- Konu Sahibi birumutturyasamak
Eve eşyalarınızı almaya gideceksiniz yalniz gitmeyin ailenizden birisiyle gidin. Ne olur ne olmaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ailemden kimse yokki burada.Eve eşyalarınızı almaya gideceksiniz yalniz gitmeyin ailenizden birisiyle gidin. Ne olur ne olmaz.
Gittim kapıyı açtı hıc bişey demediEve eşyalarınızı almaya gideceksiniz yalniz gitmeyin ailenizden birisiyle gidin. Ne olur ne olmaz.
Hayır hiçbişey söylemedi.Hiçbirşey söylemedi mi. Bakısindan falan da mi birşey tahmin etmediniz.
Ne açıdan kaldıramiyor peki sizceAyy okurken midem bulandı yemin ederim. Şöyle erkekler gitsinler ya bir bitsinler hemde azalarak. Seni kaldıramiyor bu adam.
Himm..Annen öğretmenmis mesela yani onun anacigindan eğitimli.Ama nedir kız anası ezik olmalı bu salaklara göre. Çalışıyorsun zaten ve bakimlisin. Kiyafetine falan özen gosteriyorsun. Olmazzzzz sen ondan her açıdan aşağı olacaksın. Muhtemelen çok değer verilerek büyüdün. Oyle sey olmazzzz. Kadının değer görmesi ne demek? E çocuk yok yanii istediğin zaman çekip gidebilirsin. O salaga robot lazım. İşini her açıdan görecek ama ses cikartmayacak. Bir zahmet defolsun gitsin.Ne açıdan kaldıramiyor peki sizce
Evet içimde hiç oluşmadi o duygu..Bence en zor adımı atmışsın, şimdi pişmanlık yoksa sonrada olmaz bence, yani iyi yapmışsın. Ben birkeresinde gitmiştim annemin yanına otobüsten iner inmez keşke yapmasaydım demiştim. Sende böyle bir duygu oluşmadıysa demekki gerçekten soğumuşsun, demekki mutlu olman için ayrılman gerekiyor. Zaten o da pek mantıklı birine benzemiyor ve kalman için birşey yapmıyor anlaşılan. Boşan gitsin
E bu kufurler konunda yoktu, sulalene kufredeni saniyesinde bosa gitsin adam degilmisGece beni aramış bidaha bu eve gelirsen senin sülaleni s.. kerim diyor ya git Bi neyin pişman olacam sunun ya.. Tüm ailesi küfürbaz kendisi hepten ilgisiz sorumsuz okuzun teki. Bekar iken daha mutluyum ben