gitsem mi kalsam mi çok kötüyüm. .

Canım benim esimde öyle bende 3senelik evliym nerdeyse aynjyiz senle tek fark benim çocuğum var benim esimde çok sorumsuz iki aydır ocak bozuk belki elli defa dedim şunu ya tamir et yada tamirciye gotur hiç ilgilenen medi en sonunda soktum kendim yaptım napim adam sorumsuz senin anneme gene pis demiş benim annemi doğum yaptığım zaman evden kovdu kaynanamda aynı seninki gibi istiyorki kimsem olmasın bana sürekli sende o ana verken kocani falan tanimasin diyor sürekli araniz nasıl diye soruyor anneme gitsem ta başka memleketten evime karışıyor inan benim bebeğim olmasa asla durmam çünkü duzelmiyor hele kayınvalide arayi bozmak istiyorsa evlilik hep kötü gidiyor sen ne kadar cabalarsan çabala hep haksız sen olcaksin yol yakınken cocucugun yokken bitir bir gün bile ömrümüz de çok önemliyken uç seneni feda etmissin

Katlanılası bir durumu yok. Hani iyi olsa bir kavga da anama kurban ol dese, deriz ki sinirlenmiş öyle demiş. Ama anlattığınız kadarıyla siz mutlu değilsiniz. Hem ne hakla sizin annenize pis der? Aileler hakkında gereksiz muhabbet olmuş. Tutunmak için bir sebebin yoksa ayrıl. Ama öncesinde bir avukatla konuşup delil topla, mahkemede sunarsın.

Ne gibi deliller

çok üzüldüm. siz bunu çekmek zorunda değilsiniz çocuğunuz yok maddiyatınız var. sevgi varsa bile bitmek üzere inanın sizi gittikçe soğutuyor çünkü. yuva kolay kurulmuyor ama bu adam size değer vermiyor bence. seneler sonraki halinizi düşünün. pişman olacağınızı düşünüyorsanız 1 dakika bile durmayın.

Neden dayanıyorsunuz? Sizi mutlu eden tarafı var mı bu adamın?
Hani mesela şu an sinirden hatırlayamadığınız falan..
Genç yaşınızda dünyayı kendinize zindan etmeyin nolur..

Hic dusunme canim..yasin genc yeni hayat kurarsin kendine..bende 5 yil bekledim degisir diye ama karakter meselesi..simdi neden 5 yil bekledim diyorum..ki benim cocugum vardi 4 yasinda..ona ragmen bitirdim ve hic pisman olmadim..seni baglayan birsey de yok yazik gencligine guzelligine..en guzel yillarini bir hic ugruna kaybetmeki zaten saygida yok aranizda..

bazen yaşadıklarımız bizi'' deli cesareti'' olma noktasına getiriyor
bu ister boşanalım ister boşanmayalım .
bundan sonra yaşayacakların hepsi deli cesareti işi....

Aman canim sende isin var cocugun yok ne diye cekiyorsun elin delisini 3 yilin cope gitmis daha neyi bekliyorsun sagliginida kaybetmeyimi boyle insanlar insanda saglam beyin birakmaz diyeyim sana benim teyzemin esi boyleydi onun siginacak limani yoktu neden cekiyorsun dediklerinde nereye gideyim derdi adam kesintisiz her aksam anasina yalakalik yaptirir begenmediginde dover kapiya atardi en son dedemden miras kaldi teyzem arsayi mutahite verdi ev yaptirdi oraya tasindilar bi ara bu tutturmus giderim bak teyzemde en son git yaaa tutan kim diyormus buda mal mal giderim gelmem yalvarsanda gelmem diyormus bunu 10 kez demis teyzemde tekrar etmis iste kapi ahada sapi ac cik git yeter omrumu yedin demis adam bakdi tinlayan yok simdi dort donuyor etrafinda teyzemingel gorki teyzem tum sagligini kaybetti onune gelene gecmisinde takili kalmis hep ayni seyi anlatiyor herkesler kaciyor aha geliyor deli diye iste sende cik git arkana bile bakma sonra cok pisman olursun is isten gecer

hala boşanmamanıza hayret ettim.

Neredeyse herkes boşanmanı tavsiye etmiş... Ben de bugünlerde eşimle zor şeyler yaşıyorum. Buraya anlatsam herkes bana da boşan diyecektir.. Yeni evlendiğim sıralar da yine bu kulüpten bi kadının evlilikte yaşadıklarını okumustum. İlk gecesinde öldüresiye dayak yemiş. Eşinin ailesi olmadık şeyler yapmıştı falan.. okurken kanımi donduran şeylerdi yaşadıkları. Maddi bagimsizligi falan da yerindeydi. Ama pes etmemiş sonunda eşini de ailesini de muma çevirdiğini söylemişti. Bilmiyorum boşanmak kolaydır elbette. Ama sorunlar bitmiyor sadece adı değişiyor.. Evlilik gerçekten siyaset işi. Siyasetçiler gibi satranç oynamak gibi...

o kadın kimse gelip dersler vermeli bu konuda o zaman taktir ettim kendisini

İlk önce olabilir diyordum ki tatsız bir tablo çizildi iyice.Adamın ağzı bari dursa olabilir diyecem.Bilemiyorum boşanma da zor hani..Birşey deyip vebal almak istemiyorum..Yaş kaç?Kamuda mısın?Ailen aynı şehirde mi?Ailenle aran nasıl?

Evrak islerini hallediver canım. Adam yorulmasin. Daha da ondan birsey bekleme. Olacak olan şimdiye kadar olurdu. Yolun sonu görünmüş.

Sen gitme o gitsin.
Duzeltmek icin bir cabasi yoksa da baska bir kapisi vardir guvendigi.
sal ipini gitsin.

Aynen ..
Saatleri Disardayim. 1 kere aradı nerdesin gerizekalı dedi sanane dedim kapattım.
Bi daha hic aramadi ..

Ne kadar saygısızca davranıyor size.. bence daha da saygısızlaşmasına izin vermeyin ve kendinize olan saygınızı da yitirmenize izin vermeyin.

Aksam eve gidince kesinlikle bitirecegim
Arkadaşim yaşadiklarin zor şeyler seni çok iyi anlıyorum. Az sabırda çok keramet vardır derler. Bence aklı başında bir aile büyüğüne anlat durumu. Ailenden ya da onun ailesinden olaya duygusal bakacak biri olmasin. ikinize de tarafsiz olacak birini hakem yap. Biz burdan senin hissettiklerini duygusal olarak aynen hissedip öfkeyle tavsiye veriyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…