- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 36
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Ben zaten gidemem ki. Bu şehirde devam etmem gereken işlerim var. Maalesef. .Adamin tutulacak hicbir tarafi yok ki.
Sorumsuzun, ilgisizin ve ana kuzusunun dibi.
Yasin genc, maddi sorunun yok madem.
Bosanmak daha dogru.
Peki niye sen gidiyorsun? Toplasin bavulunu o gitsin?
bunu ona söyleyince en azından iyi olurdu anam gibi biri senin gibi para harcamazdi diyor. Alışverişi mi kastedip. Ki calisiyordum hep aynı şeyleri giyemezdimBir kere geldiğiniz şu hayatta bu kadar sığ, sıkıcı, işlevsiz, değer bilmeyen ve huzur bozan biriyle evli kalmanın hiçbir güzel ve mantıklı tarafı yok. Ben çeker giderdim şahsen; küfürbaz annesiyle veya kendine layık aşagi seviyede biriyle yaşasın gitsin. Hayata bir kere geliyoruz ve bu süreçte kimsenin kahrını çekerek ömür tüketmek zorunda değiliz. Dünyada çok daha iyi anlaşacağınız birçok erkek var.
Alıntıla lütfen .offff. iğrenç ya. bi de kadınlığınıza laf ediyor, kendi ne kadar erkek acaba.
bazı yerleri alıntılayayım cevap vereyim dedim ama. alıntıla alıntıla bitmez.
çok mu aradınız bu adamı? evlenmeden önce farkedemediniz mi bu odunluğu? resmen kölesi olmuşsunuz.
kararsız olacak bi durum bile yok.
bunu ona söyleyince en azından iyi olurdu anam gibi biri senin gibi para harcamazdi diyor. Alışverişi mi kastedip. Ki calisiyordum hep aynı şeyleri giyemezdim
Daha nefret ettim evlilikten ama .
Lafa gelince senin ailen çok mu iyi pis vs deyip duruyor annem icin maalesef. .
Çok zoruma gidiyor. Ya istiyor ki onun anasına yalakalik yapıp durayim hiç ses etmeyeceğim ni köşede yemek yapan ise giden bi insan olarak yasayayim
Çok zoruma gidiyor.
Anan yaşında evlenseydinde benimde zamanımı harcamasaydın, ben genç ve istekleri olan biriyim kaldıramıyorsan anana git.. diyiverin. Bak Bakalım napıcakbunu ona söyleyince en azından iyi olurdu anam gibi biri senin gibi para harcamazdi diyor. Alışverişi mi kastedip. Ki calisiyordum hep aynı şeyleri giyemezdim
Çok zoruma gidiyor. Ya istiyor ki onun anasına yalakalik yapıp durayim hiç ses etmeyeceğim ni köşede yemek yapan ise giden bi insan olarak yasayayim. İlgi filan istemeyeyim asla çünkü beyefendi zora gelemez o zoru sevmez..
Alıntıla lütfen .
Bu kadar değildi sevgili iken ya. Kavga bile etsek hissettirirdi beni sevdiğini bilirdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?