağlıklı yaşam bana iyi gelmedi. Ben sıklıkla hasta olan narin bir kelebeğe döndüm
Sigaraya başlama da aslan sütu içmesen de olur müslüm baba gibiKızlar ben uzun süreli açlık yapacağım yarından itibaren inşallah ki bugunde sadece sabah ve aksam yedim.
Diyetisyene bunu bir türlü anlatamadım ama kendi bildigimi okuyacağım kesın.
Benim bünyem ara öğünle zayıflamıyOr.
BirdeAtart kardeşim sağlıklı yaşam bana iyi gelmedi. Ben sıklıkla hasta olan narin bir kelebeğe döndüm
Su orucu ile güzel verdim ve geri almadım.Oyy narin kelebeğim kıyamam geçmiş olsun. Ya kendi vücudumuzu en iyi biz dinleyebiliyoruz.ben de sana yazacaktım gittin mı sonuclarda ne cıktı diye.
Ana 2 öğün ve aralarda sadece içecek takviyesi mi yapacaksin if gibi. Bir de sen bi ara su orucundan bahsetmiştin sanki
Hahaha.Sigaraya başlama da aslan sütu içmesen de olur müslüm baba gibi
Ekipman olur mu kardeşim ekliptik bisiklet iyi diye duydum. Bende dumble, hip band ( acaip sert zorluyor ama etkli) pilates çemberi var dur atayım. Özel ders için almıştım öyle kaldı ama kışın okul açıldığında spora gidemezsem evde belli forma gelirsem devam ederimSu orucu ile güzel verdim ve geri almadım.
Evet Aralıklı oruç yapacağım canım inşallah.
Sonuçlar kötü. Kkötü kolesterolüm yüksek iyi kolesterolüm düşük.
Kendime yeniden hareketli bir hayat kurmam lazım.
Evinde spor aleti olan ve kullanımı çok pratik diyen arkadaşlarımın yorumlarını ve desteklerini bekliyorum
Olur canım. Bende bir mat var o kadar.Ekipman olur mu kardeşim ekliptik bisiklet iyi diye duydum. Bende dumble, hip band ( acaip sert zorluyor ama etkli) pilates çemberi var dur atayım. Özel ders için almıştım öyle kaldı ama kışın okul açıldığında spora gidemezsem evde belli forma gelirsem devam ederim
Yok kuzum ama eskiden salonlara gittiğimde kullanırdım. Bacak kol karın ayni anda çalışıyor. Kullananlar memnun yürüyus bandı yerine kesinlkle bu derim. Ama videolarla küçük ekipmanlar da cok güzel is görür derya deniz hareket var youtbe da instadaOlur canım. Bende bir mat var o kadar.
Ekliptik bisikleti kullandn mı canım hiç
Kızkardeşim akşam çok yüklenme abla kan değerlerine bakmadım kolestrol olablir dedi ki gerçekten yagli etli yemekler yendiğinde bana bi hdller oluyor halsizlik mide bulantısı vsSu orucu ile güzel verdim ve geri almadım.
Evet Aralıklı oruç yapacağım canım inşallah.
Sonuçlar kötü. Kkötü kolesterolüm yüksek iyi kolesterolüm düşük.
Kendime yeniden hareketli bir hayat kurmam lazım.
Evinde spor aleti olan ve kullanımı çok pratik diyen arkadaşlarımın yorumlarını ve desteklerini bekliyorum
Hemen bakıyorım canımYok kuzum ama eskiden salonlara gittiğimde kullanırdım. Bacak kol karın ayni anda çalışıyor. Kullananlar memnun yürüyus bandı yerine kesinlkle bu derim. Ama videolarla küçük ekipmanlar da cok güzel is görür derya deniz hareket var youtbe da instada
Harika fikir canım.Kızkardeşim akşam çok yüklenme abla kan değerlerine bakmadım kolestrol olablir dedi ki gerçekten yagli etli yemekler yendiğinde bana bi hdller oluyor halsizlik mide bulantısı vs
Ilahi yaaHarika fikir canım.
Birde neden ara öğünler var. İş bitmiyor öyle
Kardeşim Instagrama yazdım derya deniz spordan baska setler çıktı
Hesabın ismi ne