Gitsin yağlar gelsin kaslar hep birlikte başaralım hanımlar 💪💪

Şükür kazasız belasız bu saati buldum, diyetime aykırı bir şey yapmadım, kitap okumaktı niyetim ama epeydir aklımda olan bir Megalodon belgeseli vardı, oturup onu izledim, o ara leblebiyi kaçırmış olabilirim, tansiyonum oynadı heyecandan :)))

Cok şükür maşallah bende bozmadim.
5 buçukta fasulye az pilav ve bi parça peynirli pide yedim. 7 gibi sitenin arka sokağındaki tarım kooperatifleri marketine gittik yulaf ezmesi kuru üzüm süt vs aldım. Az önce bi sade kahve ve gün boyunca 3.sigaramı içtim eve geldiğimde de kalan smoothie yi bitirdim. Kolajenle bitirim günü.

Bi bardak suya bi ceviz koydum sabah onu uyanınca içer yerim. Spor sonrası kahvaltı için de bugünden kavanoza bi bardak süt, 4 yk yulaf, bi şeftali ve chia koydum. Kızkardeşim bi gün öncedenyapmanın şişirmemesi adına daha sağlıklı olduğunu söyledi.

Sahi dizi film kitap neydi unuttum geçen zeytin ağacı dizisini açtım netflixten devamını getiremem diye kapattım geri

Son akıl okuyucu Atart evet çökük biraz efsolugun nazari olsun ama o ürün umut vaadedici gibi duruyor dimi

Ay galeta konusunda bende öyleyim diyetimde 1 buçuk büyük boy var. Yemeye başlayınca 3 büyük boya kadar çıkıyor
Yoğurt çorbasını nohutla da severim ama benim kızlar da cok tükettiğinden nohut kaçar takilir gaz yapar diye koymuyorum genelde

Aç olmadığım halde yine aranıyorum, taze fasulye vardı sebzelikte ayıklayayım bari elim meşgul olsun :)))

Aç olmadığım halde yine aranıyorum, taze fasulye vardı sebzelikte ayıklayayım bari elim meşgul olsun :)))
Iyi fikir iki elin boşta kalmazsa yiyemezsin. Alışkanlık işte benim de mutlaka bu saatlerde abur cubur kahve çay rutinim vardı eşim gene bugün aldı ama yemedim yemicem aklıma atıştırma geldiğinde su içiyorum koca bardak

Gidip işlem mi yaptırsak girl en temizi
Bir skinkeyr adanmisi olabilecek tüm alternatif ürünleri denemeden işlem yaptırmaz görlll param müsait olursa alırım tabi benim müsait olduğunda o yerinde sabit açmış kollarını aynı fiyatta beni beklemiyor olacak

Kızlar ben uzun süreli açlık yapacağım yarından itibaren inşallah ki bugunde sadece sabah ve aksam yedim.
Diyetisyene bunu bir türlü anlatamadım ama kendi bildigimi okuyacağım kesın.
Benim bünyem ara öğünle zayıflamıyOr.

Birde Atart kardeşim sağlıklı yaşam bana iyi gelmedi. Ben sıklıkla hasta olan narin bir kelebeğe döndüm

Oyy narin kelebeğim kıyamam geçmiş olsun. Ya kendi vücudumuzu en iyi biz dinleyebiliyoruz.ben de sana yazacaktım gittin mı sonuclarda ne cıktı diye.

Ana 2 öğün ve aralarda sadece içecek takviyesi mi yapacaksin if gibi. Bir de sen bi ara su orucundan bahsetmiştin sanki

Sigaraya başlama da aslan sütu içmesen de olur müslüm baba gibi

Su orucu ile güzel verdim ve geri almadım.
Evet Aralıklı oruç yapacağım canım inşallah.

Sonuçlar kötü. Kkötü kolesterolüm yüksek iyi kolesterolüm düşük.

Kendime yeniden hareketli bir hayat kurmam lazım.

Evinde spor aleti olan ve kullanımı çok pratik diyen arkadaşlarımın yorumlarını ve desteklerini bekliyorum

Ekipman olur mu kardeşim ekliptik bisiklet iyi diye duydum. Bende dumble, hip band ( acaip sert zorluyor ama etkli) pilates çemberi var dur atayım. Özel ders için almıştım öyle kaldı ama kışın okul açıldığında spora gidemezsem evde belli forma gelirsem devam ederim

Olur canım. Bende bir mat var o kadar.
Ekliptik bisikleti kullandn mı canım hiç

Olur canım. Bende bir mat var o kadar.
Ekliptik bisikleti kullandn mı canım hiç
Yok kuzum ama eskiden salonlara gittiğimde kullanırdım. Bacak kol karın ayni anda çalışıyor. Kullananlar memnun yürüyus bandı yerine kesinlkle bu derim. Ama videolarla küçük ekipmanlar da cok güzel is görür derya deniz hareket var youtbe da instada

Kızkardeşim akşam çok yüklenme abla kan değerlerine bakmadım kolestrol olablir dedi ki gerçekten yagli etli yemekler yendiğinde bana bi hdller oluyor halsizlik mide bulantısı vs

Hemen bakıyorım canım

Kızkardeşim akşam çok yüklenme abla kan değerlerine bakmadım kolestrol olablir dedi ki gerçekten yagli etli yemekler yendiğinde bana bi hdller oluyor halsizlik mide bulantısı vs
Harika fikir canım.
Birde neden ara öğünler var. İş bitmiyor öyle

Kardeşim Instagrama yazdım derya deniz spordan baska setler çıktı
Hesabın ismi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…