• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gitsem mi kalsam mi çok kötüyüm. .

Eşimle yaklaşık 3 yıllık bi Evlilik var. Çocuk yok. Bilmiyorum belkide iyiki olmadı. . Bugün kavgada sen benim Anama kurban ol lafı ile içimde son kalan şeyler de koptu artık. . Sorunlarımız şu ;
Eşimin sürekli yogun çalışması ve bu yüzden bana çalıştığım dönemde de dahil olmak üzere ilgi gostermemesi . Hiçbir işin ucundan tutmaz asla. Asla bi incelik düşünmez . Sürpriz yapmaz bi gun mutlu edeyim demez.. sohet etmez mecbur kalmadikta konusmaz yuzu hiç gulmez... hep yorgundur hep daralir en ufak zora gelemez bir is soylesem en az 3 ay yapmasini beklerim ha bugun ha yarin.. tamam bende calisiyordum onun gibi ama yapilmasi gereken herseyi hallederim o ise umursamaz ve vurdumduymaz.. bense tüm hersey üzerimde ev işleri is vs sürekli oradan oraya koşturan bi insanım . Onun ise benim bi ilacım alınacak olsa en az 2 ay söylemem lazım en basit örnek. En son ben gider alırım. . Yada musluk tamir edilecek en son ben ederim. .
En ufak sorumluluk istemiyor yapmıyor. Bunun yanında cinsel olarak ta çok ilgisiz sadece işini halleder defolur gider. Ben zevk almiyorum bunu defalarca söyledim 1 bucuk yıl sonunda doktora gittik sorun sende dediği için. Doktor eşinde erken boşalma var sende bi sıkıntı yok dedi ama eşim yine orali olmadı. Bi kadın olarak 2 buçuk yıldır cinsellik nedir bilmiyorum. .
Bunu sırf seviyorum diye görmezden geldim hep ama eşimin sürekli olarak ilgisizligi , hep söz vermesi ama asla yapmaması. . Bıktım artık. . Zamanla cinsellikten sogudum cunku sadece onu izliyorum hicbisey anlamiyorum. Bi cabasi da yok.. Yasim 28 birikimim de var neden çekiyorum diyorum bazen.. bazen de düzelir mi diyorum ama en ufak kavgada anam babama kadınlık yaptı sen kimsin Anama kurban ol vs vs lafları. . Benim Annem öğretmen ve annem için sürekli pis vs demesi soguttu artık. .
Zoruma gidiyor. . Kendi annesi de sürekli namaz kiliyorum bilmem ne diyen ama ağzında 2 lafindan biri küfür olan benim yanımda sürekli o... Çocuğu gibi kelimeler sarf eden bi kadın. . Beni sürekli eleştiren biri .. Bıktım artık sırf ayrı tabakta yemek istedim diye sosyete diyen biri ..
Bıktım artık boşanmayi düşünüyorum.
En çokta Anama kurban ol lafı yıktı beni.. ceketini alıp çekti gitti .
Yoruldum artık. Geri aksama gelir muhtemelen konuşmayı düşünmüyorum ve beni çekip gitmekle tehdit ediyor.
Sürekli benimle evlenirken hersey iyi olacak demiştin diyor ama ben temenni olarak söyledim bunu . O bunu ses cikarmayayim bi köşede oturup anasına yalakalik yapayım olarak algilamis.
AyrılSam herhangi bir sorun yaşamam maddi olarak . Ya dedim ya kararsızim..
Çıkarken bosanalim dedim tamam diyor.
Sen hallet evrak islerini beni ugrastirma diyor ya onu bile bana yıkıyor inanabiliyor musunuz
Zagen anası ikide bir arar aranız iyimi kötü mü diye sorar durur .. fırsat kolluyordu zaten.
bugüne kadar kk de kimseye boşan yazmadım ama sen boşan bacım eminim boşandıktan sonraki hayatın bundan daha iyi olur

Kusura bakmayın ama ben bu konuda kalmalik bir tek nokta görmüyorum.Gitmek bile yetmez belki bu adamdan kacabilecegin en uzak noktaya kaç..Biz kadınlar duygusalız boşanmayı pes etmek sanarız çoğu kez duzelirmi die bekleriz.Ama senin bu adam 3 senedir düzelmemiş be arkadaşım..Çocuğun olmaması büyük nimet bu evlilik için.Adamı hayatından tamamen çıkarır önüne bakabilirsin güzelce..Çok gencsin yazık kendini bu kadar ezdirme bu dengesize.Neden sana her anlamda hakaret eden bir adamdan bosanmak için neden arıyorsun...Hakaret etmesi psikolojik siddet uygulaması yeterli diilmi sence???

Sana değer vermiyorsa zorla verdiremezsin.. Bu söz gerçekten doğru. İnsanlar ot gibi yaşamaya bayılıyor maalesef, biri birşey istemesin, anama saygı, kadın yemek yapsin köşede beklesin..

anam babama kadınlık yaptı sen kimsin Anama kurban ol

Yani bir erkegin annesi icin bunu demesi, kurban ol kismini demiyorum anam babama kadinlik yapti nedir ya... Yahu sen bir erkek evlatsin sana ne ananin yaptigi kadinliktan.

Ayrica sizin annenize laf soylemesi basli basina affedilemez bir konu zaten.

senin anana laf ediyo ama kendi anasına kurban olcaksın kaç kurtul bu adamdan çokgençsın yazık etme kendıne çocuyğunda yok çekilcek bi adam değilki..

Su saat oldu aramadi ve nerede olduğumu bilmiyor. En son dedi mi bosanalim beni de kendinden kurtar . Zaten onu istiyorum dedim. Arkadaşım da kalıyorum bu gece. Durma göre bakacağım yarın eşyalarımi almam gerekebilir .

Acikcasi buyuk sorunlar goremedim. Sanki ikiniz de biraz silkelenseniz kendinize gelirsiniz gibi. Sen de kucuk seyleri cok buyutmussun gozunde arayi sogutmussun. Tek tarafli esin suclu degil. Bosanmak cok da sevimli bir sey degil. Erkekler de genel olarak evlenince hoduklesiyor. Insallah pisman olmazsin bosaninca

SON DURUM : GECEYİ ARKADAŞIM DA GEÇİRDİM SABAH 5 TE ARADI DURDU.
EN SON AÇTIM SEN NERDESİN LAN DEDİ. BENDE BİDAHA GELMEM DEDİM YA SANA DEDİM. SEN Bİ DAHA BU EVE GELİRSEN SENİN SÜLALENİ S..KERİM SEN NASIL GELMEZSIN LAN BU EVE DEDİ BENDE SANADA BU YAKISIRDI DEYIP SURATINA KAPATTIM ...
Bİ DAHA ARAMADİ HALA BİLMİYOR NERDE OLDUGUMU

SEN Bİ DAHA BU EVE GELİRSEN SENİN SÜLALENİ S..KERİM

ay bide erkeklerin şu lafı var. bi komşumuz da evi terketmişti kocası bidaha bu eve giremezsin diye kıyameti kopardı. kadın da zaten girmedi. sonra adam gitti kadını yalvar yakar eve getirdi :KK70:

ama bu çok saygısız ya sülaleni bilmem ne ederim falan. sen de deseydin sülaleme kurban ol sen diye.

ay bide erkeklerin şu lafı var. bi komşumuz da evi terketmişti kocası bidaha bu eve giremezsin diye kıyameti kopardı. kadın da zaten girmedi. sonra adam gitti kadını yalvar yakar eve getirdi :KK70:

ama bu çok saygısız ya sülaleni bilmem ne ederim falan. sen de deseydin sülaleme kurban ol sen diye.
Ya küfür etti direk onu duyunca bişey diyesim gelmedi ya .
Ne demek sülaleni s.. kerim nedir ya
Hem bosan beni de kurtar kendinden diyo hem böyle mal mi ne. Bugün gidip eşyalarımi alıp gelicem ya. Uyuyor olur muhtemelen. Sessizce alıp çıkıcam. Daha gitmem mal mi ne. Daha küfür ediyor gerizekalı

Acikcasi buyuk sorunlar goremedim. Sanki ikiniz de biraz silkelenseniz kendinize gelirsiniz gibi. Sen de kucuk seyleri cok buyutmussun gozunde arayi sogutmussun. Tek tarafli esin suclu degil. Bosanmak cok da sevimli bir sey degil. Erkekler de genel olarak evlenince hoduklesiyor. Insallah pisman olmazsin bosaninca
Gece beni aramış bidaha bu eve gelirsen senin sülaleni s.. kerim diyor ya git Bi neyin pişman olacam sunun ya.. Tüm ailesi küfürbaz kendisi hepten ilgisiz sorumsuz okuzun teki. Bekar iken daha mutluyum ben

Allah yardımcın olsun. Bencede bosan gitsin. Bir ömür bu adam için heba etmeye değmez.
Hayır ya hala utanmadan küfür ediyor ki daha önce ilk 1 yıl her kavgada küfür ederdi. Sonra söz vermişti küfür etmem bi daha demişti. İşte sözünü ancak 1 yıl tutabildi. Değişmiyor insanlar değişmiyor.

Back