• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gitsem mi kalsam mi çok kötüyüm. .

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
36
Eşimle yaklaşık 3 yıllık bi Evlilik var. Çocuk yok. Bilmiyorum belkide iyiki olmadı. . Bugün kavgada sen benim Anama kurban ol lafı ile içimde son kalan şeyler de koptu artık. . Sorunlarımız şu ;
Eşimin sürekli yogun çalışması ve bu yüzden bana çalıştığım dönemde de dahil olmak üzere ilgi gostermemesi . Hiçbir işin ucundan tutmaz asla. Asla bi incelik düşünmez . Sürpriz yapmaz bi gun mutlu edeyim demez.. sohet etmez mecbur kalmadikta konusmaz yuzu hiç gulmez... hep yorgundur hep daralir en ufak zora gelemez bir is soylesem en az 3 ay yapmasini beklerim ha bugun ha yarin.. tamam bende calisiyordum onun gibi ama yapilmasi gereken herseyi hallederim o ise umursamaz ve vurdumduymaz.. bense tüm hersey üzerimde ev işleri is vs sürekli oradan oraya koşturan bi insanım . Onun ise benim bi ilacım alınacak olsa en az 2 ay söylemem lazım en basit örnek. En son ben gider alırım. . Yada musluk tamir edilecek en son ben ederim. .
En ufak sorumluluk istemiyor yapmıyor. Bunun yanında cinsel olarak ta çok ilgisiz sadece işini halleder defolur gider. Ben zevk almiyorum bunu defalarca söyledim 1 bucuk yıl sonunda doktora gittik sorun sende dediği için. Doktor eşinde erken boşalma var sende bi sıkıntı yok dedi ama eşim yine orali olmadı. Bi kadın olarak 2 buçuk yıldır cinsellik nedir bilmiyorum. .
Bunu sırf seviyorum diye görmezden geldim hep ama eşimin sürekli olarak ilgisizligi , hep söz vermesi ama asla yapmaması. . Bıktım artık. . Zamanla cinsellikten sogudum cunku sadece onu izliyorum hicbisey anlamiyorum. Bi cabasi da yok.. Yasim 28 birikimim de var neden çekiyorum diyorum bazen.. bazen de düzelir mi diyorum ama en ufak kavgada anam babama kadınlık yaptı sen kimsin Anama kurban ol vs vs lafları. . Benim Annem öğretmen ve annem için sürekli pis vs demesi soguttu artık. .
Zoruma gidiyor. . Kendi annesi de sürekli namaz kiliyorum bilmem ne diyen ama ağzında 2 lafindan biri küfür olan benim yanımda sürekli o... Çocuğu gibi kelimeler sarf eden bi kadın. . Beni sürekli eleştiren biri .. Bıktım artık sırf ayrı tabakta yemek istedim diye sosyete diyen biri ..
Bıktım artık boşanmayi düşünüyorum.
En çokta Anama kurban ol lafı yıktı beni.. ceketini alıp çekti gitti .
Yoruldum artık. Geri aksama gelir muhtemelen konuşmayı düşünmüyorum ve beni çekip gitmekle tehdit ediyor.
Sürekli benimle evlenirken hersey iyi olacak demiştin diyor ama ben temenni olarak söyledim bunu . O bunu ses cikarmayayim bi köşede oturup anasına yalakalik yapayım olarak algilamis.
AyrılSam herhangi bir sorun yaşamam maddi olarak . Ya dedim ya kararsızim..
Çıkarken bosanalim dedim tamam diyor.
Sen hallet evrak islerini beni ugrastirma diyor ya onu bile bana yıkıyor inanabiliyor musunuz
Zagen anası ikide bir arar aranız iyimi kötü mü diye sorar durur .. fırsat kolluyordu zaten.
SON DURUM : GECEYİ ARKADAŞIM DA GEÇİRDİM SABAH 5 TE ARADI DURDU.
EN SON AÇTIM SEN NERDESİN LAN DEDİ. BENDE BİDAHA GELMEM DEDİM YA SANA DEDİM. SEN Bİ DAHA BU EVE GELİRSEN SENİN SÜLALENİ S..KERİM SEN NASIL GELMEZSIN LAN BU EVE DEDİ BENDE SANADA BU YAKISIRDI DEYIP SURATINA KAPATTIM ...
Bİ DAHA ARAMADİ HALA BİLMİYOR NERDE OLDUGUMU

Son düzenleme:
offff. iğrenç ya. bi de kadınlığınıza laf ediyor, kendi ne kadar erkek acaba.
bazı yerleri alıntılayayım cevap vereyim dedim ama. alıntıla alıntıla bitmez.

çok mu aradınız bu adamı? evlenmeden önce farkedemediniz mi bu odunluğu? resmen kölesi olmuşsunuz.

kararsız olacak bi durum bile yok.

Bir kere geldiğiniz şu hayatta bu kadar sığ, sıkıcı, işlevsiz, değer bilmeyen ve huzur bozan biriyle evli kalmanın hiçbir güzel ve mantıklı tarafı yok. Ben çeker giderdim şahsen; küfürbaz annesiyle veya kendine layık aşagi seviyede biriyle yaşasın gitsin. Hayata bir kere geliyoruz ve bu süreçte kimsenin kahrını çekerek ömür tüketmek zorunda değiliz. Dünyada çok daha iyi anlaşacağınız birçok erkek var.

Adamin tutulacak hicbir tarafi yok ki.
Sorumsuzun, ilgisizin ve ana kuzusunun dibi.
Yasin genc, maddi sorunun yok madem.
Bosanmak daha dogru.
Peki niye sen gidiyorsun? Toplasin bavulunu o gitsin?
Ben zaten gidemem ki. Bu şehirde devam etmem gereken işlerim var. Maalesef. .
Biliyorum akşam gelecek bişey olmamış gibi yapacak. Bende konuşunca yine başladın uzatma vs diyip konuyu kapatmaya çalışacak

Bir kere geldiğiniz şu hayatta bu kadar sığ, sıkıcı, işlevsiz, değer bilmeyen ve huzur bozan biriyle evli kalmanın hiçbir güzel ve mantıklı tarafı yok. Ben çeker giderdim şahsen; küfürbaz annesiyle veya kendine layık aşagi seviyede biriyle yaşasın gitsin. Hayata bir kere geliyoruz ve bu süreçte kimsenin kahrını çekerek ömür tüketmek zorunda değiliz. Dünyada çok daha iyi anlaşacağınız birçok erkek var.
bunu ona söyleyince en azından iyi olurdu anam gibi biri senin gibi para harcamazdi diyor. Alışverişi mi kastedip. Ki calisiyordum hep aynı şeyleri giyemezdim
Daha nefret ettim evlilikten ama .
Lafa gelince senin ailen çok mu iyi pis vs deyip duruyor annem icin maalesef. .
Çok zoruma gidiyor. Ya istiyor ki onun anasına yalakalik yapıp durayim hiç ses etmeyeceğim ni köşede yemek yapan ise giden bi insan olarak yasayayim. İlgi filan istemeyeyim asla çünkü beyefendi zora gelemez o zoru sevmez..

offff. iğrenç ya. bi de kadınlığınıza laf ediyor, kendi ne kadar erkek acaba.
bazı yerleri alıntılayayım cevap vereyim dedim ama. alıntıla alıntıla bitmez.

çok mu aradınız bu adamı? evlenmeden önce farkedemediniz mi bu odunluğu? resmen kölesi olmuşsunuz.

kararsız olacak bi durum bile yok.
Alıntıla lütfen .
Bu kadar değildi sevgili iken ya. Kavga bile etsek hissettirirdi beni sevdiğini bilirdim..

bunu ona söyleyince en azından iyi olurdu anam gibi biri senin gibi para harcamazdi diyor. Alışverişi mi kastedip. Ki calisiyordum hep aynı şeyleri giyemezdim
Çok zoruma gidiyor. Ya istiyor ki onun anasına yalakalik yapıp durayim hiç ses etmeyeceğim ni köşede yemek yapan ise giden bi insan olarak yasayayim

evli değilim ama ben aile konusunda çok hassasımdır. ne kimsenin anasına babasına kötü laf söylerim ne de kendi aileme söylettiririm.
elbette eleştiri yapılır, kötü yanları konuşulur ama biri benim anneme pis diyecek bir poşet pisliği o adamın ağzına doldurur kapının önüne koyarım net.

Çok zoruma gidiyor.

Gerçekten katlanılası bir tarafı yok bu adamın. Soğumakta çok haklısınız. Saygısız ve terbiyesiz. Bu tarz insanlarla yaşamak enerjimizi tüketmekten başka bir şey yapmaz. Maddi imkanlarınız var, çocuğunuz yok. Ben olsam kaçar kurtulurdum. Böyle birine karşı sevgi, saygı ve bağlılık hissedilemez ve bunlar olmadıktan sonra evlilik ömür törpüsü olur sonuçta.

anama kurban ol dediyse fazlasıyla ana kuzusu sanırım eşiniz.
alsın anasını başına çalsın bari tövbe yarabbim..:63: boşanmanız yerinde bir karar diye düşünüyorum,söylediklerinize bakılırsa.. ama genede siz bilirsiniz tabi ;)

bırseyı ellı kere soyletıpte yapmaması butun erkeklere has galıba....aynı dert benımde basımda.....bırçoğununda.......
ama dıger yonlerı ......3 yıllık evlılıkte gulmemış bır kadın umursamayan bır erkek.............
bır kere geliyoruz su hayata nıye bızı mutsuz eden ınsanlar ıcın omur harcayalım kı.....ne mutlukı böyle bır esten çocuk yapmamışsınız......e maddı gucunuzde varmış...hıç beklemeyın....pişkin herıf bırde boşanmaya tamam sen hallet dememısmı bende ıpler koptu zaten.....bu adamla barışılmaz arkadaşım. o sana kurban olsun

valla 3 yıl az bi süre değil gelişme olacak olsa şimdiye kadar olurdu belli ki böyle gidecek karar vermek sana kalmış napıcaksın ömrünün yitip gidişini seyredecek misin maddi bağımlılığında yok anladığım kadarıyla

Diyeydin ananla birlikte bana kurban olun madem anamda anam diyecektin neye evlendin defol git ananla yaşa işte biz kadınlar sevdiğimiz için yada sevdiğimizi sandığımız için herşeyi görmezden gelir idare etmeye çalışırız birazda karşı taraf bizim gibi çabalasa geberecekler sanki eşini en iyi sen tanırsın adam ederim diyorsan evliligini sürdür yok bundan cacık olmaz diyorsan çocuk falanda yokken vur kıçına tekmeyi gitsin anasının yanına...

Çok zoruma gidiyor. Ya istiyor ki onun anasına yalakalik yapıp durayim hiç ses etmeyeceğim ni köşede yemek yapan ise giden bi insan olarak yasayayim. İlgi filan istemeyeyim asla çünkü beyefendi zora gelemez o zoru sevmez..
Anan yaşında evlenseydinde benimde zamanımı harcamasaydın, ben genç ve istekleri olan biriyim kaldıramıyorsan anana git.. diyiverin. Bak Bakalım napıcak:KK12:

Alıntıla lütfen .
Bu kadar değildi sevgili iken ya. Kavga bile etsek hissettirirdi beni sevdiğini bilirdim..

adam sizi her anlamda kullanıyor. yatakta, evde. üstüne bi de psikolojik şiddet uyguluyor. kadınlığınıza laf ediyor. ailesine hakaret ediyor. mutlu değilsiniz, mutlu etmek için en ufak bi çabası yok. sizi sevmiyor da muhtemelen. sizin de böyle bi adamı gerçekten sevebileceğinizi sanmıyorum.

korkmayın. boşanın. gençsiniz, kısa sürede toparlanırsınız. boşandıktan sonra yaşayabileceğiniz hiç bişey şu adamla aynı evde yaşadıklarınızdan daha kötü olamaz.

Daha cok gencsin, cocugunuzda yok, meskeginde var... Senin zaten bu adama sevginde yok belliki. Iyi bisey soylememissi' hic adam hakkinda. Gercekten hic guzel sayabilicegin bisey yokmu bu iliskide. Yoksa sen bu adama nasil katlaniyosun. En kotusude ailene saygisizligi. Buraya yazdiklarini soyle o adama, sonra davani ac yada once ac davani bunlarin hepsinide soyle

Düpedüz çok mutsuzsunuz... İşin içine anneyle kıyas cümleleri girdi mi her şey saçmalaşıyor zaten... Bilemedim, ben boşanmak için ille aldatma dövme falan aramam mutsuz kadın yeterlidir işte...

Bununla hayat geçmez. Diyelim ki seni çok seviyor, yine de yaşam biçimi çok sıkıcı. Genç Ada'm dediğin insani heyecanlandırmalı, aktif olmalı. Anlattığın kadarıyla 75 yaşındaki bir Ada'mın özelliklerine sahip. Ki onların da çok çalışkanları var. Babam mesela hiç durmaz.

Back